Trevlig helg!

lindvallen, lindvallensfäbod, middag, fäbod, jonas i sälen, Sälen

Trevlig helg önskar vi på Jonas i Sälen. Ikväll har vi ett sällskap som firar med middag på Lindvallens Fäbod. Högtid, bröllop, företagskonferens – vill du också boka Lindvallens Fäbod eller Lindvallens Lappkåta för din privata fest, middag, mottagning, sammankomst, event?

Läs mer om middag på Lindvallens Fäbod här.

Läs mer om middag på Lindvallens Lappkåta här.

 

lindvallen, lindvallensfäbod, middag, fäbod, jonas i sälen, Sälen

Boka boende och middag på Olarsgården hotell & restaurang här.

frukost, lunch, middag, middag sälen, a la carte sälen, white guide, olarsgården restaurang, julbord, julbord olarsgården, julbord sälen, boka julbord, Olarsgården, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, jul sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter