Ännu finns det hjortron.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé, hjortron, plocka hjortron

När det gäller vårt eget skafferi rapporterar Jonas att vi nu ser ut att ha hjortron för att täcka vinterns behov. Räkna därmed att, som vanligt, få hjortronsylt gjord på bär från Sälenfjällen på din våffla på t.ex Lindalens Fäbod, Järnet Våffelstuga och Lindallens Fäbod i vinter. Här nedan kan du se nytagna bilder och film från vår vän Bengt B Hansson som varit ute och plockat.

Vandra i Sälenfjällen:

  • Boka vandringspaket med boende på Olarsgården. Ring oss på 0280-210 29
  • Vandra med guide. Onsdagar fram till vecka 32 kan ni fjällvandra med Leonarden. Mer info på: facebook.com/ableonarden eller skicka ett mejl: info@leonarden.se
  • Köp den perfekta guideboken för dina vandringar i Sälen. Boken finns att köpa på Olarsgården. Vandringar i Sälenfjällen och Østre Trysil av Stefan Nicolaisen. 199 kr.
  • Plocka hjortron. På en del ställen är de alltjämt små och omogna. På andra ställen är det plockat och här och där är de mogna och många – lite av tjusningen att inte riktigt veta säkert.

 

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé, hjortron, plocka hjortron

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé, hjortron, plocka hjortron

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé, hjortron, plocka hjortron

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé, hjortron, plocka hjortron

Jonas i Sälen, Lindvallens Fäbod, lokalproducerat, Sälenfjällen, Wärdshusets bageri

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter