Jobba i Sälen

kock, chef, Jonas i Sälen, kök, Tandådalen, söka jobb, lediga jobb, lediga tjänster, säsongsjobb, Tandådalens Wärdshus, O'Learys, restaurang, jobba i Sälen, Sälenjobb, Sälen, ansvarig tvätt, driftansvarig, tvätteri, restaurangchef, à la carte, Sälen Business Center

Jonas i Sälen växer. Vi är mitt inne i högsäsong och alla våra enheter är öppna. Vi är en stor familj från Lindvallen i öster till Tandådalen i väster. Nu behöver vi bli fler – Läs mer om tjänsterna nedan och ansök nu!

LEDIGA TJÄNSTER

kock, chef, Jonas i Sälen, kök, Tandådalen, söka jobb, lediga jobb, lediga tjänster, säsongsjobb, Tandådalens Wärdshus, O'Learys, restaurang, jobba i Sälen, Sälenjobb, Sälen, ansvarig tvätt, driftansvarig, tvätteri, restaurangchef, à la carte, Sälen Business Center

ANSVARIG TVÄTT

I Sälen Business Center finns vårt splitter nya tvätteri. Vi söker nu en ansvarig som vill driva tvätteriet, den dagliga verksamheten, utveckla, hitta nya kunder och bygga upp verksamheten. Tvätteriet – fullt utrustat med de senaste maskinerna, är i rymliga, nybyggda lokaler mitt i Lindvallen. Sälen Business Center på över 2.400 kvm intymmer utöver det toppmoderna tvätteriet även ett produktionskök, kontor och konferenslokaler, lager mm. En av våra hyresgäster är Sälens Fjällbryggeri.

Välkommen att söka tjänsten som ansvarig för tvätten. Mejla en kort beskrivning och bifoga CV så hör vi av oss. SKICKA MEJLANSÖKAN TVÄTT

KOCK TILL TANDÅDALEN I VINTER

Jonas i Sälen driver flera restauranger, caféer och barer i Sälen, bl.a Tandådalens Wärdshus, O’Learys Tandådalen och Olarsgården. Nu söker vi en kock som vill vara med i vårt härliga gäng i Tandådalen vintersäsongen ut. Du kommer rakt in i hetluften, vi är mitt i högsäsongen med drygt 125 cm snö i terrängen, massor av glada gäster och riktigt härlig vinter. Den bästa tiden ligger framför oss med vårvinterskidåkningen och alla stora fester.

Välkommen att söka tjänsten som kock i Tandådalen. Mejla en kort beskrivning och bifoga CV så hör vi av oss. SKICKA MEJLANSÖKAN KOCK

RESTAURANGCHEF

Vi söker en restaurangchef till en av våra restauranger. Du tar plats i ett härligt gäng på en av Sälens mest välrenommérade och populäraste restauranger.

Välkommen att söka tjänsten som restaurangchef. Mejla en kort beskrivning och bifoga CV så hör vi av oss. SKICKA MEJLANSÖKAN RESTAURANGCHEF

Jonas i Sälen, årets företagare, Lindvallens Fäbod, boka stuga, boka boende, konferens, Tandådalen, Tandådalens Wärdshus, Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter