Välkommen till Olarsgården!

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé, långhelg, weekend, hösthelg, sensommar, UltraVasan, Bagheera Fjällmarat

Boka bord på en av Sälens mysigaste, White Guide listade restauranger ikväll. Observera våra nya öppettider:

  • Frukost tisdag till söndag 8.00 – 10. 00
  • Lunch tisdag – lördag 12.00 – 15.00
  • A la carte Måndag – Lördag 17.00 – 20.30

BOKA RUM: Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se
Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

BOKA BORD: Telefon: 0280 – 210 29

Middag ikväll?

Välkommen till Olarsgården hotell!

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

olarsgården restaurang, white guide, boka bord, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, olarsgården hotell, boka hotell, hotell sälen, Jonas i Sälen

olarsgården restaurang, white guide, boka bord, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, olarsgården hotell, boka hotell, hotell sälen, Jonas i Sälen

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé, långhelg, weekend, hösthelg, sensommar, UltraVasan, Bagheera Fjällmarat

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter