Vasaloppets sommarvecka – Boende & Träningsläger

vasaloppet, cykelvasan, bo i sälen, hotell i sälen, olarsgården, olarsgården hotell, Gattar, storstuga, fjällstuga, boka boende, hotellrum, Jonas i Sälen, sommar 2018

Anmälan till Vasaloppets sommarvecka har varit öppen i lite drygt ett dygn och redan har över 10.000 anmält sig att springa eller cykla Vasaloppet i augusti nästa sommar 2018. Läs mer och anmäl dig här.

Foto: Vasaloppet, Ulf Palm
Foto: Vasaloppet, Ulf Palm

Cykelvasan 90 är populärast men än så länge finns många platser kvar. Så här ser sommarveckan ut:

Vasaloppets sommarvecka 2018

Fre 10 aug: Cykelvasan Öppet Spår. 94 km. Start Sälen
Fre 10 aug: Cykelvasasprinten. 1 km. Lindvallen. Start Sälen
Lör 11 aug: Cykelvasan 90. 94 km. Start Sälen
Sön 12 aug: Cykelvasan 30. 32 km. Start Oxberg
Sön 12 aug: Ungdomscykelvasan. 32 km. Start Oxberg
Sön 12 aug: Cykelvasan 45. 45 km. Start Oxberg
Lör 18 aug: Ultravasan 45. 45 km. Start Oxberg
Lör 18 aug: Ultravasan 90. 90 km. Start Sälen
Lör 18 aug: Vasastafetten. 4,5–15 km. Löparstafett för tiomannalag. Start Sälen
Lör 18 aug: Vasakvartetten. 19,1–24,2 km. Löparstafett för fyramannalag. Start Sälen

Är ni ett gäng som vill bo bra och ladda inför loppen – boka vår exklusiva storstuga Gattar med 24 bäddar, utomhus jacuzzi och vedeldad bastu. Eller checka in på Olarsgården hotell i Lindvallen, i familjerum, dubbelrum eller mindre rum med två separata sängar. På Olarsgården finns frukost, lunch och middag och till Gattar storstuga kan ni beställa allt från enstaka middag till helpensionslösningar.

Olarsgården – Läs mer & Boka

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälenhotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

Gattar storstuga – Läs mer & Boka

Gattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälenskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i Sälen

Träningsläger i Sälen?

I månadskiftet juni/juli arrangerade Trailrunning Sweden ett Fjälläger med mat på Tandådalens Wärdshus och boende på Gattar. Vill ni arrangera ett läger i Sälen med mat och boende. Inspireras av Trailrunning Swedens film och kontakta oss – skicka ett mejl.

 

Vi går mot ännu en härlig vintersäsong i Sälen. Oavsett när du vill till Sälenfjällen, hör av dig till oss. För nyheter och erbjudanden, följ oss på jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter