Arbetslunch

Olarsgården, Olarsgården restaurang, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, lunch öppet, lunchbuffé, fjällunch, snickare, elektriker, målare, företagare, byggjobbare, arbetsledare, truckförare, kontorist, ekonomiassistent, mekaniker, serviceyrken, Skistar, anläggningsarbetare, entreprenör, Sälens by, Sälenfjällen, Kläppen, Malung Sälens kommun, lunchrast, Sälen

Gå inte hungrig på jobbet. Det behöver du definitivt inte göra om du jobbar i eller i närheten av Sälen. Varje dag 11.30 dukar vi upp en gedigen, hemlagad fjällunchsbuffé. Vi jobbar själva många och långa timmar i den friska fjällunchen och kanske är det därför vi vet att det behövs rejält med mat för att man skall orka hela dagen. Lite pirrigt är det också. Just nu i maj är vi de enda som har lunchöppet ute på fjället, på en plats där fina krogar ligger tätt. Det är en inspirerande utmaning för oss, att köra lunchbuffén i maj är lite som att bjuda in vännerna på mat. Lika roligt är det då när lunchgästerna blandas upp med utsocknes, resenärer från när och fjärran.

Fjällunchen på Olarsgården är en stund du inte vill missa. Lite mingel, lite skratt, en och annan ny bekantskap och så förstås den hemlagade maten. Vi har tyvärr ingen veckomeny, istället är det många som följer oss på facebook för att på förmiddagen varje dag se en ny film av och med Jonas Persson, a.k.a Jonas i Sälen som berättar för oss vad som bjuds just denna dag.

OBS! Denna vecka kör vi lunchbuffé måndag-onsdag. Övriga dagar ”vanlig” lunch p.g.a helg. Appropå helg, glöm inte boka bord för middag! Tel: 0280 – 210 29

Så här såg det ut på facebook idag när Jonas presenterade måndagens lunch.

 

 

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter