Vi söker serveringspersonal nu!

serveringspersonal, jobb, lediga jobb, servering, jobba i sälen, restaurang, restaurangpersonal, jobb sälen, jobb dalarna, Jonas i Sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, sök jobb, nytt jobb, Dalarna, Sälen

Jobba i Sälen. Vi söker serveringspersonal till Olarsgården hotell & restaurang omgående i vår och sommar med möjlighet till året runt.

JOBBA HOS OSS I SÄLEN! 

Frukost, lunch, middagsservering. Vi söker dig som är glad, positiv och kan jobba självständigt. Du tar även hand om in- och utcheckning av våra gäster. Tillträde omgående! 

Skriv en kort beskrivning och skicka med CV

SKICKA ANSÖKAN

 

Vi kan erbjuda dig en plats i vårt lag på Olarsgården och Jonas i Sälen. Olarsgården hotell och restaurang är ett riktigt fjällhotell beläget vid Sälfjällstorget med korta avstånd till allt. Olarsgården restaurang är en av Sälens White Guide listade restauranger. Läs mer här.

Våren och sommaren blir en spännande tid hos oss. Ett par km från Olarsgården har vi precis börjat få fart på vårt produktionskök i Sälen Business Center. I början av juni arrangerar vi en jakt, fiske och outdoormässa på närbelägna Lindvallens Fäbod. Vi kommer ha en härlig blandning gäster på Olarsgården bestående av ortsbor, säsongare och annan fjällpersonal, nya och gamla besökare från ett flertal länder och väderstreck i landet som kommit till Sälen för att fiska, vandra och cykla. Konferenser, bröllop och andra högtider. Redan i maj grillar vi ute när vädret tillåter. Olarsgården är ett av naven på fjället under vår, sommar och höst där människor träffas och trivs tillsammans.

Välkommen till oss, välkommen till Olarsgården!

Här hittar du lediga jobb hos oss. jonasisalen.se/jobb

www.olarsgården.se

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair följ oss på facebook

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter