Kickstarta nya året i Sälen

Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, olarsgården sälen, Jonas i Sälen, trettonhelgen, restaurang sälen, lindvallen, hotell sälenfjällen, hotellrum sälen

Trettonhelgen, första helgen efter de storhelgerna jul och nyår. Du kanske har avgett ett nyårslöfte om hur mycket du skall träna? Då är det perfekt att lägga första helgen på Olarsgården i Sälen. Här har du ett kort gångavstånd till såväl längdspår som till skidbackarna. På hotellet väntar en skön säng, kanske bastu och en god middag. Eller också vet du om att du blir sådär trött efter storhelgerna, allt julklappshandlande, mellandagsreor, släktingar..? Varför inte ”fly” till fjällen för en helg? Checka in på Olarsgården och njut av allt Sälen har att erbjuda. Starta dagen med vår goda frukost och avsluta dagen med middag i vår White Guide listade restaurang.

5-8 januari.

Fira trettonhelgen i fjällen. Koppla av och njut av god mat och aktiviteter.

Fyra nätter med tre middagar och frukost.

Pris: 4 498 kr/person (DD Standard rum)

Ring och boka på tel: 0280 – 210 29 eller läs mer om Olarsgården här.

frukost, lunch, middag, middag sälen, a la carte sälen, white guide, olarsgården restaurang, julbord, julbord olarsgården, julbord sälen, boka julbord, Olarsgården, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, jul sälen

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

frukost, lunch, middag, middag sälen, a la carte sälen, white guide, olarsgården restaurang, julbord, julbord olarsgården, julbord sälen, boka julbord, Olarsgården, Jonas i Sälen, Olarsgården hotell och restaurang, restaurang sälen, restaurang lindvallen, jul sälen

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

Ring och boka på tel: 0280 – 210 29 eller läs mer om Olarsgården här.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter