Frukost, lunch och middag på fjället

frukost, lunch, middag, middag sälen, a la carte sälen, white guide, olarsgården restaurang, julbord, julbord olarsgården, julbord sälen, boka julbord, Olarsgården, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, jul sälen

Boka bord på en av Sälens mysigaste, White Guide listade restauranger. Observera våra nya öppettider:

  • Frukost tisdag till söndag 8.00 – 10. 00
  • Lunch tisdag – lördag 12.00 – 15.00
  • A la carte Måndag – Lördag 17.00 – 20.30

BOKA RUM: Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se
Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

BOKA BORD: Telefon: 0280 – 210 29

JULBORD: Boka julbord på Olarsgården. Sittningar från lördag 25 november. Julafton sittningar 13, 16 och 19.00. Traditionellt svenskt julbord. Egna sillinläggningar och vi har även kryddat julbordet med lite extra vilt och andra lokala delikatesser. Läs mer och boka här.

Middag ikväll?

Välkommen till Olarsgården hotell!

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

olarsgården restaurang, white guide, boka bord, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, olarsgården hotell, boka hotell, hotell sälen, Jonas i Sälen

olarsgården restaurang, white guide, boka bord, restaurang sälen, restaurang lindvallen, restaurang sälfjällstorget, olarsgården hotell, boka hotell, hotell sälen, Jonas i Sälen

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé, långhelg, weekend, hösthelg, sensommar, UltraVasan, Bagheera Fjällmarat

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter