Pole position skidsäsongen 2018/2019

afterski, afterski sälen, snsb, sveriges näst snyggaste band, wärsan, wärsan nightclub, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, tandådalen lounge, live i loungen, peter bogsveen, kalven runt, lindalen, våfflor, lindalens fäbod, Olarsgården, snö, skidspår, olearys, music quiz, liftar, Tandådalen, Skistar, backar sälen, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, nattklubb sälen

Skaffa dig bästa läget inför skidsäsongen 2018/2019. Hos oss kan du boka allt från storstuga i Tandådalen och Lindvallen, hotellrum, catering, tvätt och städ, konferensrum, teambuilding aktiviteter, fjällkonferens med t.ex isskulptering, skotersafari. Visste du att alla våra lokaler går att boka för event, högtider, konferens? I sommar har vi konfirmander som äter och dansar på Tandådalens Wärdshus – arrangera och boka ett fjälläger för er förening i sommar eller höst. Trailrunning Sweden har bokat hela Olarsgården för sitt populära fjälläger. Lappkåtan på Lindvallens Fäbod är utmärkt för att arrangera en egen afterski. Denna vinter har svensk artistelit avlöst varandra på privata fester hos oss, på Lindvallens Fäbod, på Tandådalens Wärdshus och på Olarsgården hotell.

Skicka en förfrågan till oss. OBS! Vi hinner just nu endast med större förfrågningar från företag, föreningar och grupper, t.ex boendeförfrågningar om minst 12 betalande. Erbjudanden och nyheter till alla våra gäster kommer ni hitta löpande. Följ vår blogg i sommar och följ oss på facebook för senaste nytt.

KONTAKTA OSS

Vill du och ditt företag bo bra under CykelVasan, under Vasaloppsveckan? Har ni redan bokat boende men behöver hyra ett konferensrum? Vi kan erbjuda konferensrum från O’Learys Tandådalen i väster till Sälen Business Center i öster. Letar du kontor eller kontorsplats? Gör som Visit Dalarna, Sälens Fjällbryggeri eller som vår senaste hyresgäst: Sälen massage & friskvård, hyr kontor/kontorsplats på Sälen Business Center.

KONTAKTA OSS

Vill du synas med ditt varumärke i Sälen? Kontakta oss här. Första eventet i kalendern är Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market. Vi har marknadens lägsta utställaravgifter.

Företagskonferens, kickoff, teambuilding för 12 – 24 personer? Vi rekommenderar konferens i storstuga nu i maj, i sommar eller under hösten. Mycket effektiv tid tillsammans i exklusiv, unik storstuga med 11 unika rum, utomhus jaccuzzi och vedeldad bastu. Hel eller halvpension kan bokas. Vi har mycket goda referenser.

KONTAKTA OSS

Jonas i Sälen växer. Lediga tjänster hos oss hittar du här: jonasisalen.se/jobb Just nu söker vi serveringspersonal omgående till Olarsgården hotell & restaurang.

SÖK JOBB

Vilken säsong vi har haft! Det började tidigt med en fin utmärkelse till Fredrik Ekman med personal på O’Learys Tandådalen. För ungefär ett år sedan tog vi över driften på Olarsgården hotell & restaurang och restaurangens White Guide betyg har höjts! Jättekul tycker vi. Vi kommer att ha stort fokus på mat under kommande säsong. Vällagad mat i Sälen med hög grad av lokala råvaror, tillagade av våra Jonas i Sälen kockar bl.a i vårt splitter nya kök i Sälen Business Center. Inför nästa säsong skall vi vässa våra erbjudanden, bl.a i Tandådalen.

För knappt ett år sedan öppnade vi Sälen Business Center. Här verkar ett dussintal företag under samma tak med bästa läget i Lindvallen. Sälen Business Center inrymmer förutom kontorslokaler, Sälens Fjällbryggeri och konferenslokal även lager, ett toppmodernt tvätteri och ett nytt prosuktionskök. Vill du etablera dig i Sälen, starta företag i Sälen, behöver du en kontorsplats i Sälen? Välkommen till Sälen Business Center.

Vi vill passa på att tacka alla glada gäster för en fantastisk vintersäsong. Nu blickar vi framåt bl.a mot Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market 2-3 juni och massor av härlig sommar i fjällen på bl.a Lindvallens Fäbod och Olarsgården.

 

 

 

 

Gattar storstuga – boka vår, sommar, höst och nästa säsong!

Boka härliga Gattar storstuga i vinter. Perfekt för grupper och företag. Gattar 24 bäddar, utomhus jacuzzi, vedeldad bastu. Tips, boka skräddarsydd helpensionslösning. Boka: 0280 – 333 30 (dagtid) Läs mer här. Be om offert här.

Gattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälen

Konferens och teambuilding i Sälen. Läs mer här.

konferens sälen, konferens dalarna, fjällkonferens, storstuga, Gattar, Gattar storstuga, Jonas i Sälen, konferens i sälen, jacuzzi, bastu, storstuga sälen

Slåtterstugan i Lindvallen och mer boende med Jonas i Sälen. Läs mer här. Be om offert här. Eller ring kontorstid på 0280 – 333 30

Slåtterstugan, stuga sälen, sälen lindvallen, hyra stuga, boka stuga, Olarsgården, Lindvallen, boende sälen, Sälenfjällen

Bo på mysiga Olarsgården hotell. Läs mer här.

Boka en vildmarksrestaurang!

Kvällstid kan vi öppna upp Lindalens Fäbod som vildmarksrestaurang för grupper och företag där transport till och från fäboden i skotersläde ingår som en del av upplevelsen. En mycket uppskattad upplevelsemiddag. Vi har haft bröllopssällskap, familjehögtider, konferensgäster och många fler. Läs mer och boka här. Passa på, boka nu till förra säsongens priser!

Lindalens Fäbod Brasseradé

Jonas i Sälen, Lindalens Fäbod, fäbodmiddag, konferens sälen, grupper sälen, fjällkonferens, Skistar Business, bordsgrill

Östfjällets Fäbod Dalamiddag

Östfjällets Fäbod, konferens, Dalamiddag, fjällkonferens, Jonas i Sälen, boende, bo i Sälen, fäbod, fäbodmiddag, Dalarna

Lindvallens Fäbod Middag

bröllop sälen, häst och vagn, häst och släde, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, catering lindvallen, högtid sälen, fjällkonferens, skidkonferens, sälenfjällen

Lindvallens Lappkåta för fester, bröllop och event

Jonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, Dalarna

Starta företag i Sälen!

Det har aldrig varit så smidigt att starta ett företag, öppna en filial eller ett kontor i Sälen som det är nu tack vare Sälen Business Center. Här kan du hyra fast eller virtuell kontorsplats, smidigt och med kort uppsägningstid. Läs mer här. 

Sälen Business Center, Jonas i Sälen, afterwork, AW, öppet hus, Visit Dalarna, Dalarna, Sälen, Dalälva Ekonomi och Utbildning, Q43, Akeab, Svensk Fjällbevakning, Jetpak, Office IT-Partner, Sälens Fjällbryggeri, iSälen tvätt och städ, Tandådalens Wärdshus

Boka vårt nya konferensrum i Sälen Business Center! Läs mer här. Läs om Coworking som trendar i Sälen på Sälen Business Center.

Jonas i Sälen Game Fair, gamefair sälen, gamefair 2018, outdoor sälen, friluftsliv, vildmark sälen, vildmarksmässa, jaktmässa sälen, fiskemässa sälen, mässa sälen, Jonas i Sälen, jakt, fiske, cykel, löpning, träning, vandring, kanot, klättring, hiking sälen, Dalarna

Tips inför sommaren. 2-3 juni arrangerar vi Jonas i Sälen Game Fair för fjärde året i rad. Boka första helgen i juni redan idag. Jakt, fiske, hund, friluftsliv, vildmark, cykling, löpning, vandring, klättring, kanot, hantverk, mat och musik i en unik fjäll- och fäbodmiljö. Vi är just nu ute och söker efter intressanta utställare som vill vara med. Välkommen till Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market på Lindvallens Fäbod, Sälen 2-3 juni 2018. Skicka ett mejl om ni är intresserade. Läs mer här.

Gyttorp kommer i år och håller till på skjutvallen. Vi söker fler utställare framförallt hundklubbar och utställare inom cykel! Skicka ett mejl.

Följ oss året runt på jonasisalen.se/blogg

lindvallens fäbod, lindvallen, dalahäst, café lindvallen, café sälen, fäbodcafé, våfflor lindvallen, barnaktivitet, våffelsstuga, sälen

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för senaste nytt.

JOBBA HOS OSS! VI SÖKER SERVERINGSPERSONAL TILL MAJ MÅNAD, ÖVER SOMMAREN OCH GÄRNA LÄNGRE!

Skicka ett mejl. Skriv serveringspersonal i ämnesraden. Beskriv dig kort och bifoga gärna CV.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter