Cykelvasan, sommarveckan

Cykelvasan, sommarveckan, Vasaloppet, cykelvasasprinten, öppet spår, barnens cykelvasa, cykla i Sälen, cykel sälen, cykel lindvallen, hotell sälen, hotell dalarna, Olarsgården hotell och restaurang, olarsgården, Jonas i Sälen, pasta, hotell, restaurang, restaurang cykelvasan, sommar, café, sommarcafé, Lindvallens Fäbod, barnaktiviteter, familjeaktivteter, göra i lindvallen, klappa djur, djur på gård, fiske, ponnyridning

Vi har många gäster på Olarsgården hotell som skall åka något av loppen under Cykelvasans sommarvecka. Därför kör vi ingen lunchbuffé torsdag och fredag. Istället kommer vi ha två pastarätter samt våra ”alltid på Olarsgården” Fjälltoasten, raggmunk och rödingen. Pasta är en klassisk måltid när du behöver fylla på kolhydratsdepåerna inför en lång dag i cykelsadeln. Vi vill ge våra Cykelvasa gäster de bästa förutsättningarna att köra sitt lopp genom att fylla på rejält med kolhydrater. Oavsett om du skall cykla eller inte så kommer du säkert att gilla våra pastarätter.

Dessutom, lördag 11:e augusti kör vi en grillbuffé på kvällen för 245 kr. Grillförbudet är hävt men vi följer uvecklingen noga och är beredda på att grilla i köket om så krävs.

Vi är ganska säkra på att ni som skall cykla har full koll på tider, platser och hur ni skall ladda upp och varva ned efter loppet. Vi vet också att många deltagare i Cykelvasan har många med sig och omkring sig som inte skall cykla, vänner och familj. Vi har aktiviteter för er: Besök Lindvallens Fäbod sommarcafé. Vi har öppet måndag till lördag kl: 10.00 – 16.00. Lördagen den 11:e augusti är sista dagen för säsongen. Djuren har åkt hem för säsongen men här finns mycket att uppleva. Mysigt fäbodcafé med bl.a kolbulle, renklämma, våfflor, kokkaffe från vedspisen, glass, vin, kall öl… Här finns aktivteter för hela familjen och alla åldrar bl.a Put and take fiske, minigolf, 5 kamp, tipspromenad mm. Läs mer längre ned.

Ovan, Cykelvasan. Foto: Vasaloppet.

Vårt hotell, Olarsgården

Olarsgården hotell & restaurang. Olarsgården Fjällhotell är beläget i Lindvallen vid Sälfjällstorget. Härifrån kan ni enkelt ta del av allt som Sälenfjällen har att erbjuda. 20 unika rum från mindre dubbelrum till famlijerum rum där husdjur är tillåtet. Alla rum har badrum med toalett och dursch. Fritt WiFi på hela hotellet.

Vår restaruang

FRUKOST En härlig frukostbuffé serveras dagligen 8-10. Det går utmärkt att äta frukost hos oss även om ni inte är övernattande gäster. Låt oss veta innan att ni kommer: 0280 – 210 29.

LUNCH Vardagar har vi lunchbuffét från 11.30. Helg och röda dagar har vi ”vanlig” lunch.

MIDDAG Vår White Guide listade restaurang är öppen varje dag från kl: 17.00. Här hittar ni alltid några av våra klassiska rätter och ovanpå det en levande meny som varierar från dag till dag, t.ex så kan kocken välja att grilla ute en kväll.

 

Sommarcafé Lindvallens Fäbod – Sista veckan!
 Summer information – read more

6-11 august. The animals have gone home for the season.

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Lindvallens Fäbod, följ oss på facebook.


 Vår fäbod och fäbodcafé

Centralt i Lindvallen, nedanför Ski Lodge ligger Lindvallens Fäbod. Vi har öppet 10-16 måndag till lördag t.o.m 11 augusti. Lindvallens Fäbod erbjuder en fantastisk miljö. I caféet serveras bl.a kall öl, vin, kaffe, glass, våfflor, bullar och kakor och lokala specialiteter som t.ex Kolbulle.

Djuren har åkt hem för säsongen men på fäboden finns mycket annat att uppleva. Aktiviteter för hela familjen på Lindvallens Fäbod:

 • Put and take fiske. Du köper fiskekort och hyr spön hos oss.
 • Fler aktiviteter är mingolf, femkamp, måla din egen Dalahäst mm.
 • Köp bästa guideboken för vandring i Sälenfjällen.

Läs mer här.


 Our mountain pasture and café

Next to Ski Lodge in Lindvallen can you find us. We are open 10-16 monday to saturday until 11th of august. Lindvallens Fäbod offers a fantastic environment. In the cafe there are alcoholic beverages, coffee, ice cream, waffles, pastries and some local authentic dishes, for example Kolbulle.

Activities for the whole family at Lindvallens Fäbod. For example:

6-11 august. The animals have gone home for the season.

 • Put and take fishing. You buy fishing license and you can also rent fishing pole. The lake is just some hundred meters away.
 • Miniature golf
 • Quiz walk and 5 match
 • Paint your own Dala horse

Read more about what we have to offer: www.jonasisalen.se


Put and take fiske
 • Put and take fiske. Du köper fiskekort och hyr spön hos oss.
 • Put and take fishing. You buy fishing license and you can also rent fishing pole. The lake is just some hundred meters away.
 • Setzen und fischen. Sie kaufen Angelschein und Sie können auch Angelrute mieten. Der See ist nur ein paar hundert Meter entfernt.
 • Put and take fiske. Du kjøper fiskekort og du kan også leie fiskestang. Innsøen ligger bare noen hundre meter unna.
 • Put en neem vissen. Je koopt een visvergunning en je kunt ook een hengel huren. Het meer ligt op slechts een paar honderd meter afstand.
 • Saet og tag fiskeri. Du køber fiskekort, og du kan også leje fiskestang. Søen ligger kun nogle hundrede meter vaek.

Put and take, fiske, fishing, Put and take fiske i Lindvallen, Lindvallens Fäbod, Sälen fiske, Sälen fishing, Dalarna, barn, barnaktivitet, levande fäbod

 

Jonas i Sälen, Tandådalens Wärdshus, Tandådalen, Lindvallen, Sälen, Lindvallens Fäbod, Gattar, Jonas i Sälen Game Fair Lindvallens Fäbod, följ oss på facebook.

Lindvallens Fäbod, Lindvallen, SkiLodge, Experium, Jonas i Sälen

HITTA HIT

I Sälens by följer du skyltning mot Sälenfjällen. Passera första ett första avtag till vänster. Vid första rondellen tar du vänster. Direkt efter kommer en andra rondell. Där kör du rakt. I första korsningen, ta vänster. Efter några hundra meter kommer du se en stor parkering till höger, Ski Lodge, Experium och ICA. Framme! Ingången till fäboden, en portal ser du i skogen nedanför Ski Lodge.

GPS-koordinater: Lat: N 61º 09.434′ – Long: E 013º 12.194′

djur, klappa djur, barnens fäbod, barnaktiviteter, café, sommaröppet, lindvallens fäbod, jonas i sälen, ponnyridning, fiska i sälen, familjeaktiviteter, våffla sälen, Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Gattar, storstuga, konferens, vecka 13, konferens sälen, skidkonferens, jonas i sälen, konferens storstuga, sista minuten

Golf, vandring, cykling… Olarsgården är ideala hotellet och restaurangen för dig som vill uppleva sommaren i Sälen. Läs mer: www.olarsgarden.se

Kontakt:

Tel: 0280 210 29 Olarsgården hotell & restaurang (8-21) info@olarsgarden.se

Tel: 0280 333 30 Lindvallens Fäbod & Jonas i Sälen

www.jonasisalen.se

www.olarsgarden.se

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.