Mötesplats Olarsgården, mötesplats Sälen

Business travellers, affärsresenärer, affärsresa, affärslunch, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Sälen hotell, Dalarna hotell, Dalafjällen, logi, resande, säljare, konsult, hotell, boka rum, Sälen, boka hotellrum, contractors, företag, företagande

Olarsgården och Sälen ligger inte vid största riksvägen. Det är långt till närmaste större tätort. När snön har smält bort skidturisterna, veckorna innan markerna torkat upp och kan bära barmarksturismens utövare, ja då känns Sälen lite tomt. Men man behöver inte titta länge innan man ser tecken på att detta är ett av landets mest spännande och expansiva regioner. Det gjuts och det har gjutits husgrunder som aldrig förr i Sälen. I Hundfjället mullrar maskinerna. Här sker ett omfattande lyft av skidanläggningen och allt är klart till kommande vintern. Ännu lite längre bort västerut mullras det om möjligt ännu mer. Här fortgår arbetet med den nya flygplatsen. Finns det risk att det går för fort och åt fel håll. Vi tror inte det. Runtom i Sälen pågår även så mycket annat som kompletterar och ger en annan, nyanserad bild sett till helheten. Det finns massor av exempel. Ett är att Säken och Idre är först i Sverige med en hållbarhetsmärkning för destinationer. Läs mer här.

Hos oss på Jonas i Sälen mullras det en del också. Snart är det ett år sedan vi tog vårt största nybygge i bruk, Sälen Business Center. Ungefär samtidigt tog vi över driften av Olarsgården restaurang och hotell. I ett slag blev det så mycket enklare att starta och etablera företag i Sälen. I ett slag blev vårt eget erbjudande mer komplett, sett bl.a till året runt och sett till vad vi kan erbjuda bl.a företag, affärsresenärer, konsulter och andra i form av logi, kontorslokaler, industritvätt (den andra installationen i Sverige med den senaste EU godkända kemtvättstekniken) och mycket mer. Både Sälen Business Center och Olarsgården är viktiga mötesplatser i Sälen oavsett säsong.

Nu återstår en resa. Att ni skall upptäcka vårt kompletta erbjudande. Surfa runt här på sajten och upptäck vad vi kan erbjuda företag genom Sälen Business Center. Surfa även runt på www.olarsgarden.se och se vad vi kan erbjuda företag, skidturister, barmarksturister med fler i form av vår White Guide listade restaurang, konferensrum och de unika hotellrummen.

Detta erbjuder vi imorgon:

Lunchbuffé från 11.30. Vad blir det för mat? Följ oss på facebook.

Med en lunch på Olarsgården får du den där pausen och god, vällagad mat som gör att du orkar jobba fullt ut hela dagen. Kom, ät, träffas och trivs på mötesplats Olarsgården.

Middagsnyheter!

Middag från 17.00 – Ring för aktuell meny & bordsbokning 0280 – 210 29.

Tisdag till lördag kör vi en levande meny där nya inslag kan dyka upp från kväll till kväll och där vi t.ex enbat kör grill ute vissa kvällar när andra och väder faller på. På så sätt kan vi få ut det mesta och bsäta av våra råvaror. Vill du veta vad vår köksmästare Joakim ”Chips” Larsson har satt på menyn just ikväll, ring och fråga på 0280 – 210 29.

Söndag och måndag kör vi en liten meny som även den varierar från gång till gång.

Lunchbuffé från 11.30 på vardagar. Följ oss på facebook där vi dagligen presenterar vad som bjuds på lunchbuffén.

Röda dagar, klämdagar och helg kör vi ”vanlig” lunch.

Restaurnagens öppettider:

  • Frukost 08.00 – 10.00
  • Lunch från 11.30
  • Middag från 17.00

Book a table or ask about our menu, please call +46 (0)280 210 29. We are open every day. Welcome!

 

LÄS MER & BOKA RUM

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter