Spaces for Tech Sälen

Sälen Business Center, tech bolag, innovation, tech hub, tech spaces, coworking, coworking spaces, tech Dalarna, nätverk, office, kontor, kontorsplats, företag, företagande, företag Sälen, företag Dalarna, Jonas i Sälen, business class, flygplats, Scandinavian Mountains, leuisure, work, Dalarna, Sälen

Tech bolag, välkomna att etablera er i Sälen. Larmrapporterna från Stockholm duggar tätt. Allt fler företag ser bristen på kontor som det allvarligaste hotet mot tillväxten. ”Verksamhet vi skulle kunna bygga i Stockholm måste vi lägga på annan ort” säger Star Stables VD Johan Sjöberg i en artikel i DI Digtal från 27 april.

Välkomna till Sälen Business Center. Det Åre lyckats med inom bl.a finans och media, att attrahera företag genom att erbjuda möjlighet att förena jobb och fritid kan vi göra även i Sälen. Sälenfjällen är Sveriges närmaste fjäll, endast 4-5 timmars bilresa från Stockholm och redan nästa år blir det ännu bättre, då invigs flygplatsen Scandinavian Mountains Airport.

Boka nu, unikt erbjudande!

Vi förstår tech bolagens situation. Konservativa fastighetsbolag i Stockholm kräver avtal på 3 till 5 år. För tre år sedan fanns kanske inte ens tech bolaget ifråga. Vi förstår de nya företagarnas och innovatörernas situation. De senaste åren har vi själva utvecklat vår verksamhet i snabb takt. Senaste året har vi byggt och invigt Sälens nyaste nattklubb Wärsan Nightclub. Senaste året har vi övertagit driften av Olarsgården hotell & restaurang. Vi har höjt White guide poängen på restaurangen och invigt Sälen Business Center. En investering på flera tiotals miljoner. Sälen Business Center inrymmer utöver kontor, kontorlokaler även ett toppmodernt tvätteri och produktionskök. Bland våra hyresgäster finns bl.a Sälens Fjällbryggeri, Visit Dalarna, Office IT Partner och många fler.

Boka kontor eller kontorsplats nu och vi skippar uppsägningstid. Efter ett år förhandlar vi om uppsägningstid och då förhandlar vi om månader, inte år. Berätta vad ni har för krav, t.ex behov av boende, övernattning, tillgång till konferenslokaler e.t.c så hör vi av oss. Börja med att fylla i ett enkelt formulär eller skicka ett mejl.

KONTAKTA OSS

Läs om Coworking som trendar i Sälen här.

Läs mer om Sälen Business Center här.

Byt ut detta…

Sälen Business Center, tech bolag, innovation, tech hub, tech spaces, coworking, coworking spaces, tech Dalarna, nätverk, office, kontor, kontorsplats, företag, företagande, företag Sälen, företag Dalarna, Jonas i Sälen, business class, flygplats, Scandinavian Mountains, leuisure, work, Dalarna, Sälen

Mot detta!

 

 

business center, Sälen, Jonas i Sälen, startup, coworking, office, kontor, kontorshotell, hub, workspace, community, networking, Scandinavian Mountains, gränslöst, Norge, Dalarna, företag, jobb

Nära till AW:n med Sälens Fjällbryggeri som granne i Sälen Business Center

Lite puls och New York feeling med tvätteri, bryggeri och produktionskök en trappa ned

Sälenkassen, Jonas i Sälen, helgkasse, julkasse, julbord, festkasse, festmiddag, stugmiddag, middag i stugan, Sälen, mat i Sälen, matkasse, matkasse sälen, middagskasse, middagskasse sälen

konferens sälen, skidkonferens, fjällkonferens, boka konferens, konferens sälenfjällen, Jonas i Sälen, VIP kort, Tandådalen, storstuga sälen, Sälen, Sälenfjällen

Konferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

KONTAKTA OSS

Läs om Coworking som trendar i Sälen här.

Läs mer om Sälen Business Center här.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter