Söndagsyra och Halva Priset

halva priset, söndag, tandådalen, tandådalens wärdshus, afterski, afterski tandådalen, jonas i sälen, trettonhelgen, wärsan, wärsan nattklubb, nattklubb sälen, nattklubb tandådalen

HALVA PRISET söndagar gäller hela söndagen och hela säsongen utom 22:a april. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudanden och rabatter. Tandådalens Wärdshus är öppet 10.30 – 18.00. Lunch 11.30 – 14.30. Afterski Söndagsyran 15.00. Halva priset på allt under lunchen, afterskin, i caféet och i baren.

halva priset, söndag, tandådalen, tandådalens wärdshus, afterski, afterski tandådalen, jonas i sälen, trettonhelgen, wärsan, wärsan nattklubb, nattklubb sälen, nattklubb tandådalen

halva priset, söndag, tandådalen, tandådalens wärdshus, afterski, afterski tandådalen, jonas i sälen, trettonhelgen, wärsan, wärsan nattklubb, nattklubb sälen, nattklubb tandådalen, söndagsyran, afterski, afterski söndag, afterski tandpdalen

Nu är det dags att tömma kylar och kök, 50% på HELA sortimentet varje Söndag!!! Afterski Söndagsyran 15.00. Välkommen!

olearys, olearys tandådalen, middag tandådalen, restaurang tandådalen, Jonas i Sälen, O'Learys, sportsbar, Tandådalen, O'Learys Tandådalen

Söndagsmiddag: Boka bord på O’Learys Tandådalen. Tel: 0280 – 333 30

Söndagsmiddag i Lindvallen: Boka bord på Olarsgården. Tel: 0280 – 210 29

MÅNDAG Afterski med Stisse på Tandådalens Wärdshus

MÅNDAG Måndagsklubben på Wärsan Nightclub 22-02

afterski, afterski tandådalen, afterski sälen, rock circus, rock circus sälen, tandådalens wärdshus, Jonas i Sälen, aprés ski, genuin afterski, music quiz, olearys, O'Learys Tandådalen, Trettonhelg, nysnö, snödjup, kallt, värmestuga, våffelstuga, music quiz, td lounge, nattklubb tandådalen, Wärsan

Veckoprogrammet för vecka 6 postas postas under måndagen 5:e februari, alltid först på jonasisalen.se/blogg

Spårrapporter, nöje, erbjudanden… Följ oss under vintern på jonasisalen.se/blogg

afterski, afterski sälen, fiesta, bandet fiesta, bandlista, genuin afterski, tandådalens wärdshus, äntligen onsdag, klubb, tdlounge, klubb tandådalen, klubb sälen, DJ, Tandådalen, Jonas i Sälen, nöje

Gattar, gattar storstuga, storstuga sälen, storstuga tandådalen, konferens sälen, fjällkonferens, skidkonferens, Jonas i Sälen, konferens storstuga

Storstuga, skidkonferens – sista chansen!

Hela 118 cm snö i terrängen. Nu är det vinter i Sälen när det är som bäst. Längdspår, skoterleder, backar och enormt nöjesutbud. Mitt i detta vintereldorado ligger Gattar storstuga. En unik storstuga i Sälenfjällen med 24 bäddar fördelade på 11 unika sovrum, öppen brasa, utomhus jacuzzi, vedeldad bastu, relax och mycket mer. Hel eller halvpensionslösningar kan väljas till.

Gattar storstuga passar för företag, för skidkonferensen. Även ett större sällskap, 2-3 familjer eller liknande kan få ut full potential i Gattar storstuga. Familjehögtider och bröllop. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy en skidkonferens med unika upplevelsemiddagar och teambuildning aktiviteter.

Några exempel: unik upplevelsemiddag i Lindalens Fäbod. Transport med skotersläde ingår som en del av upplevelsen. Ni avnjuter en trerättersmiddag långt ute på fjället. Lindalens Fäbod med anor från 1734.

5-kampsbana på Lindvallens Fäbod. Vår sammarbetspartner Explore Sälen har stor erfarenhet att genomföra teambuildingaktiviteter. Efteråt kan ni välja till att fika på fäboden eller kanske fortsätta på närbelägna Sälen Business Center i vår nya konferenslokal.

Skotersafari med Sälenaktiviteter. 2-timmars tur till Lindalens Fäbod som dagtid är en av fjällvärldens populäraste våffelstugor. Eller kanske en halvdag där vi åker upp på kalfjället och njuter av milsvid utsikt.

VIP bord på vår afterski på Tandådalens Wärdshus eller VIP bord på vår nya nattklubb, Wärsan Nightclub. Middag på O’Learys Tandådalen eller pingis, biljard, dart och goda drinkar på TD Lounge. Detta är ett litet axplock av vad som är möjligt. Surfa runt på vår sajt och fyll sedan i och skicka iväg en förfrågan så återkopplar vi. Kankse en middag på vår White Guide listade restaurang på Olarsgården hotell. Här finns även konferenslokal. Eller en Dalamiddag med övernattning på unika Östfjällets Fäbod.

Gattar storstuga är en mycket bra grund för er skidkonferens, jubileumsträff med kompisgänget eller för familjehögtiden. Just nu är Gattar stostuga ledig och bokningsbar:

  • Vecka 7 Sönd – torsd
  • Vecka 10 Sönd – torsd
  • Vecka 12 Sönd – torsd
  • Vecka 16 Sönd – torsd

För dessa tidsperioder kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Andra tidsperioder? Hör av er med en förfrågan. Vi samordnar och skräddarsyr med allt vårt boende som även omfattar Olarsgården hotell och Slåtterstugan i Lindvallen.

KONTAKT-BE OM OFFERT

storstuga, logi, boende, Sälen, konferens, skidresa, skidkonferensstorstuga, logi, boende, Sälen, konferens, skidresa, skidkonferens

Storstuga, lounge med gott om utrymme.

Gattar, bröllop sälen, Jonas i Sälen, storstuga sälen, fjällkonferens, golf, skoter, skidor, vandringGattar, Canada Goose, 24 bäddar, storstuga sälen, storstuga Tandådalen, konferens i Sälen, boka boende sälen, Jonas i Sälen

Unika sovrum. Sängar bäddade med Canada Goose.

Gattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, SälenGattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälen

Öppna brasan. Fullt utrustat kök.

skidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i Sälenskidor sälen, skoter sälen, längd sälen, golf sälen, läger sälen, storstuga sälen, allinclusive sälen, helpension sälen, hyra stuga sälen, Jonas i Sälen

Sovrum. Två plan. 4 bad/wc.

spa, relax, sauna, jacuzzi, storstuga sälen, Gattar, Tandådalen, konferens sälen, Fjällkonferens, Skistar Business, skidkonferens, Jonas i Sälenspa, relax, sauna, jacuzzi, storstuga sälen, Gattar, Tandådalen, konferens sälen, Fjällkonferens, Skistar Business, skidkonferens, Jonas i Sälen

Bastu och relax.

Gattar, stortuga, stuga sälen, Jonas i Sälen, tjemiddag sälen, gruppresa sälen, bastu, boka konferens, FjällkonferensGattar, storstuga sälen, jacuzzi, spa tandådalen, Jonas i Sälen, gruppresa sälen, konferens i sälen, fjällkonferens, all inclusive, boka boende

Bastu och utomhus jacuzzi.

dryckespaket, VIP afterski, vip bord, boka afterski, lounge Tandådalen, Jonas i Sälen, After Ski, aprés skisälen konferens, fjäll konferens, skid konferens, brasseradé, Lindalens Fäbod, Gattar boende, Jonas i Sälen, äta ute sälen, större sällskap sälen

Lindalens Fäbod.

Sälenaktiviteter, skotersafari tandådalen, bad hundfjället, bad tandådalen, hyra skoter, skoterled sälen, Jonas i Sälen, Tandådalens WärdshusSälenaktiviteter, skotersafari, Tandådalen, hyra skoter, skoter tandådalen, Hundfjället, poolarium tandådalen

Skotersafari med Sälenaktiviteter.

konferens sälen, konferens lindvallen, fjällkonferens, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, middag lindvallen, bröllop sälen, häst och släde, Lindvallen, SälenJonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, Dalarna

Lindvallens Fäbod.

Östfjällets Fäbod, konferens, Dalamiddag, fjällkonferens, Jonas i Sälen, boende, bo i Sälen, fäbod, fäbodmiddag, DalarnaÖstfjällets Fäbod, konferens, Dalamiddag, fjällkonferens, Jonas i Sälen, boende, bo i Sälen, fäbod, fäbodmiddag, Dalarna

Östfjällets Fäbod.

Tandådalen, Tandådalens Wärdshus, Mio Express, afterski, stora backen tandådalen, ski pass tandådalen, skidor tandådalen, Jonas i SälenGattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälen

Tandådalen – Hundfjällets skidanläggning med längdspår och backar. Här driver vi bl.a Tandådalens Wärdshus med fjällvärldens bästa afterski, O’Learys Tandådalen och TD Lounge med flera ställen. Några hundra meter från Tandådalens backar ligger Gattar storstuga.

KONTAKT-BE OM OFFERT

  • Läs mer om våra konferenslösningar här.
  • Läs mer om bröllop här.
  • Läs mer om högtider här.
  • Läs mer om Sälen Business Center här.
  • Läs mer om Olarsgården hotell och Slåtterstugan här.

KONTAKT-BE OM OFFERT

Gattar, gattar storstuga, storstuga sälen, storstuga tandådalen, konferens sälen, fjällkonferens, skidkonferens, Jonas i Sälen, konferens storstuga

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter