Vårkänslor

nygifta, newlyweds, familjehögtid, högtid, weekend, weekend sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell dalarna, hotell sälen, Jonas i Sälen, nygifta, helg, restaurang, öppet sälen, boka rum, bröllopssvit, bröllop, bröllopsgäster, wedding planner, Sälen, Dalarna, vårtecken, Pingst, vårkänslor

Vår i luften och känslor i kroppen. Snart Pingst och solen skiner. Olarsgården hotell och restaurang är öppet. En mysigt fjällhotell alla årstider med White Guide listad restaurang. Sälen dessa dagar är ganska öde och lugnt, ett perfekt hideaway ställe efter intensiva dagar under våren och tidig sommar med bröllop, högtider, skolavslutningar, studenten…

Bröllop och bröllopspresenter,,, det de flesta önskar sig efter sitt bröllop är lugn och ro, tid för sig själv och tid tillsammans. Oftast blir det inte så mycket av det hur gärna man än vill och hur noga man än planerar. Landa i lugn och ro på Olarsgården. Njut av att bara vara, på med tofflorna, ned till den härliga frukostbuffén. Kanske en promenad med fjälluft och sol. Hör snösmältningen med porlande fjällbäckar. Lunch, kanske en god bok, eller en stund i loungen framför brasan.

En utflykt, kanske till en loppis nere i dalen eller en tupplur på rummet innan det är dags för middag. Läs hur White Guide beskriver oss som en ”Gastronomisk goding” här.

nygifta, newlyweds, familjehögtid, högtid, weekend, weekend sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell dalarna, hotell sälen, Jonas i Sälen, nygifta, helg, restaurang, öppet sälen, boka rum, bröllopssvit, bröllop, bröllopsgäster, wedding planner, Sälen, Dalarna, vårtecken, Pingst, vårkänslor

Under maj månad tillåter vi oss att variera menyn ofta. Därför hittar du just nu ingen meny på vår hemsida. Ring gärna och fråga: 0280 – 210 29. En sak är säker, vi använder oss så långt det går av lokala råvaror från fjället eller som White Guide skriver: ”i menyns kärlek till närområdet och allt det har att erbjuda.” Ett exempel är Sälenlingon till vår klassiska raggmunk med sidfläsk.

Glöm inte att meddela oss om ni t.ex är nygifta på resa så att vi kan piffa lite extra inför er ankomst. Mail: info@olarsgarden.se

LÄS MER & BOKA RUM

BOKA BORD: 0280 – 210 29

 

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter