Vänner på Olarsgården

Olarsgården, Olarsgården restaurang, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, lunch öppet, lunchbuffé, fjällunch, snickare, elektriker, målare, företagare, byggjobbare, arbetsledare, truckförare, kontorist, ekonomiassistent, mekaniker, serviceyrken, Skistar, anläggningsarbetare, entreprenör, Sälens by, Sälenfjällen, Kläppen, Malung Sälens kommun, lunchrast, Sälen, Lima, Transtrand, Torgås, Sälen, Sälens by, Olnispa, Sörsjön, Västerdalälven, Dalafjällen, Venjan, Öje, Yttermalung, Rörbäcksnäs, Stöten, Kläppen, Berga by, lokalt, Västerdalarna, Malung Sälens kommun, Älvdalen, Evertsberg, Transtrandsfjällen, stammis

Vi är så glada över att ha många vänner, långt borta och nära. Visst vill man kunna höra av sig och ses oftare. Detta är därför en hälsning till alla, till er som var hos oss i helgen och till dig som trodde att vi glömt bort dig. Hej, hej från Olarsgården och Jonas i Sälen!

Du behöver inte boka hela hotellet och beställa vår finaste champagne ett helt veckoslut för att bli uppmärksammad hos oss, även om du naturligtvis är välkommen att göra så. Vi blir så glada bara att få se dig på lunchbuffén eller på middag i restaurangen eller i ett sällskap som vill checka in för natten.

Vi blir så glada att få hälsa dig välkommen och hälsa dig välkommen tillbaka.

Vi ser oss gärna som en del av det livsviktiga blodomloppet lokalt, som en del av den vitala servicenäringen som alltid har öppet. Vi ser oss också gärna som en klart lysande stjärna bland hela Skandinaviens minnesvärda och populära resmål för turister året runt.

Alldeles oavsett om du är en kär gammal vän eller en helt ny bekantskap som skall bli vår vän är du varmt välkommen till oss på Olarsgården hotell & restaurang.

 

LÄS MER & BOKA RUM

RING FÖR AKTUELL MENY & BOKA BORD: 0280 – 210 29

PS. Imorgon måndag är det dags för vår fjällunch, lunchbuffé igen. Vad blir det för mat? Följ oss på facebook.

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

  • Frukostbuffé från 08.00. Bor du inte på hotellet, meddela att du kommer.
  • Lunchbuffé vardagar från 11.30. Röda dagar, kläm- och helgdagar ”vanlig” lunch
  • Middag från kl: 17.00

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter