Vi söker dig till nytt tvätteri och till städ i Sälen

tvätt, tvätteri, företagstvätt, städ i sälen, tvätt i sälen, Jonas i Sälen, Sälen Business Center, söka jobb, lediga jobb, nytt jobb, jobba i sälen, säsongsjobb, I Sälen Tvätt & Städ, extrajobb

Tvätt i Sälen

ANSVARIG TVÄTT I Sälen Business Center finns vårt splitter nya tvätteri. Vi söker nu en ansvarig som vill driva tvätteriet, den dagliga verksamheten, utveckla, hitta nya kunder och bygga upp verksamheten. Tvätteriet – fullt utrustat med de senaste maskinerna, är i rymliga, nybyggda lokaler mitt i Lindvallen. Sälen Business Center på över 2.400 kvm intymmer utöver det toppmoderna tvätteriet även ett produktionskök, kontor och konferenslokaler, lager mm. En av våra hyresgäster är Sälens Fjällbryggeri.

Välkommen att söka tjänsten som ansvarig för tvätten.

ANSVARIG TVÄTT – ANSÖKAN

Städ i Sälen

STÄDARE/AVSYNARE Vi söker städare/avsynare till Städ i Sälen. Vi städar stugor och rum över hela Sälenfjällen. Vi är ett glatt gäng där du snabbt finner dig till rätta. Vår verksamhet påverkas starkt av besöksnäringen vilket i Sälen betyder att de intensivaste dagarna är torsdagar och söndagar under vinter då allra flest skidturister byter stuga och annat boende.

STÄDARE/AVSYNARE – SÖK NU

Städare/Avsynare – Du kan även läsa mer om tjänsten och söka genom Arbetsförmedlingen Ansök här. Sök jobbet senast 8 oktober.

STÄD DELTID/EXTRA Deltid/extrajobb i vinter? Vi på Städ i Sälen behöver din hjälp, framförallt på söndagar, hela vintern fram till slutet av april. Välkommen med din ansökan!

DELTID/EXTRAJOBB STÄD

Här hittar du fler jobb hos Jonas i Sälen. www.jonasisalen.se/jobb

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Konferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter