Storstuga i Sälen sommar och höst

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

Dags för frisk luft och ny energi till företaget? Boka en aktiv konferens i fjällen. Gattar storstuga är idealisk för grupper och företag. 24 bäddar fördelade på 11 unika rum. Stora, härligt inredda gemensamma ytor. Utomhus jacuzzi och vedeldad bastu.

Fira er familjehögtid, bröllop, ledningsgruppsresa, komipsgänget som kanske vill varva fjällfiske, fjäll löpning, cykling och vandring med skönt häng i stugan. Företagskonferens med teambuildingaktiviteter och kanske en upplevelsemiddag på fäbod.

Ni kan boka Gattar storstuga med t.ex hel eller halvpensionslösning. Vi på Jonas i Sälen har en gedigen erfarenhet av att skräddarsy för grupper och företag, en natt, två nätter, flera nätter. Till er vistelse i Gattar storstuga kan ni boka på en rad aktiviteter genom oss. T.ex teambuildingaktiviteter på Lindvallens Fäbod, konferenslokal på Sälen Business Center, konferenslokal och kanske en middag på Olarsgården hotell & restaurang och mycket mer.

Fyll i enkel offertförfrågan så kontaktar vi er med förslag.

KONTAKTA OSS

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

Scrolla ned och låt er inspireras av bilderna. Sälen och Dalafjällen är som allra bäst under sommar och höst anser många. Letar ni en aktiv och prisvärd fjällkonferens är Dalafjällen nära och Jonas i Sälen har ett gediget utbud av olika matlösningar, aktiviteter och andra konferensfasciliteter.

konferens, konferens sälen, Gattar, Gattar storstuga, fjällkonferens, storstuga sälen, konferens i stugan, konferensrum, möte, teambuilding, Jonas i Sälen, Sälen

Gattar storstuga med härliga gemensamma ytor.

restaurang sälen, sälenproducerat, mat i sälen, konferens sälen, fäbodmiddag, gästabud, Jonas i Sälen, upplevelsemiddag, helpension, Dalarna, White Guide, konferensmiddag, event, catering

Gattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälen

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

Sälenfjällen, frisk fjälluft, cykel, löpning och vandringsleder.

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

Tillsammans med Explore Sälen kan vi bl.a erbjuda teambuildingaktiviteter på Lindvallens Fäbod. Bilden ovan och nedanför är från en möhippa. Naturligtvis kan ni boka teambuildingaktiviteter även om ni inte bor på Gattar. Vi kan bl.a erbjuda en 5-kamp där man tävlar i lag. Grenarna man kan välja emellan är: Yxkastning, Tomahawk kastning, Knivkastning, Luftgevär, Slangbella, Blåsrör, Pilbåge.

Fyll i enkel offertförfrågan så kontaktar vi er med förslag.

KONTAKTA OSS

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

Bilden ovan. Foto: SkiStar. Så här ser det ut i Sälen, Lindvallen, just nu. Den sista snön som alltid i formen av ett hjärta. #älskasnö

Neilden nedan. Foto: Sven Bogg. Hjortronen börjar att mogna men det krävs rejält med regn om skördarna skall bli goda.

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

konferens, konferense, företag, selskaper, Sälen, konferens sälen, Jonas i Sälen, teambuilding, kick off, teambuilding aktiviteter, 5 kamp, höghöjdsbana, Olarsgården hotell, Sälen Business Center, konferensrum, fjällkonferens, skidkonferens

Dags för frisk luft och ny energi till företaget? Boka en aktiv konferens i fjällen. Gattar storstuga är idealisk för grupper och företag. 24 bäddar fördelade på 11 unika rum. Stora, härligt inredda gemensamma ytor. Utomhus jacuzzi och vedeldad bastu. Fyll i enkel offertförfrågan så kontaktar vi er med förslag.

KONTAKTA OSS

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter