Cykla i Sälen

hotel, restaurant, tourist information, Sälen, Dalarna, farm hill pasture, cafe, book a table, visit sälen, visit dalarna, authentic, genuine, local dishes, dinner, lunch, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, activities for children, fishing, fishing sälen, put and take, pony riding, öppet sälen, cykla, cykla i sälen, Biking Dalarna, Cykelvasan, cross country, downhill, leisure, road, MTB

Cykla i fjällen, i Dalarna, i Sälen i Lindvallen. Här kan alla cykla på sin egen nivå. Banorna och lederna är byggda både för experter och för nybörjare, utför som på tvären, för stor som liten. På Lindvallen finns två cykellekland för de mindre cyklisterna att öva sig på. Härifrån når du också fin cykling i alla riktningar, vare sig du är ute efter landsvägsturer eller cross country.

Cykelvasans sommarvecka startar 10:e augusti, hela programmet hittar ni här.

Liften i Lindvallen, Gustav III, har öppet alla dagar till och med 19:e augusti. 24 augusti till 23 september är liften öppen fredag till söndag. Allt ni behöver veta om cykling i Sälen, t.ex att hitta rätt led och hyra cykel, finns samlat på Visit Dalarnas, Biking Dalarna sida som ni hittar här. SkiStars sida om cykling i Sälen hittar ni här.

Olarsgården – Cykelpaket

hotel, restaurant, tourist information, Sälen, Dalarna, farm hill pasture, cafe, book a table, visit sälen, visit dalarna, authentic, genuine, local dishes, dinner, lunch, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, activities for children, fishing, fishing sälen, put and take, pony riding, öppet sälen, cykla, cykla i sälen, Biking Dalarna, Cykelvasan, cross country, downhill, leisure, road, MTB

Utgå från Olarsgården så kan du kombinera dagens cykeläventyr med avkoppling och god mat.

Alla paket och priser är för två personer.

Vandring – cykelpaket (halvpension)
1 natt 1995kr
2 nätter 3495kr
3 nätter 4995kr

LÄS MER & BOKA

Läs mer på www.olarsgarden.se Eller ring 0280 – 210 29

Biking Dalarna, CykelVasan, Vasaloppet, cykla i Sälen, Jonas i Sälen, outdoor sälen, Outdoor Summer Market

cykelvasan, cykel, cykla i sälen, CykelVasan, Vasaloppet, cykelpaket, hotell, hotell sälen, olarsgården, hotell olarsgården, middag, boka bord

Lunchbuffé på Olarsgården

Missa inte vår populära fjällunch buffé som serveras varadagar från 11.30. Alltid minst ett par rätter att välja och plocka från, fräscha sallader, kaffe och annat smått och gott. Vad som serveras presenterar vi under förmiddagarna på facebook.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Olarsgården fjällhotell

Olarsgården är ett gemytligt, mysigt och personligt familjehotell med genuin fjällkänsla och Sälens historia i väggarna. Rummen är i olika storlekar och unikt inredda. Samtliga rum har badrum med toalett och dusch. Särskilda rum för dig med husdjur finns, ring oss. Fritt wifi finns på hela hotellet. I huvudbyggnaden ligger vår välrenommerade restaurang, konferensrum, sällskapsrum med öppen spis samt receptionen. På gårdsplanen startar de markerade lederna som visar vägen ut på fjället. Kort promenadavstånd till bl.a Sälfjällstorget.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Middag på Olarsgården

Boka middag på Olarsgården restaurang. Köket öppet alla dagar i veckan 17 – 21. För meny och bordsbokning, ring: 0280 – 210 29.

djur, klappa djur, barnens fäbod, barnaktiviteter, café, sommaröppet, lindvallens fäbod, jonas i sälen, ponnyridning, fiska i sälen, familjeaktiviteter, våffla sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair För senaste nytt om fäboden, följ oss på facebook.

Lindvallens Fäbod Café

Lindvallens Fäbod är öppet 10-16 måndag – lördag t.o.m 11 augusti. Du hittar fäboden nedanför Ski Lodge i Lindvallen, ett par hundra meter från Experium. Caféservering med fullständiga rättigheter, en underbar miljö med aktivteter för alla åldrar. Njut av en kall öl, dela en flaska vin och slå er ner inne eller ute i den rogivande miljön. Vi har nygräddade våfflor och kokkaffe, glass och mycket mer. Aktiviteter på fäboden:

  • Barnens Fäbod. Måste förbokas. Tar ca en och en halv timma medans föräldrarna kan passa på att göra något annat. Barnen är med och tar in och gör i ordning djuren för natten. Efteråt fikar vi tillsammans med barnen.
  • Put and take fiske. Fiska i vår närbelägna fiskesjö. Köp fiskekort på fäboden och du kan även hyra spön av oss.
  • Mini golf, tipspromenad, 5-kamp, klappa djuren och mycket mer.

Hitta till Lindvallens Fäbod. Fäboden ligger i hjärtat av Lindvallen. Entrén finner du nedanför Ski Lodge vid den stora parkeringen bakom ICA Lindvallen. Kommer du i bil parkerar du bakom ICA, nedanför Ski Lodge. Kommer du gående eller cyklande finns ännu en entré, vänster sida om du åker från ICA Lindvallen mot Cirkle K. Håll utkik, inne i skogsdungen mellan träden kan du se fäboden med alla uthus och härbren. Området är inhägnat med en gärdsgård.

Hjärtligt välkommen till Lindvallens Fäbod!

Lindvallens Fäbod, Lindvallen, SkiLodge, Experium, Jonas i Sälenfiskenyheter, sälenfiske, upplevelse fiske, flugfiske dalarna, flugfiskekurs, fiskeäventyr, barnaktivitet, put and take, fiskesjö, Jonas i Sälen

Gattar, storstuga sälen, storstuga tandådalen, Jonas i Sälen, sälen konferens, skidresa, gruppresa, gattar lodge, boka boende, Sälen

Sommar i storstuga

Gattar | Vår storstuga Gattar har 24 bäddar i 11 unika rum. Härlig utealtan, lounge, kök, matplats och andra sällskapsytor. 4 bad/wc. Utomhus jacuzzi och vedeldad bastu och mycket mer. Boka stugan för hela kompisgänget i samband med någon av Sälens alla sommarevent, för möhippan, för lagets träningsweekend eller för en sommar kick off och teambuilding konferens med företaget eller kanske med dina kunder? Gattar storstuga kan bokas med hel eller halvpensionslösningar, unika upplevelsemiddagar på fäbod och andra aktiviteter.

Fyll i en enkel offertförfrågan nedan eller ring under kontorstid: 0280 – 333 30

KONTAKTA OSS

storstuga, storstuga sälen, Gattar, Gattar storstuga, konferens, konferens sälen, fjällkonferens, Jonas i Sälen, Teambuilding, teambuildingaktiviteter, fäbodar, aktiv konferens, grupper, Dalarna, Dalafjällen, kick off, boka konferens, vandring, hjortron, fjäll, boende, fjällstuga

storstuga, storstuga sälen, stuga lindvallen, storstuga sälfjällstorget, hotell sälen, Olarsgården hotell och restaurang, Jonas i Sälen, sportlov, Lindvallen

Slåtterstugan | Slåtterstugan är en unik storstuga vid Sälfjällstorget, nästgårds med Olarsgården hotell och restaurang. Fördelarna med Slåtterstugan stannar inte vid närheten till hotellet. Du bokar stugan genom Olarsgården. Du kan beställa linnepaket, slutstädning och givetvis boka till allt från frukost till middag. Du bor i en unik storstuga men kan leva, mer eller mindre, som på ett hotell. Slåtterstugan på tre plan har fyra sovrum, två med våningssängar och två med dubbelsängar samt en bäddsoffa. Bastu, tv rum, fullt utrustat kök med öppen spis och WiFi.

Boka Slåtterstugan: 0280 – 210 29

 

Följ oss för nyheter och erbjudanden under sommaren och året runt: www.jonasisalen.se/blogg

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter