Afterwork, Öppet hus, Sälen Business Center

Sälen Business Center, Jonas i Sälen, afterwork, AW, öppet hus, Visit Dalarna, Dalarna, Sälen, Dalälva Ekonomi och Utbildning, Q43, Akeab, Svensk Fjällbevakning, Jetpak, Office IT-Partner, Sälens Fjällbryggeri, iSälen tvätt och städ, Tandådalens Wärdshus

Fredagen den 15:e december hälsar vi er välkomna till nya Sälen Business Center i Lindvallen, Långmorvägen 17, d.v.s gamla Fjällvägen. Afterwork – Öppet hus 15.00. Vi visar nya kontorslokalerna, konferensrummet, tvätteriet, produktionsköket, övriga ytor och Sälens Fjällbryggeri. Mer info kommer men boka datumet i er kalender redan nu och o.s.a gärna. (Klicka kommer)

Passa på att träffa hyresgästerna på Sälen Business Center, bl.a Jetpak Borlänge AB, Office IT-Partner Sälen, Svensk Fjällbevakning AB, Sälens Fjällbrygger AB, Dalälva Ekonomi & Utbildning AB, AKEAB, Q43-Company AB, Visit Dalarna AB, Sälenaktiviteter AB, iSälen tvätt & städ AB, Restaurang & Catering i Sälen AB, Tandådalens Wärdshus AB och naturligtvis Jonas i Sälen AB. Fler tillkommer. Kanske ert företag? Läs mer här.

15.30 i konferensrummet kan ni träffa Visit Dalarna och lyssna till VD, Carl Johan Ingeström, som berättar om verksamheten.

Mer info om evenemanget inklusive vägbeskrivningkommer löpande . O.S.A oss gärna. Lättare förtäring finnes.

 

Vi fixar och uppdaterar just nu våra hemsidor. Inom kort kommer ni kunna hitta länkar och kontaktuppgifter till samtliga hyresgäster på Sälen Business Center här.

I kommande blogginlägg kommer vi berätta mer om verksamheten på Sälen Business Center. Vi kommer berätta mer om coworking och andra fördelar med Sälen Business Center. Detta är startskottet på någonting nytt. För oss på Jonas i Sälen är detta en betydande och långsiktig satsning på att utveckla året runt, skapa nya affärer och arbetstillfällen på fjället.

Bilden ovan är inte heltäckande och redovisande men kan ge en bild av vad Sälen Business Center är idag och vart vi är på väg. Vi ser Besöksnäring, historia och tradition, vi ser kommunikationer, kontor, IT, utbildning, vi ser vattnet i tvätteriet och ölet i bryggeriet. Vi ser Sälenproducerad mat. Följ oss på facebook och på vår blogg.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter