Fjällhotell och företagare

Business travellers, affärsresenärer, affärsresa, affärslunch, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Sälen hotell, Dalarna hotell, Dalafjällen, logi, resande, säljare, konsult, hotell, boka rum, Sälen, boka hotellrum, contractors, företag, företagande

Olarsgården hotell och restaurang är ett fjällhotell som välkomnat massor av semesterlediga genom åren. Främst skidturister vintertid men också vandrare och andra vår, sommar och höst. Det är naturligt, Olarsgården ligger med idealiskt läge i norra Europas största friluftsområde och Skandinaviens största skiddestination.

Olarsgården är också en mötesplats för företag och företagande. Nu tänker vi inte närmast på alla konferenser som hållits på hotellet utan vi tänker på alla de företag och företagare som checkar in för natten under alla årstider och alla de företag och företagare som slinker in på en på en middag eller kanske kör en affärslunch med kunder.

Företagare!

Är du i Sälen i affärer och behöver något extra, kanske en möteslokal, konferenslokal eller rentav ett kontor – kontakta oss. På närbelägna Sälen Business Center finns allt att hyra, från en kontorsplats, konferensrum till ett eget kontor. Läs mer om Sälen Business Center här.

Letar ni efter den där extra inramningen till ert affärsmöte, event, konferens eller vad det nu kan vara, kontakta oss. Vi kan erbjuda upplevelsemiddag för grupper och företag på Lindvallens Fäbod eller Östfjällets Fäbod. Kanske är ni i behov att boka hela Lindvallens Fäbod lappkåta med plats för upp till 120 sittande, scen och bar. Läs mer här.

Gör som Office IT-Partner Dalarna

Office IT-Partner Dalarna är en av våra hyresgäster på Sälen Business Center och de satsar i Sälen, en av landets mest intressanta och expansiva regioner. Den 29:e maj berättar de mer om detta på Olarsgården där de bjuder på lunch. Kom och lyssna till deras erbjudanden, Funktions IT-koncept, deras experter inom digitalisering, projektledning och GDPR. Läs mer här.


Lunchbuffé

Imorgon är det dags för lunchbuffé och bland lunchgästerna finns flera företagare. Vädret är såpass bra att det planeras för grill ute men för säkerhetsskull, vill du veta vad som serveras så följ oss på facebook.

Middagsnyheter!

Middag från 17.00 – Ring för aktuell meny & bordsbokning 0280 – 210 29.

Tisdag till lördag kör vi en levande meny där nya inslag kan dyka upp från kväll till kväll och där vi t.ex enbat kör grill ute vissa kvällar när andra och väder faller på. På så sätt kan vi få ut det mesta och bsäta av våra råvaror. Vill du veta vad vår köksmästare Joakim ”Chips” Larsson har satt på menyn just ikväll, ring och fråga på 0280 – 210 29.

Söndag och måndag kör vi en liten meny som även den varierar från gång till gång.

Lunchbuffé från 11.30 på vardagar. Följ oss på facebook där vi dagligen presenterar vad som bjuds på lunchbuffén.

Röda dagar, klämdagar och helg kör vi ”vanlig” lunch.

Book a table or ask about our menu, please call +46 (0)280 210 29. We are open every day. Welcome!

Mer business news

Aktuellt erbjudande:

Länktips:

Lästips:

  • Spaces for tech i Sälen, hyr kontor i Business Center. Läs mer här.
  • Förbered dig och ditt företag för nästa skidsäsong. Läs mer här.

 

 

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter