Weekend tips!

weekenders, helgresenärer, långhelg, weekend, Sälen, hotell Sälen, hotell Dalarna, hotell Dalafjällen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, Sälenfjällen, middag Sälen, helgmiddag, öppet sälen

Långhelg. Tips från Olarsgården. Boka middag. Bjud med dina vänner och boka bord på Olarsgården restaurang. Under maj månad tillåter vi oss att variera menyn ofta. Därför hittar du just nu ingen meny på vår hemsida. Ring gärna och fråga: 0280 – 210 29. En sak är säker, vi använder oss så långt det går av lokala råvaror från fjället eller som White Guide skriver: ”i menyns kärlek till närområdet och allt det har att erbjuda.”

Tips från Olarsgården. Boka ett rum för en natt eller två. Maj är en månad med rörig kalender för många. Ser du luckan? Boka ett rum, packa bilen lätt och ge er ut på vägarna… Trädgården, fixa med båten, tvätta bilen, ta fram golfklubborna,,, spara det till nästa helg. Denna helg landar ni i lugn och ro på Olarsgården. Här kan ni bara vara och i lugn och ro planera för vårens och sommarens alla aktiviteter. Ni äter gott, sover gott och är fyllda av ny energi och frisk fjälluft.

Njut av att bara vara på Olarsgården, på med tofflorna, ned till den härliga frukostbuffén. Kanske en promenad med fjälluft och sol. Hör snösmältningen med porlande fjällbäckar. Lunch, kanske en god bok, eller en stund i loungen framför brasan. En utflykt, kanske till en loppis nere i dalen eller en tupplur på rummet innan det är dags för middag.

LÄS MER & BOKA RUM

BOKA BORD: 0280 – 210 29

 

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter