Sommar i Sälen!

Lindvallens Fäbod, Olarsgården, djur på gård, klappa djur, sommar Sälen, restaurang sälen, hotell sälen, hotell dalarna, sommar dalarna, barnaktiviteter, familjeaktiviteter, sommarlov, semester, Sälen, put and take, fiske, fiske dalarna, golf, vandring, kanot, cykel, bike, biking, cykel sälen, Sälenfjällen, Dalafjällen

Sommar i Sälen och fullt med erbjudanden, aktiviteter och vackert väder från Jonas i Sälen. Lindvallens Fäbod caféservering har sommaöppet måndag till lördag kl: 10-16 till och med 11 augusti. Olarsgården erbjuder lunchbuffé vardagar från 11.30. Middag på Olarsgården alla dagar i veckan från 17.00.

djur, klappa djur, barnens fäbod, barnaktiviteter, café, sommaröppet, lindvallens fäbod, jonas i sälen, ponnyridning, fiska i sälen, familjeaktiviteter, våffla sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair För senaste nytt om fäboden, följ oss på facebook.

Lindvallens Fäbod Café

Lindvallens Fäbod är öppet 10-16 måndag – lördag t.o.m 11 augusti. Du hittar fäboden nedanför Ski Lodge i Lindvallen, ett par hundra meter från Experium. Caféservering med fullständiga rättigheter, en underbar miljö med aktivteter för alla åldrar. Njut av en kall öl, dela en flaska vin och slå er ner inne eller ute i den rogivande miljön. Vi har nygräddade våfflor och kokkaffe, glass och mycket mer. Aktiviteter på fäboden:

  • Barnens Fäbod. Måste förbokas. Tar ca en och en halv timma medans föräldrarna kan passa på att göra något annat. Barnen är med och tar in och gör i ordning djuren för natten. Efteråt fikar vi tillsammans med barnen.
  • Put and take fiske. Fiska i vår närbelägna fiskesjö. Köp fiskekort på fäboden och du kan även hyra spön av oss.
  • Mini golf, tipspromenad, 5-kamp, klappa djuren och mycket mer.

Lunchbuffé på Olarsgården

Missa inte vår populära fjällunch buffé som serveras varadagar från 11.30. Alltid minst ett par rätter att välja och plocka från, fräscha sallader, kaffe och annat smått och gott. Vad som serveras presenterar vi under förmiddagarna på facebook.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Olarsgården fjällhotell – rum från 895 kr per natt.

Olarsgården är ett gemytligt, mysigt och personligt familjehotell med genuin fjällkänsla och Sälens historia i väggarna. Rummen är i olika storlekar och unikt inredda. Samtliga rum har badrum med toalett och dusch. Särskilda rum för dig med husdjur finns, ring oss. Fritt wifi finns på hela hotellet. I huvudbyggnaden ligger vår välrenommerade restaurang, konferensrum, sällskapsrum med öppen spis samt receptionen. På gårdsplanen startar de markerade lederna som visar vägen ut på fjället. Kort promenadavstånd till bl.a Sälfjällstorget.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Bara vara, vandra, cykla, spela golf…

Olarsgården är det perfekta boendet för er som vill uppleva sommaren i Sälen och Dalafjällen. Läs mer om våra olika paket bl.a golf, cykel, vandring, fiske på www.olarsgarden.se eller ring oss: 0280 – 210 29 mellan 08.00 och 21.00. Du kan också skicka ett mejl.

Gattar, storstuga, konferens, vecka 13, konferens sälen, skidkonferens, jonas i sälen, konferens storstuga, sista minuten

Sommar i storstuga

Gattar | Vår storstuga Gattar har 24 bäddar i 11 unika rum. Härlig utealtan, lounge, kök, matplats och andra sällskapsytor. 4 bad/wc. Utomhus jacuzzi och vedeldad bastu och mycket mer. Boka stugan för hela kompisgänget i samband med någon av Sälens alla sommarevent, för möhippan, för lagets träningsweekend eller för en sommar kick off och teambuilding konferens med företaget eller kanske med dina kunder? Gattar storstuga kan bokas med hel eller halvpensionslösningar, unika upplevelsemiddagar på fäbod och andra aktiviteter.

Fyll i en enkel offertförfrågan nedan eller ring under kontorstid: 0280 – 333 30

KONTAKTA OSS

Slåtterstugan | Slåtterstugan är en unik storstuga vid Sälfjällstorget, nästgårds med Olarsgården hotell och restaurang. Fördelarna med Slåtterstugan stannar inte vid närheten till hotellet. Du bokar stugan genom Olarsgården. Du kan beställa linnepaket, slutstädning och givetvis boka till allt från frukost till middag. Du bor i en unik storstuga men kan leva, mer eller mindre, som på ett hotell. Slåtterstugan på tre plan har fyra sovrum, två med våningssängar och två med dubbelsängar samt en bäddsoffa. Bastu, tv rum, fullt utrustat kök med öppen spis och WiFi.

Boka Slåtterstugan: 0280 – 210 29

Följ oss för nyheter och erbjudanden under sommaren och året runt: www.jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter