Vårdagjämningen

afterski, afterski sälen, snsb, sveriges näst snyggaste band, wärsan, wärsan nightclub, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, tandådalen lounge, live i loungen, peter bogsveen, kalven runt, lindalen, våfflor, lindalens fäbod, Olarsgården, snö, skidspår, olearys, music quiz, liftar, Tandådalen, Skistar, backar sälen, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, nattklubb sälen

Idag inträffar vårdagjämningen, då dag och natt är ungefär lika långa. Idag vinner ljuset över mörkret och dagarna blir längre än nätterna. I Sälen njuter vi av den fantastiska vårvintern och vårskidåkningen. Vi ser fram emot dom stora uteafterskierna, festerna och evenemangen.

  • Långfredagen – Fjällvärldens största Utomhusafterski
  • Påskafton – Klassisk uteafterski med gästartister och upptåg
  • Hela Påsken – Stora artister trängs på scenen. Vi startar redan på lördag med Dani M på Wärsan Nightclub och på Påskafton kommer Samir och Viktor.
  • 20-21 april – Rockklassikers Snörock
  • 23:e april – Utomhushousen

Vårdagjämningen är också ett tillfälle för reflektion, planering och längtan till ljusare tider som kommer. Boka mer vårskidåkning? Vår exklusiva storstuga Gattar är ledig vecka 13 och 14. Läs mer här. Checka in på Olarsgården hotell & restaurang, läs mer här. Längre fram i kalendern hittar vi fiske och vandring i Sälen, konferens i Sälen, Cykelvasan, älgjakten…

Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market 2-3 juni på Lindvallens Fäbod. Vi på Jonas i Sälen stänger aldrig en säsong utan att vi öppnar för nästa. Barmarkssäsongen och sommaren i Sälen startar på allvar med vår mässa. Jakt, fiske, hund, vildmark, cykling, vandring, löpning, friluftsliv, kanot, klättring. Hantverkare som knivmakare, tävlingar, mat och mathantverk, dryck och fest i unik fjäll- och fäbodmiljö. Läs mer här.

Skapa ditt eget event, högtid, företagsevent, konferens, kick off med teambuildingaktiviteter, föreningsläger eller vad det kan vara. Vi på Jonas i Sälen har lång och gedigen erfarenhet av att skräddarsy evenemang av olika storlek och med olika inriktning runtom i Sälenfjällen. Vi har unika lokaler, från toppmodernt och centralt till historiska fäbodmiljöer ute på fjället. Vi kan erbjuda boende i storstuga eller på hotell Olarsgården och vi har mycket fina referenser när det gäller såväl värdskap som vår mat. Läs mer här. Eller ring: 0280 – 333 30. Du kan även fylla i en enkel förfrågan så kontaktar vi dig.

Scrolla ned och njut av underbara bilder på temat vårdagjämning i Sälen från Transtrands Hembygdsförening. Veckoprogrammet från Jonas i Sälen för vecka 12

Fira påsk med oss i Tandådalen, Sälen. Läs mer här. Följ oss på facebook för senaste nytt.

Njut av mer vårskidåkning i Tandådalen, Sälen i mars och april. Läs mer här. Följ oss på facebook för senaste nytt.

Planera för en sommar i Sälen. Kickstarta med Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market på Lindvallens Fäbod 2-3 juni. Läs mer här.

Bo hos oss under Cykelvasan. Boka konferens med teambuildingaktiviteter i Sälenfjällen. Välj mellan hotell och storstuga. Läs mer här. Fira högtider och bröllop i unika fäbodmiljöer med mat och boende hos Jonas i Sälen.

Veckoprogrammet från Jonas i Sälen för vecka 12

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter