Planera för ett mellandagspaket

Sälen, hotell sälen, vinter, skidor, Olarsgården, Olarsgården hotell, boka hotell, boende sälen, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang

Måndagen och tisdagen är röda dagar, Juldagen och annandag Jul. Du behöver alltså bara ta tre dagar ledigt för att få en lång sammanhållen ledighet över storhelgerna Jul och Nyår – perfekt med ett mellandagspaket på Olarsgården hotell & restaurang. Vad kan vara bättre än att koppla av med några dagars skidåkande i fjällen, mysigt boende och frukost och middag på restaurang mellan stressen och stöket kring Jul och Nyår.

Du checkar in på Juldagen den 25/12. I mellandagspaketet ingår 4 övernattningar, 4 frukost och 4 tvårätters middagar på vår White Guide listade restaurang. Ni checkar ut den 29/12 i god tid inför Nyårsfirandet.

Läs mer & Boka

Vi uppdaterar just nu vår sajt och bokningssystem. Ring gärna och fråga om våra jul- och mellandagspaket på telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

frukost, lunch, middag, middag sälen, a la carte sälen, white guide, olarsgården restaurang, julbord, julbord olarsgården, julbord sälen, boka julbord, Olarsgården, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, jul sälen

Sälen, hotell sälen, vinter, skidor, Olarsgården, Olarsgården hotell, boka hotell, boende sälen, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang

Fyrstjärniga Olarsgården är ett gemytligt, mysigt och personligt familjehotell med genuin fjällkänsla och Sälens historia i väggarna. Du har skidspåret direkt utanför dörren och endast några minuters promenad till skidbacken och Lindvallens centrum

På hotellet har vi totalt 20 rum (12 dubbelrum och 8 familjerum) där varje rum har en egen historia och är unikt inredda i olika storlekar och färger.

jul, jul sälen, olarsgården, olarsgården hotell, hotell sälen, hotell dalarna, mellandagarna, vinter, boka rum, boka hotell, dalarna jul, jonas i sälen, fjäll, jul i fjällen, jul i sälen

Samtliga rum har badrum med toalett och dusch. Särskilda rum för dig med husdjur finns, ring oss. Fritt wifi finns på hela hotellet.

I huvudbyggnaden ligger vår välrenommerade restaurang, nybyggt konferensrum, sällskapsrum med öppen spis samt receptionen. På gårdsplanen startar de markerade lederna som visar vägen ut på fjället – sommar som vinter.

Olarsgården Sälen, hotell sälen, hotell lindvallen, hotell dalarna, skidåkning, Sälen, Lindvallen, restaurang sälen, restaurang Lindvallen, White Guide, Jonas i Sälen, Olarsgården Hotell och Restaurang

jul, jul sälen, olarsgården, olarsgården hotell, hotell sälen, hotell dalarna, mellandagarna, vinter, boka rum, boka hotell, dalarna jul, jonas i sälen, fjäll, jul i fjällen, jul i sälen

Olarsgården Sälen, hotell sälen, hotell lindvallen, hotell dalarna, skidåkning, Sälen, Lindvallen, restaurang sälen, restaurang Lindvallen, White Guide, Jonas i Sälen, Olarsgården Hotell och Restaurang

Olarsgården Sälen, hotell sälen, hotell lindvallen, hotell dalarna, skidåkning, Sälen, Lindvallen, restaurang sälen, restaurang Lindvallen, White Guide, Jonas i Sälen, Olarsgården Hotell och Restaurang

HITTA  TILL OSS

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 7
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

www.olarsgarden.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter