Fixa mer semester i Sälen

Sälen Business Center, tech bolag, innovation, tech hub, tech spaces, coworking, coworking spaces, tech Dalarna, nätverk, office, kontor, kontorsplats, företag, företagande, företag Sälen, företag Dalarna, Jonas i Sälen, business class, flygplats, Scandinavian Mountains, leuisure, work, Dalarna, Sälen

Nu är vi många som börjat njuta ev en välförtjänad semester eller inom kort har en semester att se fram emot. Väljer du att avsätta tid i Sälen så missa inte Lindvallens Fäbod och Olarsgården hotell och restaurang. Läs mer här vad vi på Jonas i Sälen har att erbjuda.

Ordet ”semester” har en rad olika betydelser beroende på vem du fråga. Här är Wikipedias definition av ordet semester.

För egenföretagare, mindre företag, nystartade företag och anställda i den typen av företag gäller andra regler och förutsättningar. I sämsta fall får man ingen semester alls, i bästa fall kan man få råd och möjlighet till semester och även i hög grad påverka vart och när man arbetar.

Visste du att genom vårt nyöppnade Sälen Business Center så har en rad nya möjligheter skapats för dig som är företagare och Sälenbesökare, kanske stugägare. Aldrig tidigare har det varit så lätt att etablera sig i Sälen, utöka med en filial i Sälen, hitta och knyta kontakter i nya nätverk. I Sälen Business Center sjuder det av företagsamhet och aktivitet alldeles oavsett säsong, väder, snö eller inte snö.

I precis ett år har vi på Jonas i Sälen haft öppet på Sälen Business Center som är en stor, mycket stor industrifastighet belägen på bästa plats längs Fjällvägen upp mot Lindvallen och Sälenfjällen. Kommer du åkande uppför fjället skymtar du oss på höger sida några hundra meter innan du kommer fram till rondellen vid Cirkle K och Burger King.

Här har vi på Jonas i Sälen i våra kontor. Här sitter vi och planerar för kommande säsongens afterskier på Tandådalens Wärdhus. Här är kontoret för I Sälen Tvätt och Städ som både bedriver städverksamhet mot företagskunder och privata kunder. Vårt splitter nya tvätteri är anpassat för EU:s kommande hårda miljökrav och vi tvättar för bl.a hotell och restaurang och planerar för tvätt åt dig som privatperson. Bl.a kommer vi kunna erbjuda kemtvättstjänster. Och då pratar vi nästa generations miljövänliga kemtvätt. Hos oss gjordes den andra installationen av morgondagens teknik i Sverige.

Vi hyr även ut kontor och kontorsplatser. Några av våra hyresgäster är Sälens Fjällbryggeri, Visit Dalarna, Svensk Fjällbevakning, Office IT Partner och många fler. Vi erbjuder fasta kontorsplatser såväl som flexibla kontoslösningar, s.k. Co-Working platser. Våra förmånliga hyresavtal på Sälen Business Center skapar en grund för att Sälen står starkt rustad för företag inför öppnandet av den nya flygplatsen.

Här finns unika möjligheter för dig som kanske idag jobbar lite grand ifrån din fjällstuga när du är i Sälen. Hos oss kan du enkelt växla upp din verksamhet och förena nytta med nöje, fixa mer ”semester” i Sälen. Kanske är ni ett företag som liksom många andra har svårt att behålla era nyckelmedarbetare. En filial i Sälen kan vara lösningen om medarbetaren ifråga värdesätter fjälliv, skidåkning och andra livskvalitets sysselsättningar.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Jonas i Sälen erbjuder initialt två typer av kontor att hyra i Sälen Business Center.

  • En egen möblerad arbetsplats med internet/ WiFi, parkeringsplats, kaffe, städning, el, snöröjning, postfack och tillgång till mötes/konferenslokal 3 timmar/månad. 3.000 kr/månad.
  • Virtuellt kontor, ej en fast plats utan tillgång till en arbetsstation inklusive postfack. Detta är den flexibla lösningen för dig som behöver ett kontor utan krav på en fast kontorslösning men vill slippa kostnader för ett kontor. 2.000 kr/månad.

Skicka en förfrågan via mejl. Du kan också ringa Jonas på kontorstid: 070 – 553 38 88

Vänta inte för länge, några platser är redan tingade. Vi har utmärkta referenser.

Klartecken för Sälen-Trysil Airport! Vi öppnar Sälen Business Center i juni! Häng med från start, ny lyfter vi i Sälen! Toppmoderna lokaler på hela 2300 kvm i Lindvallen. Karta.

Sälen Business Center, Sälen Business Class, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, Jonas i Sälen Business Center, kontor, kontorsplats, företag, årets företagare, virtuellt kontor, office, office space, etablera dig i sälen, Sälen, Sälenfjällen

Här hittar du mer läsning om Sälen Business Center och hur du kan etablera dig i Sälen.

Sälen Business Center inrymmer även ett produktionskök. Läs mer om vår Sälenproducerade mat här och vad vi kan erbjuda företag, föreningar, grupper och privatpersoner. Läs mer här.

 

 

Följ oss för nyheter och erbjudanden under sommaren och året runt: www.jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter