Snöläget i Tandådalen

afterski, tandådalen, Tandådalens Wärdshus, skidor, skidåkning, backar sälen, snö, snödjup, säsongsstart, liftar, liftar sälen, nattklubb, Sälenfjällen, vinter

Så här fint såg det ut tidigare idag i Stora backen i Tandådalen. Några minusgrader och gnistrande sol. Per Granås & Co på Skistar jobbar med snön i backarna. Nu när det är flera minusgrader kan snökanonerna jobba på. Väderprognosen inför torsdagen ser också lovande ut. Det väntas snöfall och därefter fortsätter det kalla vädret så långt prognosen når.

Just nu får vi många frågor om när vi öppnar och vi hänvisar till Skistar. Förta backen öppnar när de kan erbjuda en bra skidprodukt. Följ oss här på bloggen och på facebook så får du senaste nytt.

Vi, Jonas i Sälen med Tandådalens Wärdshus med flera, öppnar samtidigt som Skistar öppnar backarna. När liftarna är öppna är alltid Bakfickan värmestuga invid Tandådalens Wärdshus öppet. När liftarna öppnar så öppnar vi också Tandådalens Wärdshus, för lunch, loungen, baren och caféet. Vi brukar köra lite spontan afterski med blandade låtar från spellista. Första live afterskin som är bokad idagsläget är med Sveriges Näst Snyggaste Band 15 – 16 december. Snart därefter lanserar vi fler stora nöjesnyheter i Tandådalen.

1-2 december är skidtestarhelgen i Lindvallen. Vi hoppas och räknar med att vi då också kan bjuda på riktigt bra skidåkning i Tandådalen. Förra säsongen hade vi rekordmycket snö i Tandådalen i slutet av november och hela december med bl.a mycket bra längdspår.

Den 14:e december kör O’Learys Tandådalen Music Quiz och utöver detta skall vi inom kort presentera öppningsdatum för både O’Learys och TD Lounge. Håll utkik efter säsongens första veckoprogram som vi postar på bloggen. När baden i Tandådalen och Hundfjället öppnar och när skotersafarin och skotertaxin drar igång hittar du också här eller på Sälenaktiviteters hemsida. TD Lounge kör en liten smygstart redan nu på fredag 17 november!

 

Så här beskrivs vårt kära Tandådalen på Freeride.

Skidorten som ständigt utvecklas till det bättre. Så sent som 2015/2016 fick Tandådalen ett rejält ansiktslyft med bl.a stollift och nytt restaurangkoncept. Tandådalen som tillhör Skistar skiljer sig inte från företagets andra anläggningar. Här finns det skidåkning för alla oavsett ålder och nivå.

Skulle inte Tandådalens 29 backar räcka för att stilla hungern tar du dig enkelt vidare till de närliggande Bergen, Lindvallen, Högfjället och Hundfjället. Tillsammans bildar de ett skidparadis på 102 pister.

Förutom att Tandådalen är ett perfekt resmål för familjen så lockar Tandådalen även den yngre generationen. Med Afterski mitt i backen och klubb med dansgolv utmanar Tandådalen skidorter som Åre om vart man dansar mest.

Tandådalens junior och super park anses som bland de bästa i Sverige och de smidiga parkliftarna gör att du som åkare kan få många hopp gjorda om dagen.

Just nu bygger vi om våra Tandådalen hemsidor: www.tandadalenswardshus.se och www.itandadalen.se. Hos Jonas i Sälen och på de olika enheterna vi driver i Tandådalen råder just nu en febril verksamhet. Som de flesta av er kanske redan vet så bygger vi en ny nattklubb och vi kommer att utöka vår afterski i år med ett stort antal kvadratmeter, fler barer och mer drag. Inom kort kommer vi också presentera hela säsongens afterskibandlista samt många fler nyheter.

Följ oss här på bloggen i vinter: www.jonasisalen.se/blogg

För senaste nytt följ oss på Facebook:

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair  facebook.com/tandadalenswardshus

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair  facebook.com/warsannightclub

afterski, afterski tandådalen, tandådalens wärdshus, snsb, sveriges näst snyggaste band, Tandådalens Wärdshus, afterski sälen, Jonas i Sälen, Tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen

Ett par nyheter denna säsong

Wärsan Nightclub.

Inom kort presenterar vi datum, DJ:s och skön hemsida där ni kommer hitta all intressant information. Följ oss på Facebook.

Wärsan, wärsan nightclub, nattklubb, nattklubb sälen, nattklubb tandådalen, nightclub sälen, nightclub tandådalen, club sälen, Tandådalens Wärdshus, nöje sälen, nöje tandådalen

Afterski 2.0

Just nu byggs en stor del av vår nöjessatsning. I detta gigantiska komplex hittar ni bland annat Sälens största afterski 7 dagar i veckan, helt galna Daypartys med Sveriges Dj-elit & artister hela säsongen ut! De närmaste veckorna jobbar vi med utsidan och insidan för att skapa en genuin afterskimiljö mitt i Stora Backen i Tandådalen. Mer info kommer.

afterski, afterski tandådalen, tandådalens wärdshus, snsb, sveriges näst snyggaste band, Tandådalens Wärdshus, afterski sälen, Jonas i Sälen, Tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen

Nu laddar vi inför helgen 15-16 december. Då ger vi Sveriges Näst Snyggaste Band en större scen och er fler barer och mer plats till att dansa. Varmt välkomna!

 

Sista minuten, Julbord och Nyår!

Platserna går åt som…. skynda dig att boka:

LÄS MER OM VÅRT JULBORD HÄR

BOKA JULBORD (platser kvar första sittningen kl: 12.00)

Julbord Sälen, Tandådalens Wärdshus, julbord tandådalen, Jonas i Sälen, jul sälen, jul tandådalen, julbord dalarna

LÄS MER OM NYÅRSAFTON HÄR

BOKA NYÅRSSUPÉ OCH FEST

Mer info om Nyårsfesten kommer inom kort. Även om firande på TD Lounge. Nyårsmeny om 3-rätter för 645 kr per person på O’Learys Tandådalen kan du läsa mer om och boka här.

nyår, nyår sälen, nyår tandådalen, nyår tandådalens wärdshus, Tandådalens Wärdshus, nyårsfest, nattklubb, Sälen, Jonas i Sälen

nyår, nyår sälen, nyårssupé, nyårssupé sälen, tandådalens wärdshus, boka nyår, Tandådalen, Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, afterski, new year, nyårsfest, fest tandådalen

Tips – Julbord i december i Lindvallen

Läs mer och boka Julbord på Olarsgården här.

julbord, julbord sälen, julbord dalarna, julbord olarsgården, Olarsgården hotell, Olarsgården restaurang, Jonas i Sälen, restaurang sälen, fira jul, julbord, Sälen

Följ oss på vår blogg i vinter. Liksom förra säsongen så kommer vi posta veckoprogrammet på bloggen där du hittar allt om afterskiband, erbjudanden, spårrapporter, menyer, barnaktiviteter och mycket mer.

lindvallens fäbod, lindvallen, dalahäst, café lindvallen, café sälen, fäbodcafé, våfflor lindvallen, barnaktivitet, våffelsstuga, sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter