Olarsgårdens vänner

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Hurra! Nu är vi över 3.000 som gillar Olarsgården på facebook! Olarsgårdens facebooksida hittar ni här:

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair @Olarsgarden

Vi är så glada över att ha många vänner, långt borta och nära. Visst vill man kunna höra av sig och ses oftare. Detta är därför en hälsning till alla, till er som var hos oss i helgen och till dig som trodde att vi glömt bort dig. Hej, hej från Olarsgården och Jonas i Sälen!

Du behöver inte boka hela hotellet och beställa vår finaste champagne ett helt veckoslut för att bli uppmärksammad hos oss, även om du naturligtvis är välkommen att göra så. Vi blir så glada bara att få se dig på lunchbuffén eller på middag i restaurangen eller i ett sällskap som vill checka in för natten.

Vi blir så glada att få hälsa dig välkommen och hälsa dig välkommen tillbaka.

Vi ser oss gärna som en del av det livsviktiga blodomloppet lokalt, som en del av den vitala servicenäringen som alltid har öppet. Vi ser oss också gärna som en klart lysande stjärna bland hela Skandinaviens minnesvärda och populära resmål för turister året runt.

Alldeles oavsett om du är en kär gammal vän eller en helt ny bekantskap som skall bli vår vän är du varmt välkommen till oss på Olarsgården hotell & restaurang.

PS. Glöm inte att gilla oss på facebook.

hotel, restaurant, tourist information, Sälen, Dalarna, farm hill pasture, cafe, book a table, visit sälen, visit dalarna, authentic, genuine, local dishes, dinner, lunch, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, activities for children, fishing, fishing sälen, put and take, pony riding, grillkväll, grill sälen, grill olarsgården, måndag, öppet sälen

Bild ovan: Felicia, ansvarig för bl.a företags-, konferens- och gruppbokningar. Vi har en kunnig och erfaren personal på Olarsgården som framförallt brinner för service. I receptionen på Olarsgården kan du få hjälp med det mesta, t.ex få tips på utflykter och aktiviteter runtom i Sälen.

wafel, café, café sälen, kalveren, klopte dieren, pat animals, animals on farm, dieren op de boerderij, actititeiten voror kinderen, Barnens Fäbod, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, klappa djur, djur på gård, barnaktiviteter, childerns activities

Bild ovan. Vår köksmästare Joakim ”Chips” Larsson. Vi tog över driften av en av Sälens White Guide listade restauranger för drygt ett år sedan. Med Chips och alla andra glada medarbetares hjälp så har vi redan höjt våra poäng hos White Guide. Läs mer här.

Lika glada är vi över Chips kreativitet och initiativ rikedom. Just nu har vi en levande kvällsmeny på Olarsgården där Joakim med personal kan gå All-In och grilla ute en kväll för att nästa kväll fokusera på lokala säsongsprimörer. Vi har alltid några fasta rätter på vår a la carte meny, t.ex vår populära Fjälltoast som ingen mindre än Jonas Persson, a.k.a Jonas i Sälen, är skapare av.

Apropå vänner. Du vet väl att vi har rum där husdjur är tillåtet? Hela fem stycken!

Business travellers, affärsresenärer, affärsresa, affärslunch, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, Sälen hotell, Dalarna hotell, Dalafjällen, logi, resande, säljare, konsult, hotell, boka rum, Sälen, boka hotellrum

Vi har öppet året runt. Det är snart ett år sedan vi på Jonas i Sälen med Elin Gaustad och Jonas Persson i spetsen tog över driften av hotellet. Vilken resa och den har bara börjat. Vi har bl.a hunnit med att höja restaurangens White Guide poäng och i viss mån har Jonas i Sälen hunnit sätta sin prägel. Förändring, är det något ni stammisar skall vara oroliga över? Nej, tvärtom. Förutom att ha renoverat en del rum så är ledorden snarast att förvalta och förädla snarare än att förändra.

Jonas i Sälen har tillfört resurser. Ett resultat av det är att vi kan ha öppet året runt. Något vi tror både är uppskattat och nödvändigt på ett populärt besöksmål som Sälen och Dalafjällen. Ytterligare en fördel är att vi kan erbjuda våra gäster på Olarsgården ett mycket rikare och i det närmaste komplett utbud och resurser när det gäller bokning av konferens, bröllop och andra högtider.

Boka ert föreningsmöte, studentmottagning, 50-års middag, 70-års middag, jaktlagsträff, företagskonferens, möhippa, återföreingsträff, kundevent, kick-off, svensexa, avdelningsmöte, klubbträff eller vad än kan vara hos oss på Olarsgården. Kanske behöver ni boka hela hotellet? Kanske finner vi tillsammans att ni skall boka vår storstuga Gattar med 24 bäddar, vår lappkåta på Lindvallens Fäbod, unika Östfjällets Fäbod eller konferenslokal och kanske rentav kontorsplatser på vårt nya Sälen Business Center. Fyll i ett enkelt formulär så kontaktar vi er.

KONTAKTA OSS

 

Tips från Olarsgården. Boka middag. Bjud med dina vänner och boka bord på Olarsgården restaurang. Under maj månad tillåter vi oss att variera menyn ofta. Därför hittar du just nu ingen meny på vår hemsida. Ring gärna och fråga: 0280 – 210 29. En sak är säker, vi använder oss så långt det går av lokala råvaror från fjället eller som White Guide skriver: ”i menyns kärlek till närområdet och allt det har att erbjuda.”

Tips från Olarsgården. Boka ett rum för en natt eller två. Ta en tur till Dalafjällen. Ni äter gott, sover gott och fylls av ny energi och frisk fjälluft.

LÄS MER & BOKA RUM

BOKA BORD: 0280 – 210 29

PS. På måndag är det dags för vår fjällunch, lunchbuffé igen. Vad blir det för mat? Följ oss på facebook.

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter