Härliga höst

frukost, lunch, middag, middag sälen, a la carte sälen, white guide, olarsgården restaurang, julbord, julbord olarsgården, julbord sälen, boka julbord, Olarsgården, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, jul sälen

Nu regnar och ruskar det. Vinden tar de gula löven, de yr omkring. Granarna böjer sig fram och tillbaka. Idag är det extra mysigt att äta middag på Olarsgården.

Restaurangens öppettider:

  • Frukost tisdag till söndag 08.00 – 10.00
  • Lunch tisdag till lördag 12.00 – 15.00
  • Middag, A la carte måndag till lördag 17.00 – 21.00

Tel: 0280 – 210 29

Olarsgården restaurang, a la carté, boka bord, meny, White Guide, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, middag sälen, öppet sälen, restarang sälen, restaurang dalarna

Vår köksmästare Tobias Mårtensson och resten av gänget på Olarsgården hälsar dig hjärtligt välkommen!

I veckan kommer solen tillbaka och vi får fina höstdagar på fjället. Boka lite höstmys på Olarsgården.

frukost, lunch, middag, middag sälen, a la carte sälen, white guide, olarsgården restaurang, julbord, julbord olarsgården, julbord sälen, boka julbord, Olarsgården, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, jul sälen

LÄS MER & BOKA

Vi uppdaterar just nu vår sajt och bokningssystem. Ring gärna på telefon: 0280 – 210 29 Fråga efter våra mindre rum med två separata sängar. Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl: info@olarsgarden.se

frukost, lunch, middag, middag sälen, a la carte sälen, white guide, olarsgården restaurang, julbord, julbord olarsgården, julbord sälen, boka julbord, Olarsgården, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, jul sälen

HITTA  TILL OSS

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 7
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

frukost, lunch, middag, middag sälen, a la carte sälen, white guide, olarsgården restaurang, julbord, julbord olarsgården, julbord sälen, boka julbord, Olarsgården, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, jul sälen

Njut av härliga höstdagar med oss på Olarsgården hotell & restaurang. Läs mer på www.olarsgarden.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter