Veckan då vi vänder på hatten

Olarsgården, Olargårdens hotell och restaurang, middag sälen, öppet sälen, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Veckan då vi vänder på hatten. Från och med i måndags den 23:e april har vi lunchbuffé vardagar från 11.30 på Olarsgården, enda lunchöppna stället på fjället just nu. Nästa vecka, ej lunchbuffé på måndag och tisdag (klämdag och röd dag). På helgerna lunch som vanligt och givetvis öppet på kvällen! Boka bord för middag: 0280 – 210 29.

Vi vänder också på hatten då vintersäsongen är över och den underbara barmarkssäsongen tar sin början. Så här lät det när Jonas Persson själv vände på hatten i måndags vid Olarsgården (Obs! lunchen på slutet gällde i måndags)

 

Kontrasternas vecka kan vi också säga att det är. I måndags avslutade vi vintersäsongen i Tandådalen och Sälen med festernas fest, Utomhushousen 2018. Exklusivt släppt idag: Utomhushousen 2018, the Aftermovie. Riktigt, riktigt bra drag trots att grå regnmoln hängde över Tandådalen hela dagen.

 

Nu är det hög tid att boka boende för sommar och höst. Boka en weekend eller en vecka i härliga sommar Sälen. Vi har de stora evenemangen som Cykelvasan och Dansbandsveckan och vi har vårt eget – Jonas i Sälen Game Fair, Outdoor Summer Market 2-3 juni på Lindvallens Fäbod. En mässa fylld med jakt, fiske, hund, tävlingar, cykel, kanot, barn- och familjeaktiviteter, Dalahantverkare, Vildmarksbar och mycket mer. Läs mer här. Boka boende: www.olarsgarden.se eller på www.jonasisalen.se/boende

Lindvallens Fäbod Café med populära Barnens Fäbod – då vi har djur på fäboden som kalvar, getter, kaniner mm – öppnar 25:e juni. Öppet 25 juni till 11 augusti måndag – lördag 10-17. Mer info om Lindvallens Fäbod kommer. Följ oss på vår blogg året runt: jonasisalen.se/blogg

Välkommen till Sälen 2-3 juni, jakt, fiske och outdoor mässa. Läs mer.

barnens fäbod, klappa djur, träffa djur, Lindvallens Fäbod, barn lindvallen aktiviteter sälen, sommaröppet lindvallen, djur på fäboden, café lindvallen

Välkommen till Lindvallens Fäbod i sommar. Läs mer här.

afterski, afterski sälen, fiesta, bandet fiesta, bandlista, genuin afterski, tandådalens wärdshus, äntligen onsdag, klubb, tdlounge, klubb tandådalen, klubb sälen, DJ, Tandådalen, Jonas i Sälen, nöje

Följ vår blogg året runt. jonasisalen.se/blogg

Tandådalens Wärdshu, genuin After ski @tandadalenswardshus  – Alltid senaste nytt!

Business as usual – work

Jonas i Sälen driver flera året runt verksamheter i Sälen. Sälen Business Center och I Sälen Tvätt och Städ är ett par av dessa. I Sälen Business Center erbjuder vi kontor och kontorsplatser. Etablera er i Sälen, öppna en filial eller starta nytt. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att dra igång affärer i Sälen som nu. Förmånliga hyresavtal och uppsägningsavtal, checka in med din business på Sälen Business Center nu. Läs mer här. Eller skicka ett mejl så kontaktar vi er.

Vår senaste hyresgäst att checka in är Sälen Massage & Friskvård. Läs mer här.

Vill du komma i kontakt med I Sälen Tvätt & Städ, ring under kontorstid på 0280 – 333 30 eller skicka ett mejl.

Boka konferens i Sälen, välj mellan storstuga eller hotell. Läs mer här. 

konferens sälen, konferens dalarna, konferens storstuga, fjällkonferens, Olarsgården, Olarsgården konferens, Jonas i Sälen, kick off, teambuilding, teambuilding sälen, kick off sälen, Cykelvasan, fjällmarathon

Boka konferens i Sälen, välj mellan storstuga eller hotell. Läs mer här. 

Gattar, storstuga, konferens, konferens i Sälen, bo i Sälen, fjällkonferens

Boka konferens i Sälen, välj mellan storstuga eller hotell. Läs mer här. 

olarsgården, konferens olarsgården, konferens hotell, hotell sälen, konferenshotell, konferenshotell Dalarna, Konferens vid öppna brasan

Business as usual – leisure

Jonas i Sälen driver flera året runt verksamheter i Sälen. Du kan alltid boka våra fäbodar för en upplevelsemiddag. Fira en familjehögtid i våra vildmarksrestauranger.

Läs mer om Lindvallens Fäbod middag här.

Idealiskt läge mitt i Lindvallen, upp till 50 sittande.

Läs mer om Lindvallens Fäbod Lappkåta här.

Idealiskt läge mitt i Lindvallen, upp till 120 sittande. Perfekt för evenamang med musik. Scen och bar finns.

Läs mer om Dalamiddag på Östfjällets Fäbod här.

Hela fäboden andas Dalarna och svunna tider. Östfjällets Fäbod har 13 bäddar och 30 personer kan få plats att äta.

Boka nu till förra säsongens priser!

BOKA HÄR

bröllop, högtid, upllevelsemiddag, konferens, fjällkonferens, skidkonferens, konferens sälen, möteslokal, jonas i sälen, lindvallens fäbod, konferensresa, sälenkonferens

Läs mer om Lindvallens Fäbod middag här.

Läs mer om Lindvallens Fäbod Lappkåta här.

Läs mer om Dalamiddag på Östfjällets Fäbod här.

Boka nu till förra säsongens priser!

BOKA HÄR

Nöje i Sälen året runt och Sälens mest aktuella blogg: www.jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, årets företagare, Lindvallens Fäbod, boka stuga, boka boende, konferens, Tandådalen, Tandådalens Wärdshus, Sälen