Lindvallens Fäbod sommaröppet

djur, klappa djur, barnens fäbod, barnaktiviteter, café, sommaröppet, lindvallens fäbod, jonas i sälen, ponnyridning, fiska i sälen, familjeaktiviteter, våffla sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Nu är det äntligen dags, måndagen 25 juni öppnar vi Lindvallens Fäbod café för sommaren! Öppettiderna blir måndag till lördag kl: 10.00 – 16.00. Vi håller öppet till och med lördagen den 11:e augusti.

Nu är inte detta riktigt sant. Vi väljer att säga att fäboden egentligen alltid är öppen för bokningar. Du kan boka fäbodens storstuga för middag för upp till 50 sittande. Du kan också boka lappkåtan med plats för upp till 120 sittande. Upplevelsemiddagen, maten, kommer givetvis från Jonas i Sälen. Både storstugan och lappkåtan har genom åren bokats för otaliga bröllopsfester och andra familjehögtider, för företagskonferenser, föreningsmiddagar och andra evenemang. Vi har en gedigen erfarenhet av att skräddarsy efter era önskemål och vi har mycket fina refenser. Se lite bilder längre ned.

Barnens Fäbod

Som vanligt kommer vi ha djur på fäboden i sommar. Exakt vilka som kommer och när dom kommer ber vi att få återkomma till.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Följ oss på facebook för att få veta när djuren kommer till fäboden.

Räkna med att det kommer finnas en del höns, kaniner, kalvar och getter. Dessutom någon ponny för ponnyridning för barn. En del aktiviteter sker på vissa tider, kostar en slant och måste bokas, bl.a Barnens Fäbod. Mer info kommer. Barnens Fäbod är en aktivitet som tar ca en och en halv timma och där mamma och pappa kan passa på att göra något annat under tiden. Barnen är med och tar in djuren för natten. Efteråt fikar vi tillsammans med barnen. Missa inte att bjuda era barn på denna upplevelse i sommar.

djur, klappa djur, barnens fäbod, barnaktiviteter, café, sommaröppet, lindvallens fäbod, jonas i sälen, ponnyridning, fiska i sälen, familjeaktiviteter, våffla sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Naturligtvis erbjuder vi fler aktiviteter på sommaröppna Lindvallens Fäbod. I fäbodcaféet kan du bl.a njuta av våra frasiga våfflor med grädde och hjortronsylt gjord på bär från Sälenfjällen. Mini golf, tipspromenad och 5-kamp är andra aktiviteter och så givetvis fiske. Köp ditt fiskekort på fäboden och hyr spön hos oss. Ca 3-400 meter från fäboden ligger vå Put and take fiskesjö.

djur, klappa djur, barnens fäbod, barnaktiviteter, café, sommaröppet, lindvallens fäbod, jonas i sälen, ponnyridning, fiska i sälen, familjeaktiviteter, våffla sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Boka ett härligt familjerum på närbelägna Olarsgården. För bokning och priser, ring 0280 – 210 29 eller läs mer på: www.olarsgarden.se

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

Olarsgården hotell & restaurang, 20-30 minuters promenad från Lindvallens Fäbod.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Boka fäboden för middag & fest!

Lindvallens Fäbod – Storstuga

OBS! Nedan är menyexempel. Priserna är förra årets! Passa på att boka nu!

Meny 1:

3 rätters middag 895: -/person exkl. moms

2-rätters middag 795: -/person exkl. moms

 • Förrätt: Mustig skogssvampsoppa i eget bröd toppad med baconcrisp och örtcrème 
 • Varmrätt: Jonas i Sälen plankan – kyckling och fläskkött, 2 sorters sås, potatisgratäng och ugnsbakad potatis, 2 sorters sallad, bröd och smör
 • Dessert: Chokladkaka med hjortrongrädde från Sälen
 • Dryck: Välkomstdrink, 3 öl/vin, kaffe, avec

Minimum 20 personer


Meny 2:

3 rätters middag 895: -/person exkl. moms

2-rätters middag 795: -/person exkl. moms

 • Förrätt: Frasig fäbod-bruschetta med najad lax från Siljan på cube sallad med ripplad honungsvinegrette. 
 • Varmrätt: Långkok på helt högrev som sedan grillas med potatisgratäng, smör- och persiljestekta kantareller och spetskål.
 • Dessert: Pannacotta med ljummen honungssås
 • Dryck: Välkomstdrink, 3 öl/vin, kaffe, avec

Minimum 20 personer

KONTAKTA OSS

bröllop sälen, häst och vagn, häst och släde, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, catering lindvallen, högtid sälen, fjällkonferens, skidkonferens, sälenfjällen

Lindvallens Lappkåta

OBS! Nedan är menyexempel. Priserna är förra årets! Passa på att boka nu!

Optimalt för grupper mellan 50-300 personer

 • Mellan 50-125 personer får plats att sitta och äta inne i kåtan.
 • Upp till 300 personer Afterski

Brasserade: Välkomstdrink Sälen Gluhwein

 • Förrätt: Soppgök med krämig skogsvampsoppa serverad i hembakat bröd
 • Varmrätt: ”Brasserade med tillbehör” Köttet grillas av gästen själv på liten bordsgrill som drivs med glödande kol. Älgkött ifrån Sälen uppskuret i tunna skivor, potatisgratäng, sallader, olika såser, smör och bröd.
 • Dessert: Krämig chokladkaka med hjortronmousse från Sälenfjällen

3 rätters Brasserade inkl. välkomstdrink 495: -/person exkl. moms

2 rätters Brasserade inkl. välkomstdrink 395: -/person exkl. moms

KONTAKTA OSS


Stora Grill buffén: Kycklinglår, högrev, fläskkarré, varmrökt lax, 4 olika sorters såser, 2 olika sorters potatis, 3 olika sorters sallader, rostad majs, bröd och smör. Pris: 295: -/person exkl. moms.

KONTAKTA OSS


Kocken grillar Jonas i Sälen burgare: Högrev med hembakat hamburgerbröd med tillbehör.

Pris: 195: -/person exkl. moms. 


KONTAKTA OSS

Dryck Lappkåtan: Något dryckespaket måste alltid förbokas

 • Lilla dryckespaketet: 2 öl/vin + kaffe 159: -/exkl. moms
 • Mellan dryckespaket: 2 öl/vin + kaffe + avec 259: -/exkl. moms
 • Stora dryckespaket: 3 öl/vin + kaffe + avec 299: -/ exkl. moms
 • Afterskipaket: 3 dryckesbiljetter/person 149: -/exkl. moms (gäller öl, Vin, cider, jägershots, alkoholfria alternativ)

Dryckespris i baren efter förbokat paket: 

 • Öl/vin/jägershots i baren 49: -/ exkl. moms
 • Vid fri bar kostar öl/vin/jägershots 39: -/st exkl. moms

Priserna bygger på minimum 50 personer. Är gruppen mindre än 50 personer ändras priset något. I Lindvallens Lappkåta tillkommer en uppstarts/värme avgift på 3000: – exkl. moms

KONTAKTA OSS

Jonas i Sälen, konferens i Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, storstuga, dagkonferens, boende, Lindalens Fäbod, jakt, fiske, Dalarna

Hitta till Lindvallens Fäbod. Fäboden ligger i hjärtat av Lindvallen. Entrén finner du nedanför Ski Lodge vid den stora parkeringen bakom ICA Lindvallen. Kommer du i bil parkerar du bakom ICA, nedanför Ski Lodge. Kommer du gående eller cyklande finns ännu en entré, vänster sida om du åker från ICA Lindvallen mot Statoil. Håll utkik, inne i skogsdungen mellan träden kan du se fäboden med alla uthus och härbren. Området är inhägnat med en gärdsgård.

Lindvallens Fäbod, Lindvallen, SkiLodge, Experium, Jonas i Sälen

Du följer väl vår blogg: jonasisalen.se/blogg där du alltid får det senaste, erbjudanden, aktiviteter, nyheter och mycket mer från Jonas i Sälen.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter