Vår i luften

cruisers, cruising, veteranbil, bilutflykt, utflykt dalarna, bikers, bikers welcome, vår, olarsgården, hotell, roadtrip, mc, Sälen, Dalarna, weekend, weekend Dalarna, Olargården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, restaurang Sälen, utflykt, utflyktsmål, Harley Davidson, motorcykel, resa, resor, fjällen

Solen skiner i Sälen och temperaturen håller sig på dryga 10 grader. I veckan som kommer är det klämdag och helgdag igen. Vägarna är torra och väderprognosen lovar mycket sol och upp mot 20 grader. Vi ser alltfler som plockar fram sina dyrgripar ur garaget och ger sig ut på vägarna i sina veteranbilar, ett säkert vårtecken om något.

Welcome cruisers säger vi på Olarsgården. Planera in Sälen på er vår, långhelg, weekend trip. I maj är nästan allting stängt i Sälen och vägarna är tomma. På Olarsgården har vi öppet. Boka ett rum för en natt eller två. Frukostbuffé ingår i rumspriset. Röda dagar och helg serverar vi lunch. På vardagar, arbetsdagar kör vi lunchbuffé från 11.30. Boka en middag på vår White Guide listade restaurang, alla dagar från 17.00.

Våren är här, fyll bilen och ta en tur till Sälen med stopp på Olarsgården hotell & restaurang. Vi vill se mycket mer kromad list på vår parkering oavsett om det är fint putsade detaljer på en veteranbil eller motorcykel. Welcome cruisers!*

*PS. Naturligtvis är alla ni som inte har möjlighet att åka veteranbil eller motorcykel också varmt välkomna! 🙂

Foto ovan, Fotografen Saxin

LÄS MER & BOKA RUM

BOKA BORD: 0280 – 210 29

 

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

Ovan. Så här vill vi gärna att det ser ut på vår parkering i maj. Foto: Fotografen Saxin

Ovan. Ta en tur med stopp på Olarsgården hotell & restaurang. Foto: Fotografen Saxin

Ovan. Fyll bilen med familj och vänner, cruisa till Sälen och checka in på Olarsgården hotell & restaurang. Foto: Fotografen Saxin

bikers, bikers welcome, vår, olarsgården, hotell, roadtrip, mc, Sälen, Dalarna, weekend, weekend Dalarna, Olargården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, restaurang Sälen, utflykt, utflyktsmål, Harley Davidson, motorcykel, resa, resor, fjällen

Ovan. Bikers welcome, läs mer här,

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar er MC. Vägen Sälen-Malung har lite mer trafik och fartkameror. Vasaloppsvägen har mindre trafik men en hel del tjälskador.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter