Bröllopspaket från Jonas i Sälen

bröllop, bröllop i sälen, Dalabröllop, bröllop Dalarna, bröllop fjällen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Lindvallens Fäbod, fäbodbröllop, Dalafjällen, restaurang olarsgården, Jonas i Sälen, Sälen

Boka ert bröllop eller annan högtid hos oss på Jonas i Sälen. Vi har fantastiska festlokaler, gedigen erfarenhet och kan skräddarsy lösningar efter era önskemål. Ingeting är omöjligt, en del detaljer tar bara lite extra tid att lösa.

Ni som funderar på att gifta er i Sälen. För att få bästa möjliga service. Surfa runt på vår sajt, fundera och planera. Titta på våra paket nedan. Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss. Vi vet att för brudparet finns ingen viktigare dag men vi kan omöjligen svara på alla frågor med en gång. Datumet är viktigast för er, se till att ha framförhållning, kolla först med vigselförättare, kyrka. Vi har ett stort kontaktnät i Sälen så detaljer som fotograf, speciella arrangemang o.s.v kan vi förmedla längre fram.

FORMULÄR FÖRFRÅGAN


Går ni i Bröllopstankar – Vi erbjuder fester för bröllopssällskap från 15-125 personer. 

Hos Jonas i Sälen finns möjlighet att ordna allt ifrån det lilla bröllopet till den riktigt stora festen i härlig fjällmiljö. 


 Olarsgården upp till 70 personer. Lindvallens Fäbod 25-55 personer och Lindvallens Lappkåta 55-120 personer. Östfjällets Fäbod 10-25 personer.

Vi ombesörjer festlokal och mat och kan även hjälpa till att förmedla kyrka, vigselförrättare och fotograf. Vårt eget fina Gattar hus som ligger i Tandådalen är en perfekt storstuga för 24 personer där bröllopspar och gäster kan umgås och bo. Ett annat alternativ är Olarsgården som har både dubbelrum och familjerum.

Lilla Bröllopspaketet 1.150: -/person

 • Trerätters middag
 • 1 glas mousserande
 • 2 glas vin
 • Kaffe & avec
 • Dukning

Mellan Bröllopspaketet 1.450: -/person

 • Trerätters middag
 • 1 glas champagne med tilltugg
 • 3 glas vin
 • Kaffe & avec (4 cl)
 • Dukning

Stora Bröllopspaketet 1.750: -/person

 • Trerätters middag
 • 1 glas champagne med kanapéer & snittar
 • 3 glas vin
 • Kaffe & avec (4 cl)
 • Bröllopstårta
 • Dukning

Tillval: vickning, brunch, frukostbuffé, bordsdekoration, underhållning, boende mm. 

KONTAKTA OSSJonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter


Lite bilder och mer inspiration.

Den personliga servicen

När vi kontaktar er är det troligen Felicia ni får prata med. Felicia är säljansvarig för grupper och företag. Hon kan Sälen, arrangemang som brölopp och har koll på detaljerna.

Maten spelar en central roll i ett lyckat arrangemang som bröllop. Våra kockar har koll på allt som allergier och andra speciella önskemål. Vi har dessutom mycket goda referenser.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Olarsgården hotell & restaurang – den naturliga festplatsen

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Ni kan boka hela hotellet för er högtid, såväl restaurang, matsal som alla rum. Se till att vara ute i god tid bara.

hotell, hotell sälen, olarsgården hotell, hotellrum, hotellrum sälen, lindvallen, Jonas i Sälen, boka rum, boka boende, boende sälen

Gattar storstuga – exklusiv avskildhet

Gattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälen

Många bröllopssällskap har valt boende på Gattar storstuga. Här bor bröllopsparet och de närmaste bra tillsammans. 24 bäddar fördelade på 11 unika rum. Utomhus jacuzzi och vedeldad bastu. Gattar storstuga kan bokas med olika lösningar vad gäller mat och aktiviteter.

bröllop, Jonas i Sälen, Gattar, tjejresa sälen, konferens Sälen, Fjällkonferens, stuga sälen, storstuga sälen

Bröllop på fäboden

bröllop sälen, häst och vagn, häst och släde, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, catering lindvallen, högtid sälen, fjällkonferens, skidkonferens, sälenfjällen

Lindvallens Fäbod mitt i Lindvallen erbjuder en fantastisk inramning och atmosfär till ert evenemang. Dala, fjäll och fäbodkänslan går att ta på mer eller mindre. Bilden ovan: storstugan med plats för ca 50 sittande. Bilden nedan: Lindvallens Fäbod Lappkåta med plats för ca 120 sittande.

event, eventlokal, showroom, lappkåta, Lindvallen, Lindvallens Fäbod, Lindvallens Fäbod Lappkåta, Jonas i Sälen, scen, festlokal, bröllop, Sälen

Det lilla extra i Sälen

Östfjällets fäbod, övernattning, äventyr, vildmark, middag, upplevelsemiddag, sälen konferens, dalarna konferens, fäbodar, Dalarna, Scandinavian Mountains, Jonas i Sälen, fjäll, stuga

Bilden ovan och nedan: Östfjällets Fäbod. Fäboden ligger ca 3 km från Lindvallen, saknar el och rinnande vatten. Här hittar du den geuina Dalamiljön. Boka Östfjället för middag med eller utan övernattning.

Östfjällets Fäbod, fäbodmiddag, upplevelsemiddag, vildmarks restaurang, konferens dalarna, konferens sälen, Jonas i Sälen, boka konferens, kick off, team building, Sälen, skidresor, Dalarna

upplevelsemiddag, vildmarksrestaurang, Lindalen, Lindalens Fäbod, skoter, skotersläde, brasseradé, bordsgrill, fäbod, Sälen, skotersafari, Dalarna, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen

Bild ovan och nedan: Lindalens Fäbod. På vintern, dagtid är detta en populär våffelstuga för skidåkare längs det klassiska Kalven runt längdspåret. Kvällstid under vintern kan fäboden bokas för grupper och företag.

Lindalens Fäbod, Kalven runt, Lindalen, middag sälen, konferens sälen, Jonas i Sälen, upplevelsemiddag, unika matsalar, Sälenfjällen, fäbodar sälen, högtid sälen, bröllop sälen, party sälen, brasseradé sälen

Välkommen till oss på Jonas i Sälen!

Sälenproducerad, sälenproducerad mat, Jonas i Sälen, Sälen Business Center, business center, catering, lunchcatering, Sälenkassen, middagskasse, Dalarna, Sälen, lokalproducerad, hållbar, mat, matkultur, white guide, fjäll

KONTAKTA OSS

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter