Fiska i Sälen!

djur, klappa djur, barnens fäbod, barnaktiviteter, café, sommaröppet, lindvallens fäbod, jonas i sälen, ponnyridning, fiska i sälen, familjeaktiviteter, våffla sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Fiska i Lindvallen, Sälen. Några hundra meter från Lindvallens Fäbod ligger Put and Take Fiskesjön, Svansjön. Du köper fiskekort och hyr spö hos oss på fäboden. Lindvallens Fäbod är öppet måndag till lördag kl: 10 – 16. Välkommen!

 

Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, fiskesjö, fiska i Sälen, Sälen fiske, fly fishing, fishingvisvangst, Angeln, fishing, fiske, fiska i Sälen, Put and take, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod, café, levande fäbod, ponnyridningvisvangst, Angeln, fishing, fiske, fiska i Sälen, Put and take, Sälen, Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod, café, fäbodcaféPut and take, fiske, fishing, Put and take fiske i Lindvallen, Lindvallens Fäbod, Sälen fiske, Sälen fishing, Dalarna, barn, barnaktivitet, levande fäbod

Lindvallens Fäbod ligger mitt i Lindvallen och erbjuder något för alla i hela familjen. Vi erbjuder:

  • Fäbodcafé. Vi serverar bl.a våfflor med grädde & hjortronsylt på bär från Sälenfjällen
  • Barnens Fäbod där barnen får träffa djuren. Barnen är med och tar in djuren för kvällen. Vi fikar tillsammans med barnen. Tid ca 1 och en halv timma medan föräldrarna kan göra något annat. Pris 175 kr, måste förbokas. Tisdag och fredag. Boka i storstugan eller ring: 0280 – 333 30
  • Put and take fiske. Du köper fiskekort och lånar spön hos oss. När fäboden är stängd kan du köpa ditt fiskekort på Cirke K.
  • Ponnyridning. Måndag till lördag, 10.00-11.00 och 13.00-14.00. Pris: 50 kr. Se även facebook.

Fler aktiviteter är mingolf, femkamp, måla din egen Dalahäst mm.

Lunch & middag: Vi rekommenderar mysiga Olarsgården. Lunch 12.00 – 15.00, A la carte 17.00 – 21.00 Telefon: 0280 – 210 29 Mail: info@olarsgarden.se OBS! Under sommaren serverar vi inte Kolbulle och våra andra fäbodrätter.

Grillbuffé lördag: Lördag i Sälen och dags för grillbuffé på Olarsgården. Vi kör grillbuffé lördagar fram till 20 augusti. Pris 349 kr. Tel: 0280 – 210 29

Hjärtligt välkommen till Lindvallens Fäbod och Olarsgården Hotell & Restaurang!

Lindvallens Fäbod, levande fäbod, sommaröppet, sommar i Sälen, barn, aktiviteter för barnLindvallens Fäbod, ponnyridning, barnens fäbod, sommaröppet, Sälen, LindvallenLindvallens Fäbod, barn i Sälen, aktiviteter för barn, levande fäbod, Barnens FäbodLindvallens Fäbod, ponnyridning, häst & vagn, café, fäbodar, Jonas i Sälen11390399_704845802995200_1265513331797295103_nLindvallens Fäbod, sommaröppet, barnaktiviteter, barn i Sälen, fäbod, fäbodcafé

Hitta till Lindvallens Fäbod. Fäboden ligger i hjärtat av Lindvallen. Entrén finner du nedanför Ski Lodge vid den stora parkeringen bakom ICA Lindvallen. Kommer du i bil parkerar du bakom ICA, nedanför Ski Lodge. Kommer du gående eller cyklande finns ännu en entré, vänster sida om du åker från ICA Lindvallen mot Statoil. Håll utkik, inne i skogsdungen mellan träden kan du se fäboden med alla uthus och härbren. Området är inhägnat med en gärdsgård. Karta med vägbeskrivning kommer.

Lindvallens Fäbod, levande fäbod, café i Sälen, Lindvallen, sommaröppetLindvallens Fäbod, Put n' Take, konferens, mötesplats, Lindvallen, fäbodcafé, caféLindvallens fäbod, möte, möteslokal, catering, fäbodcafé, Lindvallen, boka möteLindvallens Fäbod, levande fäbod, sommaröppet, barn,aktiviteter för barn, LindvallenBarnens Fäbod, aktiviteter för barn, Lindvallens Fäbod, Lindvallen, fäbodcaféGetter, kalvar, hästar, ponnyridning, häst & vagn, Lindvallens Fäbod

djur, klappa djur, barnens fäbod, barnaktiviteter, café, sommaröppet, lindvallens fäbod, jonas i sälen, ponnyridning, fiska i sälen, familjeaktiviteter, våffla sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter