Effektivisera jobb och fritid – hyr kontorsplats i Sälen

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Hyr ett kontor i Sälen, välj mellan ett eget kontor eller en virtuell kontorsplats. Vill du etablera ditt företag i Sälen? Öppna en filial i Sälen? Kanske har du redan en stuga i Sälen och genom en kontorsplats i bästa läge kunna skapa förutsättningar att jobba mer flexibelt från hemorten såväl som på plats i Sälen?

Jonas i Sälen erbjuder initialt två typer av kontor att hyra i Sälen Business Center.

  • En egen möblerad arbetsplats med internet/ WiFi, parkeringsplats, kaffe, städning, el, snöröjning, postfack och tillgång till mötes/konferenslokal 3 timmar/månad. 3.000 kr/månad.
  • Virtuellt kontor, ej en fast plats utan tillgång till en arbetsstation inklusive postfack. Detta är den flexibla lösningen för dig som behöver ett kontor utan krav på en fast kontorslösning men vill slippa kostnader för ett kontor. 2.000 kr/månad.

Skicka en förfrågan via mejl. Du kan också ringa Jonas på kontorstid: 070 – 553 38 88

Vänta inte för länge, några platser är redan tingade. Vi har utmärkta referenser.

 

I våra kontorsplatser ingår tillgång till möteslokal. Sälen kanske är rätt plats att möta era kunder? Behöver ni större ytor och festligare inramning för t.ex ett företagsevent så kan vi erbjuda närliggande Lindvallens Fäbod och Lindvallens Fäbod Lappkåta. Likaså kan vi självklart erbjuda utmärkt boende, upplevelsemiddagar och aktiviteter till era tillresta kunder. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov och önskemål.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Så här ser det ut inne i Sälen Business Center. Internet, nerladdning 787,35 Mbit/s, uppladdning 694,43 Mbit/s. Ett par minuters bilväg till Sälens by. Ett par minuters bilväg till Lindvallens Fäbod, Experium och SkiLodge. 15-30 minuters bilväg till Sälen Trysil Airport.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Klartecken för Sälen-Trysil Airport! Vi öppnar Sälen Business Center i juni! Häng med från start, ny lyfter vi i Sälen! Toppmoderna lokaler på hela 2300 kvm i Lindvallen. Karta.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Sälen Business Center är en i raden av satsningar som Jonas i Sälen a.k.a Jonas Persson gör i Sälen i syfte att utveckla och utöka besöksnäringen året om. Vi jobbar långsiktigt med stark lokal förankring, utvecklar och skapar nya arbetstillfällen.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen