Konferens och teambuilding

Lindvallens Fäbod, upplevelsemiddag, fäbodar i sälen, gästabud, konferens, konferens dalarna, Jonas i Sälen, Lindvallen, middag sälen, fjällkonferens, sälen business

Vi skräddarsyr en lösning som passar dina önskemål. Välj boende på hotell eller i storstuga. Teambuilding aktiviteter året runt. Mat och dryck på fäbod och fjäll. Nybyggda konferenslokaler i Sälen Business Center. Välj Sveriges närmaste fjäll, Sälenfjällen. Avstånd från Borlänge 200 km. Karlstad 260 km. Oslo 270 km. Stockholm 410 km. Göteborg 460 km. Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i och skicka en enkel offertförfrågan.

Aktuella erbjudanden!

skidkonferens, skidåkning, skidor, sälen, konferens sälen, fjällkonferens, fjällkonferens sälen, Jonas i Sälen, storstuga, storstuga sälen, Dalarna, Sälenfjällen, kick off, teambuilding

Skidkonferens söndag – torsdag. Från 22.000 kr exkl.moms. Gattar storstuga, 24 bäddar i 11 unika rum. Utomhus jacuzzi, vedeldad bastu och relax.

KONTAKTA OSS

kontor, Sälen Business Center, kontor sälen, kontorshotell, företagspark, Business Center, Sälen Trysil Airport, flygplats, hyra kontor, lokal sälen, Jonas i Sälen, konferensrum, konferenslokal sälen, fjällkonferens

Hyr kontor i Sälen på nybyggda Sälen Business Center. Fast kontorsplats 3000 kr/mån, virtuellt kontor från 2000 kr/mån. Ring +46 (0)280 333 30 eller skicka ett mejl.


Välj storstuga eller hotell

konferens sälen, konferens dalarna, fjällkonferens, storstuga, Gattar, Gattar storstuga, Jonas i Sälen, konferens i sälen, jacuzzi, bastu, storstuga sälen

Gattar storstuga. 24 bäddar. 11 unika rum. Utomhus jacuzzi. Vedeldad bastu och relax. 4 bad/wc. Solaltan, öppen brasa, lounge, fullt utrustat kök, sällskapsytor. Tillval: halv- och helpension. Läs mer om Gattar.

KONTAKTA OSS

hotell, konferenshotell, konferensrum, hotell sälen, hotell dalarna, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, Sälenfjällen

Olarsgården hotell och restaurang. 54 bäddar. 20 rum. Konferensrum 50 personer. Tillval: frukost, lunch, middag i vår White Guide listade restaurang. Läs mer om Olarsgården.

KONTAKTA OSS


Våra konferensrum, event och möteslokaler

konferens, konferens sälen, Gattar, Gattar storstuga, fjällkonferens, storstuga sälen, konferens i stugan, konferensrum, möte, teambuilding, Jonas i Sälen, Sälenkonferens sälen, fjällkonferens sälen, hotell sälen, hotell dalarna, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, konferenshotell, Siljan, Dalarna, fjäll, Jonas i SälenSälen Business Center, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontor sälen, konferens sälen, Scandinavian Mountains, flygplats, Sälen, Trysil, Dalarna, meetings, conference, business centerevent, eventlokal, showroom, lappkåta, Lindvallen, Lindvallens Fäbod, Lindvallens Fäbod Lappkåta, Jonas i Sälen, scen, festlokal, bröllop, Sälen

 1. Gattar storstuga.
 2. Olarsgården hotell & restaurang.
 3. Sälen Business Center.
 4. Lindvallens Fäbod Lappkåta. Våra olika konferensrum ger er förutsättningar för en effektiv konferens och utnyttjande av tiden.

KONTAKTA OSS


Teambuildingaktiviteter – vinter

upplevelsemiddag, vildmarksrestaurang, Lindalen, Lindalens Fäbod, skoter, skotersläde, brasseradé, bordsgrill, fäbod, Sälen, skotersafari, Dalarna, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i SälenLindvallens Fäbod, upplevelsemiddag, fäbodar i sälen, gästabud, konferens, konferens dalarna, Jonas i Sälen, Lindvallen, middag sälen, fjällkonferens, sälen businessÖstfjällets Fäbod, fäbodmiddag, upplevelsemiddag, vildmarks restaurang, konferens dalarna, konferens sälen, Jonas i Sälen, boka konferens, kick off, team building, Sälen, skidresor, DalarnaÖstfjällets fäbod, övernattning, äventyr, vildmark, middag, upplevelsemiddag, sälen konferens, dalarna konferens, fäbodar, Dalarna, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, fjäll, stuga

 1. Upplevelsemiddag, brasseradé på Lindalens Fäbod. Transport med skotersläde. Ni grillar älgköttet själva på bordsgrillar från Chamonix.
 2. Lindvallens Fäbod, centralt belägen i Lindvallen. 5 kampsbana, fiskesjö. Boka middag på Lindvallens Fäbod eller i Lappkåtan.
 3. Östfjällets Fäbod. Upplev det genuina Dalafjällen 3 km från Lindvallen. Stugan saknar el och rinnande vatten.
 4. Övernatta på Östfjällets Fäbod – en vildmarksupplevelse utöver det vanliga. Fäbodarna erbjuder idealisk miljö för att svetsa samman er grupp och fylla på med energi och inspiration.

skoter, skotersafari, konferens, teambuliding, teambuilding aktiviteter, konferens aktiviteter, fjäll, kalfjäll, skoterkonferens, Lindalen, Sälenaktiviteter, Lindalens Fäbod, Jonas i Sälenkonferens, konferense, företag, selskaper, Sälen, konferens sälen, Jonas i Sälen, teambuilding, kick off, teambuilding aktiviteter, 5 kamp, höghöjdsbana, Olarsgården hotell, Sälen Business Center, konferensrum, fjällkonferens, skidkonferens, skoter, skotersafari, hyra skoter, snöskoter, Sälenaktiviteteriskulptering, teambuilding, teambuilding, aktiviteter, Sälenaktiviteter, Jonas i Sälen, konferens, dalarna konferens, konferens i fjällen, vinter konferens, skidkonferensskidkonferens, vinterkonferens, fjällkonferens, längdåkning, skidåkning, slalom, utförsåkning, teambuilding, Sälen konferens, konferera i Sälen, konferens i fjällen, Tandådalen, afterski, Jonas i Sälen

 1. Skotersafari, 2-timmar ut till Lindalens Fäbod för kaffe och våffla.
 2. Skotersafari halvdagsturer och turer upp på kalfjället.
 3. Isskulptering – en utmärkt teambuilding aktivitet.
 4. Skidåkning, längd och utför. Våra konferensboenden ligger på nära avstånd till såväl backar som längdskidspår. Håll ihop gruppen över hela fjället! I Tandådalen kan vi erbjuda fika, lunch, middag och VIP afterski på våra restauranger, caféer och barer t.ex Tandådalens Wärdshus, O’Learys Tandådalen, TD Lounge, Pulsen och Lindalens Fäbod.

KONTAKTA OSS


Mat & dryck

Olarsgården hotell, Olarsgården restaurang, White Guide, middag sälen, konferensmiddag, upplevelsemiddag, vildmarksrestaurang, lokalproducerat, ekologiskt, Sälen, fjäll, Dalarna, Jonas i Sälenrestaurang sälen, sälenproducerat, mat i sälen, konferens sälen, fäbodmiddag, gästabud, Jonas i Sälen, upplevelsemiddag, helpension, Dalarna, White Guide, konferensmiddag, event, cateringfest, event, högtid, jubileum, bröllop, Jonas i Sälen, festlokal, konferns, konferens i sälen, högtid, bar, Jonas i Sälen, boka lokal, supé, Sälenfjäll, äventyr, teambuilding, fjällmat, Sälenfjällen, Jonas i Sälen, konferens, fjällkonferens, skidkonferens, skoter, skotersafari

Vi skräddarsyr en lösning som passar dina önskemål. Fråga efter våra erbjudanden på Gattar:

 • Mat och dryck där ni själva lagar,
 • att vi kommer med maten varm, färdig att äta
 • eller att vi stannar, lagar maten och serverar.

Fråga oss, vi har stor erfarenhet när det gäller att planera tiden efter en intensiv konferensdag med avkoppling i bastun, jacuzzin och framför brasan till att det är dags för middag. Variera för att tillfredsställa hela konferensgruppen, en kväll med upplevelsemiddag på fäbod, en kväll middag på O’Learys Tandådalen?

På Olarsgården finns möjlighet att välja till allt från enbart frukost till lunch och middag, kanske en avsmakningsmeny, vin- och eller ölprovning? Vi kan även erbjuda lunchpaket eller lunch ute på fjället, i vildmarken.

Vi använder i hög grad lokala råvaror som varierar efter årstid. Under vintersäsongen bakar vi vårt bröd på Wärdshusets bageri i Tandådalen. Vår lingonsylt är gjord på lingon från Sälenfjällen och vi är glada att kunna erbjuda god öl från Sälens Fjällbryggeri på alla våra restauranger. Glöm inte att meddela oss om matallergier mm.

KONTAKTA OSS

Tel: +46 (0)280 333 30

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter