Känn dig som hemma

Olarsgården, Olarsgården restaurang, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, lunch öppet, lunchbuffé, fjällunch, snickare, elektriker, målare, företagare, byggjobbare, arbetsledare, truckförare, kontorist, ekonomiassistent, mekaniker, serviceyrken, Skistar, anläggningsarbetare, entreprenör, Sälens by, Sälenfjällen, Kläppen, Malung Sälens kommun, lunchrast, Sälen, Lima, Transtrand, Torgås, Sälen, Sälens by, Olnispa, Sörsjön, Västerdalälven, Dalafjällen, Venjan, Öje, Yttermalung, Rörbäcksnäs, Stöten, Kläppen, Berga by, lokalt, Västerdalarna, Malung Sälens kommun, Älvdalen, Evertsberg, Transtrandsfjällen, stammis

Välkommen till Olarsgården hotell och restaurang. Vi är det hemtrevliga fjällhotellet med hög mysfaktor och med en populär, White Guidelistad restaurang. Våra stammisar kommer från när och fjärran men återfinns också nere i Sälens by och runtom i trakten.

Vi har öppet året runt och just nu i maj är vi enda lunchöppna restaurangen uppe på fjället. Det är snart ett år sedan vi på Jonas i Sälen med Elin Gaustad och Jonas Persson i spetsen tog över driften av hotellet. Vilken resa och den har bara börjat. Vi har bl.a hunnit med att höja restaurangens White Guide poäng och i viss mån har Jonas i Sälen hunnit sätta sin prägel. Förändring, är det något ni stammisar skall vara oroliga över? Nej, tvärtom. Förutom att ha renoverat en del rum så är ledorden snarast att förvalta och förädla snarare än att förändra.

Jonas i Sälen har tillfört resurser. Ett resultat av det är att vi kan ha öppet året runt. Något vi tror både är uppskattat och nödvändigt på ett populärt besöksmål som Sälen och Dalafjällen. Ytterligare en fördel är att vi kan erbjuda våra gäster på Olarsgården ett mycket rikare och i det närmaste komplett utbud och resurser när det gäller bokning av konferens, bröllop och andra högtider.

Boka ert föreningsmöte, studentmottagning, 50-års middag, 70-års middag, jaktlagsträff, företagskonferens, möhippa, återföreingsträff, kundevent, kick-off, svensexa, avdelningsmöte, klubbträff eller vad än kan vara hos oss på Olarsgården. Kanske behöver ni boka hela hotellet? Kanske finner vi tillsammans att ni skall boka vår storstuga Gattar med 24 bäddar, vår lappkåta på Lindvallens Fäbod, unika Östfjällets Fäbod eller konferenslokal och kanske rentav kontorsplatser på vårt nya Sälen Business Center. Fyll i ett enkelt formulär så kontaktar vi er.

KONTAKTA OSS

 

Tips från Olarsgården. Boka middag. Bjud med dina vänner och boka bord på Olarsgården restaurang. Under maj månad tillåter vi oss att variera menyn ofta. Därför hittar du just nu ingen meny på vår hemsida. Ring gärna och fråga: 0280 – 210 29. En sak är säker, vi använder oss så långt det går av lokala råvaror från fjället eller som White Guide skriver: ”i menyns kärlek till närområdet och allt det har att erbjuda.”

Tips från Olarsgården. Boka ett rum för en natt eller två. Ta en tur till Dalafjällen. Ni äter gott, sover gott och fylls av ny energi och frisk fjälluft.

LÄS MER & BOKA RUM

BOKA BORD: 0280 – 210 29

PS. På måndag är det dags för vår fjällunch, lunchbuffé igen. Vad blir det för mat? Följ oss på facebook.

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter