Vi hjälper dig i Sälen

business center, Sälen, Jonas i Sälen, startup, coworking, office, kontor, kontorshotell, hub, workspace, community, networking, Scandinavian Mountains, gränslöst, Norge, Dalarna, företag, jobb, outdoor, brands, retailers, trailrunning, cycling, outdoor industry, företagsetablering, marknad, marknad sälen, market, wholesale, business dalarna

Ställ ut på Outdoor Summer Market i Lindvallen 2-3 juni, eller kom hit och reka och se potentialen. Hos oss kan ni som outdoorföretag ställa ut på lördag och söndag och börja jobba i ert nya kontor i Sälen Business Center redan på måndagen!

Monterplats på helgen, eget kontor på måndagen

Vill ni synas och verka i nordens största friluftsområde med 4,8 miljoner gästnätter per år? Vi bjuder på utställningsavgiften på vår mässa 2-3 juni. Trivs ni och vill stanna kvar i Sälen, kan vi erbjuda en kontorsplats eller ett helt kontor i Sälen Business Center med förmånliga villkor. Vill ni nå ut i Sälen året runt? Låt oss titta på ett sammarbete, ett partneravtal Intresserad? Skicka ett mejl.

Nå era kunder i hela Sälen

I Påskhelgen körde vi en tävling tillsammans med Coca Cola, gilla och dela – vinn ett par skidor. Vi nådde över en kvarts miljon och över 160.000 personer såg vår film på bara några dagar. Vi kan göra liknande aktiviteter med ert varumärke? Vi har caféer, restauranger, hotell, barer och nattklubbar från Lindvallen till Tandådalen där vi når kunden bl.a genom ett 20-tal TV skärmar. Ni vet säkert redan att når ni kunderna i Sälen, ja då når ni ut stort. De flesta Sälenbesökarna är från Dalarna, Mälardalen, Västra Götaland och Stockholm. Med den nya flygplatsen klar om drygt ett år ökar marknaden ytterligare. Intreserad? Skicka ett mejl.

Tag plats på ”stråket”

Lindvallens Fäbod, Business Center och Olarsgården är belägna mitt i Lindvallen. Här finns en fantastisk potential för våra blivande partners. Här finns möjlighet att exponera produkter mer eller mindre mitt i ”stråket”. Med Business Center utvecklar vi vårt erbjudande. Vi är öppna för att diskutera allt ifrån shop in shop lösningar till sådant som redan är en del i vår verksamhet. Intreserad? Skicka ett mejl.

Vi kan konferens och event

I ett drygt decennium har vi kört och utvecklat vårt eget evenemang, fjällvärldens största utomhusafterski på Långfredagen i Tandådalen. I år uppskattades publiken till upp mot 10.000. I ett antal år har vi även arrangerat Utomhushousen som växer år från år. Precis som Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market som vi arrangerar för fjärde året i rad. Vi är en evenemangsarrangör av rang men att arrangera en jakt, fiske och outdoor mässa är en utmaning för oss då vi är uppbundna av skidsäsongen. Vi är också en unikt, liten mässarangör där nästa steg är en eller flera partners. Intresserad? Skicka ett mejl.

Konferens är en del av vår kärnverksamhet. Vi är en av de ledande när det gäller att erbjuda upplevelsemiddagar i unika vildmarksrestauranger, konferens i storstuga med halv eller helpension, konferens på hotell, fjällkonferens med teambuilingaktiviteter. Vi har utmärkta referenser. Vi utvecklar ständigt vårt erbjudande. Under det senaste året har vi adderat två bokningsbara konferensrum och en rad teambuldingaktivteter. Idag kan vi erbjuda allt ifrån skoter och skotersafari, isskulptering och snöskovandring till 5-kampsbana, fiske, jakt, stand up paddleboard, bryggerivisning och en rad andra aktiviteter. Intresserad? Skicka ett mejl.

Vi kan företag och företagande

För många år sedan jobbade Jonas Persson, a.k.a Jonas i Sälen, som kock i Sälen. Under sin andra säsong var Jonas på Olarsgården som då var ett pensionat utan restaurang. Där tog han med sig Seglartoasten från Sandhamn och utvecklade rätten till en Fjälltoast på Olarsgården. Idag driver vi Olarsgården hotell med White Guide listad restaurang och Fjälltoasten, ja den hittar ni i menyn.

Undertecknad, Oscar, är marknadsansvarig på Jonas i Sälen. Oscar och Jonas träffades i Sälen då Oscar var reklamchef/kommunikationsansvarig på Skistar. Året var 2007 och Jonas behövde Oscars hjälp att rita en logga för Sälen Trysil Airport. Oscar hittar ni på mässan, vid entrén eller vid mikrofonen där vi annonserar ut programpunkter och annat som händer på mässområdet. Jonas hittar ni säkert vid muurikka pannorna i Vildmarksbaren eller inne i storstugan vid vedspisen och kokkaffet. Vi och resten av gänget på Jonas i Sälen är engagerade och brinner för det vi gör. Vi jobbar långsiktigt med stark lokal förankring. Vi har en inhouse reklamavdelning, vi driver en av fjällets största bloggar och Jonas blev Årets Företagare i Malung Sälen 2016. Fångar ni oss inte på mässan – Skicka ett mejl.

Outdoor en del av Sälen, en del av mässan

Vår mässa är speciell på många sätt. Mässområdet är mitt i Lindvallen. Biking Dalarna, Sveriges största cykelparadis och dess leder går kors och tvärs i och runt mässområdet. Starten för CykelVasan några km bort åt ena hållet, MTB Rörbäcksnäs och Trysil Bike Arena åt andra hållet. Här tävlas i Bagheera Fjällmaraton, Ultravasan och Vasastaffeten. Här tränas det på Trailrunning Swedens fjälläger, i Training Camp, Springtime travell. Här tävlas även i 3+3 orientering och AIM Challenge multisport. Vi är i Sälen, ett av norra Europas populäraste resmål.

Programmet är inte spikat så det finns alla möjligheter att utforma ert deltagande på bästa sätt; föreläsningsscenen, tävlingar, särskild plats på området, kundaktiviteter som att bjuda med egna vip-kunder e.t.c.

Vi är t.ex öppna för att någon tar initiativet och arrangerar en tävling under mässdagarna. Vi har en hel del idéer. En del är för framtiden då de kräver lite längre planering, andra kräver att någon fysiskt på plats kan hålla i en aktivitet t.ex. En bra början är att vara på plats, informera om sin verksamhet, fylla på egna deltagarlistor t.ex.

Är du en välsorterad handlare, ta med delar av butiken och öppna för business i Sälen i dagarna två. WiFi, el mm finns på mässområdet. Tveka inte att höra av er med frågor och idéer.

Vårt event går av stapeln mitt i outdoornavet Lindvallen men vår marknad finns i hela Sverige och även utomlands. Vi vill gärna se mässan som ett startskott för sommarens alla aktiviter runtom i ett större område. Vi tänker Sälenfjällen, Vi tänker Scandinavian Mountains, Vi tänker Dalarna. Vi tänker långsiktigt.

Vi bedriver framgångsrikt besöksnäring på orten sedan många år, framförallt vintertid, med bred och djup lokal förankring. Genom jakt, fiske och outdoormässan vill vi satsa på barmarksperioden och året runt.

Ta chansen att medverka på mässan, vägen in till nordens största friluftsområde med ca 4,8 miljoner gästnätter per år.

KONTAKTA OSS

 

Trivs ni på mässan, etablera er i Sälen!

KONTAKTA OSS

 

Vi hjälper dig i Sälen!

KONTAKTA OSS

 

CykelVasan, Biking Dalarna, cykelvasan, Vasaloppet, cykla i sälen, cykel sälen, cykel dalarna, MTB, downhill, landsvägscykel, cykelsport, bike

Ovan. Förra årets mässa med Biking Dalarna och Cykelvasan bland utställarna. Naturligtvis bjöds det på blåbärssoppa. 2017 var det premiär för Outdoor Summer Market på mässan, d.v.s löpning, cykel, kanot mm. Konceptet lanserades tätt inpå men outdoor aktiviteter och utställare hann ändå sätta en positiv prägel på mässan.

Jonas i Sälen Game Fair – Outdoor Summer Market 2-3 juni Lindvallens Fäbod

  • Ingen utställaravgift för nya utställare inom outdoor
  • Fantastiskt prisvärt boende intill mässområdet
  • Unik chans att ta stor plats på en snabbt växande mässa och att kanske rentav ta ett första steg till att etablera er i den heta regionen Sälen, Dalarna
  • Unik chans att arrangera tävling, clinics, använda föreläsningscenen, dema i skarp miljö

KONTAKTA OSS


Varmt välkomna till Jonas i Sälen Game Fair 2-3 juni!

ENTRÉ 2018

100 kr

100 kr förköp, Betala med Swish. Vårt swishnummer: 1236141022

Skriv ditt namn i meddelande rutan. Skaffa Swish eller läs mer. Barn upp till 16 år gratis. Vid entrén har vi separat entréstation för förköp. Vi har lista på alla förköp där vi bockar av er och ni får er entrébiljett. Behåll biljetten den gäller båda dagarna och vid uppvisande av biljett erhåller ni rabatter på flera ställen på mässområdet och i Sälen under helgen.

BOENDE

100 kr

Från pris vid t.ex 4 betalande i stuga

Mässan med mesta och bästa boendet. Boendet kommer inte ta slut. Inom 900 meter från mässentrén finns flera stugbyar: Röda, Gröna, Bruna, Blåa, Gula byn, Ski Lodge, Dalbyn och Vasabyn ligger ännu närmare. Tänk på pris/stuga och natt. Är ni 4 i en 4-bädds stuga eller 8 i en 8-bäddars hittar ni priser kring 100 kr/person och natt! OBS! Kolla regler om avresestäd, husdjur och om linnepaket, ifall ni skall ha med eget sänglinne. Boendet håller hög standard. Gå ihop ett gäng och boka tillsammans. Det finns mycket mer att göra än ”bara” mässan, t.ex Äventyrsbad och Saunavärld på Experium.

BOKA BOENDE

1. Välj datum 2.Välj antal dygn 3.Sortera på t.ex pris 4.Välj och läs mer. Surfa runt ett par gånger och kolla allt som finns. 

Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Tel. Skistar, 0280 – 880 50

BOKA BOENDE

Jonas rekommenderar: Bo på Olarsgården Hotell, ett riktigt fjällhotell 2 km från mässan. Entré till mässan och härlig frukostbuffé ingår i rumspriset. Läs mer här.

JONAS REKOMMENDERAR

Cykelmässa, cykel Dalarna, cykel Sälen, cross country, downhill, leisure, road, landsvägscykling, mountain bike, MTB, Jonas i Sälen Game Fair, Outdoor Summer Market, cykelsport, cykelklubb, sälen mässa, cykel leder, Biking Dalarna, Rörbäcksnäs

Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa, fiskemässa, Lindvallens Fäbod, Sälen, Jocke Smålänning, Roger Bäck Följ oss på facebook för senaste nytt.

Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market