Skidkonferens – Gattar storstuga

konferens sälen, skidkonferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens sälenfjällen, Jonas i Sälen, VIP kort, Tandådalen, storstuga sälen, Sälen, Sälenfjällen

Skidkonferens i Sälenfjällen. Boka Gattar storstuga söndag – torsdag. 24 bäddar, 11 unika sovrum, lounge med öppen brasa, utomhus jacuzzi, vedeldad bastu och mycket mer – mitt i Tandådalen. Priser från 22.000 kr exkl.moms. (229 kr per person och natt exkl.moms!)

Vår unika storstuga får mycket lovord – här umgås ni nära inpå varandra men ändå med möjlighet att dra sig undan – eller ut på fjället. Goda referenser finnes.

Toppa dagarna i Sälen med t.ex:

  • Skotersafari till Lindalens Fäbod, 2-timmarstur med fika.
  • Unik upplevelsemiddag på Lindalens Fäbod
  • Toppmodernt konferensrum på nybyggda Sälen Business Center

Fyll i förfrågan här:

KONTAKTA OSS

eller ring oss: 0280 – 333 30 så skräddarsyr vi er skidkonferens. Vi kan erbjuda halv- och helpension i stugan, transport med skotersläde, isskulptering, snöskovandring och andra teambuilding aktiviteter.

Några exempel, 22.000 kr exkl.moms:

  • Vecka 49 och 50, söndag-torsdag
  • Vecka 2, 3 och 4, söndag – torsdag
  • Vecka 14, 15, 16 och 17, söndag – torsdag

Gattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, SälenGattar, bröllop sälen, Jonas i Sälen, storstuga sälen, fjällkonferens, golf, skoter, skidor, vandringskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i Sälenskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i SälenKonferens, vandra, cykla, Jonas i Sälen, konferens i Sälen, Gattar, storstuga, vandring, cykling, konferenslokal, Sälensälen konferens, fjäll konferens, skid konferens, skoter konferens, kick off, team buildning, hyra stuga sälen, boka stuga sälen, Jonas i Sälen

Toppa dagarna i Sälen med unika upplevelser!

skoter konferens, skotersafari, fjällkonferens, skoterkonferens, boka skoter, Jonas i Sälen, Sälenaktiviteter, team building, kalfjäll, skoterledskoter konferens, skotersafari, fjällkonferens, skoterkonferens, boka skoter, Jonas i Sälen, Sälenaktiviteter, team building, kalfjäll, skoterledLindalens Fäbod, Lindalen, Kalven Runt, Brasseradé, skoter lindalen, middag lindalen, middag fäbod, fjällkonferens, sälen konferensJonas i Sälen, Lindalens Fäbod, fäbodmiddag, konferens sälen, grupper sälen, fjällkonferens, Skistar Business, bordsgrillGattar, storstuga sälen, jacuzzi, spa tandådalen, Jonas i Sälen, gruppresa sälen, konferens i sälen, fjällkonferens, all inclusive, boka boendeSälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

KONTAKTA OSS

eller ring oss: 0280 – 333 30 så skräddarsyr vi er skidkonferens.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter