Bröllopstider

nygifta, newlyweds, familjehögtid, högtid, weekend, weekend sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell dalarna, hotell sälen, Jonas i Sälen, nygifta, helg, restaurang, öppet sälen, boka rum, bröllopssvit, bröllop, bröllopsgäster, wedding planner, Sälen, Dalarna, vårtecken, Pingst, vårkänslor

Solen skiner och Pingst är ett par veckor bort. Det går fort nu, det är vår. Pingsten är av tradition den riktigt stora helgen för bröllop. Här i Sälen finns fantastiksa möjligheter till bröllop i det grönaste gröna men självklart också i det vitaste vita. Faktum är att vi har väldigt många vinterbröllop, betydligt fler än på andra årstider. Foto ovan, Leif Benght

Först ett par brasklappar:

Du som är på fjället, du missar väl inte vår fjällunch, lunchbuffé på Olarsgården från 11.30. Denna vecka kör vi på måndag, tisdag och onsdag. Övriga dagar ”vanlig” lunch. Välkommen!

Ni som funderar på att gifta er i Sälen. Anlita oss, vi har gedigen erfarenhet av att arrangera bröllopsmiddag, boende mm. Men, för att få bästa möjliga service. Surfa runt på vår sajt, fundera och planera. Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss. Vi vet att för brudparet finns ingen viktigare dag men vi kan omöjligen svara på alla frågor med en gång. Datumet är viktigast för er, se till att ha framförhållning, kolla först med vigselförättare, kyrka. Vi har ett stort kontaktnät i Sälen så detaljer som fotograf, speciella arrangemang o.s.v kan vi förmedla längre fram.

FORMULÄR FÖRFRÅGAN

Går ni i giftastankar och funderar på Sälen, ta en sväng till Sälen nu i maj. Planera ert bröllop med något gott att dricka i loungen på Olarsgården. Samtidigt på plats, kan ni känna av om Olarsgården är den rätta platsen för bröllopsmiddag och boende för er och era bröllopsgäster eller om t.ex Gattar storstuga, Lindvallens Fäbod, Östfjällets Fäbod.. kan vara ett alternativ eller komplement. På gångavstånd från Olarsgården har ni Lindvallens Fäbod där många bröllopsfester hålls. Just nu i maj är föbodserveringen stängd men hör av er innan ni kommer till Sälen så kan vi säkert möta upp och ge er en snabbtitt på både fäboden som tar upp emot 50 sittande till Lindvallens Fäbod Lappkåta som kan ta upp till 125 sittande samt har en scen och en bar för bröllopsfesten.

Alldeles oavsett om er lilla weekend trip till Sälen nu i maj ger er alla svar och till och med leder till en bokning så får ni ett par dagar där ni i lugn och ro kan planera ert bröllop på härliga Olarsgården hotell och restaurang med vår i fjällen som inramning.

LÄS MER & BOKA RUM

BOKA BORD: 0280 – 210 29

 

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter