Tandådalen Hundfjället öppet

tandådalens wärdshus, td lounge, tandådalens lounge, olearys tandådalen, Jonas i Sälen, öppna backar, snö, nysnö, afterski, cocktailbar, sportsbar, nöje sälen, nöje tandådalen, skidåkning, längdspår, Sälen

Idag öppnade Hundfjället och förbindelseliften mellan Tandådalen och Hundfjället är nu öppen. E8:an är öppen i Hundfjället och Mio Express är öppen sedan tidigare i Tandådalen. I Hundfjället är bl.a Branten, Familjebacken och Trollskogen öppen. I Tandådalen är bl.a Stora Backen, Specialen, Blixten, Familjebacken och Norrbacken öppen samt Barnens Fjäll, Barnområdet och Valles Skidland såklart. Vi glädjs åt snödjupet. 50 cm i nedfarter och 46 cm i terräng.

Ikväll, fredag och imorgon lördag har O’Learys Tandådalen öppet 17.00 – 21.00. Kolla in nya menyn och boka bord.

Ikväll, fredag har även TD Lounge öppet 20.00 – 01.00 Följ oss på facebook.

Idag, fredag, slår Sälenaktiviteter upp portarna för en smyg öppning i Hundfjällets Poolarium. Kom förbi på en avslappnande bubbelstund, kanske sätta sig i bastun och vila upp era trötta skidmuskler eller bara slänga er i poolen och simma ut i våran utomhus del och njuta av den vackra utsikten över Hundfjällets skidbackar. Våra portar slår upp kl 12.00 och håller öppet till 20.00 även samma tider imorgon lördag. Har ni funderingar ring oss på 0280-36055
Eller kika på våran hemsida www.salenaktiviteter.se

TANDÅDALENS WÄRDSHUS

Tandådalens Wärdshus är öppet för lunch. Vi kör en försäsongsmeny. Givetvis är baren öppen, vi har gott kaffe och fikabröd och brasan är tänd i Loungen. Afterski till spellista. Den som väntar på något gott…..

Fredag och lördag 15-16 december: Premiär för live afterski i vårt stora afterskipalats. På scen: Sveriges Näst Snyggaste Band. Hela säsongens bandlista presenteras snart och vi kommer självklart få träffa PartyPatrullen, Det Där Bandet, Götz Kalas, Br Haaks och många fler – denna säsong på större scen, fler barer, mer plats för pjäxdans, congatåg, glädje och fest!

afterski, afterski tandådalen, tandådalens wärdshus, snsb, sveriges näst snyggaste band, Tandådalens Wärdshus, afterski sälen, Jonas i Sälen, Tandådalen, nöje tandådalen, nöje sälen

WÄRSAN NIGHTCLUB

Missa inte premiären för vår nya nattklubb. Följ oss på facebook.

wärsan, Wärsan nattklubb, Wärsan nightclub, Tandådalens Wärdshus, afterski, Jonas i Sälen, nöje tandådalen, nöje sälen, nightclub sälen, nightclub tandådalen, nightlife sälen, cocktailbar, barer sälen

BOKA NYÅR HÄR

BOKA BOENDE HÄR

Spårrapporter, nöje, erbjudanden… Följ oss under vintern på jonasisalen.se/blogg

lindvallens fäbod, lindvallen, dalahäst, café lindvallen, café sälen, fäbodcafé, våfflor lindvallen, barnaktivitet, våffelsstuga, sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter