Vårtecken i Sälen

bikers, bikers welcome, vår, olarsgården, hotell, roadtrip, mc, Sälen, Dalarna, weekend, weekend Dalarna, Olargården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, restaurang Sälen, utflykt, utflyktsmål, Harley Davidson, motorcykel, resa, resor, fjällen

Det är vår i luften. Mycket snö kvar på fjället men i veckan som kommer utlovas sol och flera dagar där temperaturen kommer gå upp mot 20 grader. Vägarna är torra och runtom ser vi olika typer av vårtecken. Många har plockat fram sina bågar och gett sig ut på en premiärtur.

Welcome bikers säger vi på Olarsgården. Planera in Sälen på er vår, långhelg, weekend trip. I maj är nästan allting stängt i Sälen och vägarna är tomma. På Olarsgården har vi öppet. Boka ett rum för en natt eller två. Frukostbuffé ingår i rumspriset. Röda dagar och helg serverar vi lunch. På vardagar, arbetsdagar kör vi lunchbuffé från 11.30. Boka en middag på vår White Guide listade restaurang, alla dagar från 17.00.

Våren är här, ta en tur på bågen med vännerna. Ta en tur till eller förbi Sälen med stopp på Olarsgården hotell & restaurang. Vi vill se fler motorcyklar på vår parkering. Welcome bikers!*

*PS. Naturligtvis är alla ni som inte har möjlighet att åka mc också varmt välkomna! 🙂

Foto ovan, Fotografen Saxin

LÄS MER & BOKA RUM

BOKA BORD: 0280 – 210 29

 

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

Ovan, Jonas Persson a.k.a Jonas i Sälen. Ser ni till honom på hotellet så passa på att prata lite motorcykel.

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar er MC. Vägen Sälen-Malung har lite mer trafik och fartkameror. Vasaloppsvägen har mindre trafik men en hel del tjälskador.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter