Boka bord på Olarsgården!

Olarsgården, restaurang, restaurang sälen, familjerestaurang, à la carte, White Guide, restaurang lindvallen, Sälen, middag, bordsbokning, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen

På söndag slutar sommartiden, ute har snön vräkt ned senaste dygnet. Några dagar kvar till höstlovet, några veckor till vintersäsongen. Höstmörker och allt kallare. Kom till Olarsgården, värm dig och ladda inför vintern. Kanske vill du fira någon? Kanske har du slitit hårt med stugan inför vinter och vill unna dig något? Kanske måste ni prata, du och din nya kollega? Varför inte ett julbord? Julbord med närmaste vännerna, Julbord med familjen, Julbord med hela företaget. Välkommen till Olarsgården!

Restaurangens öppettider:

  • Frukost tisdag till söndag 08.00 – 10.00
  • Lunch tisdag till lördag 12.00 – 15.00
  • Middag, A la carte måndag till lördag 17.00 – 21.00

Höstlov, även öppet söndag 29 oktober 17 – 21

Julbordet serveras 1-2, 8-9 och 15-16 december. Julafton fullt. Grupper och företag, ring oss om ytterligare/alternativa datum för julbord.

Ring oss på 0280-210 29 eller boka på www.olarsgarden.se

Olarsgården, restaurang, restaurang sälen, familjerestaurang, à la carte, White Guide, restaurang lindvallen, Sälen, middag, bordsbokning, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen

Olarsgården, restaurang, restaurang sälen, familjerestaurang, à la carte, White Guide, restaurang lindvallen, Sälen, middag, bordsbokning, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen

Olarsgården, restaurang, restaurang sälen, familjerestaurang, à la carte, White Guide, restaurang lindvallen, Sälen, middag, bordsbokning, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen

Kökschef Tobias i köket på vår White Guide listade restaurang.

julbord, julbord olarsgården, julbord sälen, boka julbord, Olarsgården, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, jul sälen

Olarsgården Sälen, hotell sälen, hotell lindvallen, hotell dalarna, skidåkning, Sälen, Lindvallen, restaurang sälen, restaurang Lindvallen, White Guide, Jonas i Sälen, Olarsgården Hotell och Restaurang

Sälen, hotell sälen, vinter, skidor, Olarsgården, Olarsgården hotell, boka hotell, boende sälen, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang

Ring oss på 0280-210 29 eller boka på www.olarsgarden.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter