Affärsresenärer, lunchmöten och företagande

Business travellers, affärsresenärer, affärsresa, affärslunch, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Sälen hotell, Dalarna hotell, Dalafjällen, logi, resande, säljare, konsult, hotell, boka rum, Sälen, boka hotellrum

Affärsresenärer utgör en stor del av våra gäster på Olarsgården, precis som hantverkare, bygg- och anläggningsjobbare och andra inom en rad branscher som av naturliga skäl finns väl representerade i Sälen. Vi har många återkommande, långväga affärsresanden som trivs, kanske för att vi inte är det där stora, anonyma hotellet. Vi är inte heller det lilla, ensliga och ödsliga. Det finns en atmosfär på Olarsgården som tilltalar många, inte minst då affärsresanden.

Har du inte upptäckt oss ännu så testa oss för en natt eller två. Passa på nu i maj när vi inte är så fullbokade. Njut av vår härliga frukostbuffé, lunch och missa inte att boka middag i vår White Guide listade restaurang. Vi förutsätter att du behöver jobba övrig tid annars är det bara att fråga efter tips i receptionen på saker att göra i Sälen, utflykter mm.

Boka rum och middag på telefon 0280 – 210 29 Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

Är du i Sälen i affärer och behöver något extra, kanske en möteslokal, konferenslokal eller rentav ett kontor – kontakta oss. På närbelägna Sälen Business Center finns allt att hyra, från en kontorsplats, konferensrum till ett eget kontor. Läs mer om Sälen Business Center här.

Letar ni efter den där extra inramningen till ert affärsmöte, event, konferens eller vad det nu kan vara, kontakta oss. Vi kan erbjuda upplevelsemiddag för grupper och företag på Lindvallens Fäbod eller Östfjällets Fäbod. Kanske är ni i behov att boka hela Lindvallens Fäbod lappkåta med plats för upp till 120 sittande, scen och bar. Läs mer här.

Missa inte vår fjällunch!

Vardagar kör vi lunchbuffé på Olarsgården från 11.30 – enda lunchstället som är öppet nu i maj på fjället! Röda dagar, klämdagar och helgdagar ”vanlig” lunch p.g.a helg.

Mer business news

Aktuellt erbjudande:

Länktips:

Lästips:

  • Spaces for tech i Sälen, hyr kontor i Business Center. Läs mer här.
  • Förbered dig och ditt företag för nästa skidsäsong. Läs mer här.

 

 

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter