Fjälläger Sälen

Fjälläger Sälen, Trailrunning Sweden, löpning, löpträning, trail, trailrunning sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, outdoor sälen, outdoor dalarna, Dalarna, Dalafjällen, Sälenfjällen

Denna helg pågår Trailrunning Swedens fjälläger som är ett samarbete med Jonas i Sälen. I några dagar tränar och umgås ett glatt gäng tillsammans på fjälltopparna, på lederna, myrarna och på Olarsgården hotell där deltagarna äter, sover och umgås med bl.a teorilektioner.

Vädret är perfekt i år. Klarblå himmel och ganska svalt. Man ser att deltagarna är ivriga att få ge sig iväg från hotellet efter frukost på lördagsmorgonen. Under förmiddagen skall man springa delar av Bagheera fjällmaratons sträcka. Efter det blir det lunch på Olarsgården följt av ett teoripass om löpteknik. Senare på dagen väntar en fjälläger klassiker då det blir löpning i blöt, oländig terräng där deltagarna går All-in med fjällvärldens element.

Fjälläger Sälen, Trailrunning Sweden, löpning, löpträning, trail, trailrunning sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, outdoor sälen, outdoor dalarna, Dalarna, Dalafjällen, Sälenfjällen

Ovan. Deltagarna lyssnar på en genomgång av David på Trailrunning Sweden i morgonsolen utanför Olarsgården fjällhotell. Löppasset startar vid hotellet och vidare upp på fjället.

Nedan, en kort film från fjällägret.

 

Vi kommer berättar mer om Trailrunning Sweden och fjällägret senare. Läs även mer på Trailrunning Swedens hemsida här.

Fjälläger Sälen, Trailrunning Sweden, löpning, löpträning, trail, trailrunning sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, outdoor sälen, outdoor dalarna, Dalarna, Dalafjällen, Sälenfjällen

Vill du också arrangera ett träningsläger, klubb eller föreningsresa till Sälen? Vi på Jonas i Sälen har stor erfarenhet av arrangera evenemang tillsammans med olika aktörer där vi står för bl.a boende och matlösningarna.

Läs mer här.

business center, Sälen, Jonas i Sälen, startup, coworking, office, kontor, kontorshotell, hub, workspace, community, networking, Scandinavian Mountains, gränslöst, Norge, Dalarna, företag, jobb, outdoor, brands, retailers, trailrunning, cycling, outdoor industry, företagsetablering, marknad, marknad sälen, market, wholesale, business dalarna

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter