Luncha med Jonas på Olarsgården

Sälenproducerad, sälenproducerad mat, Jonas i Sälen, Sälen Business Center, business center, catering, lunchcatering, Sälenkassen, middagskasse, Dalarna, Sälen, lokalproducerad, hållbar, mat, matkultur, white guide, fjäll

Fjällunch, den uppskattade lunchen på fjället är tillbaka. I år håller vi inte till på Lindvallens Fäbod utan vi hälsar er alla lunchgäster varmt välkomna till Olarsgården. Konceptet är sig likt. God och vällagad mat, mingel med både kända och okända på besök eller genomresa. När vädret tillåter kommer vi grilla utomhus.

Priser, tider och lunchmeny meddelas senare under veckan. Det enda vi vet nu i skrivande stund är att idag måndag 23:e april kör vi igång och det är Jonas Persson själv som kockar vid grytor och kastruller.

Välkommen till fjällunch a la Jonas i Sälen på härliga Olarsgården.

LUNCHÖPPET MÅNDAG – FREDAG.

Olarsgården Hotell & Restaurang
Olarsvägen 21
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

www.olarsgarden.se

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook Olarsgården

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook Jonas i Sälen

 

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter