Sensommar i Sälen

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, hotell Olarsgården, hotell dalarna, restaurang sälen, boka hotell, hotellrum, Jonas i Sälen, boende sälen, cykling sälen, vandring sälen, rum sälen, grillbuffé, grill, buffé, hjortron, plocka hjortron

Nu har vi lite mer normalt sommar, eller sensommar, väder vilket inte är så dumt för dig som tänkt vandra, spela golf eller fiska i Sälen. Den naturliga startplatsen och mötesplatsen för dig som vill uppleva och upptäcka Sälenfjällen är givetvis Olarsgården hotell och restaurang. Boka ett av våra härliga rum för en natt eller mer. I receptionen på hotellet får du hjälp med tips om aktiviteter, vandrings- och cykelleder och mycket mer.

Olarsgården, alltid öppet!

Olarsgården restaurang är öppet året runt, alla dagar. Vi kör grillkvällar på måndagar och vill du umgås med kollegor, vänner och familj mitt i veckan så är det på Olarsgården ni skall boka bord. Vi erbjuder även frukostbuffé även till dig som inte är hotellgäst. Meddela oss innan bara så att vi kan förbereda.

Vardagar har vi lunchbuffé. Alltid ett par rätter att välja och plocka emellan. Dessutom goda sallader, såser, bröd, kaffe och annat smått och gott. Helg och helgdagar kör vi ”vanlig” a la carte lunch. Det går även bra att komma förbi Olarsgården på en fika eller kanske ett glas vin. Vi har en fin, liten trädgård att sitta i, solveranda och en mysig lounge med öppen brasa där ni kan sitta, beroende på vädret.

hotel, restaurant, tourist information, Sälen, Dalarna, farm hill pasture, cafe, book a table, visit sälen, visit dalarna, authentic, genuine, local dishes, dinner, lunch, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, activities for children, fishing, fishing sälen, put and take, pony riding, grillkväll, grill sälen, grill olarsgården, måndag, öppet sälen

Missa inte våra grillkvällar!

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Olarsgården fjällhotell

Olarsgården är ett gemytligt, mysigt och personligt familjehotell med genuin fjällkänsla och Sälens historia i väggarna. Rummen är i olika storlekar och unikt inredda. Samtliga rum har badrum med toalett och dusch. Särskilda rum för dig med husdjur finns, ring oss. Fritt wifi finns på hela hotellet. I huvudbyggnaden ligger vår välrenommerade restaurang, konferensrum, sällskapsrum med öppen spis samt receptionen. På gårdsplanen startar de markerade lederna som visar vägen ut på fjället. Kort promenadavstånd till bl.a Sälfjällstorget.

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Boka ett rum för en natt eller två. Ta en tur till Dalafjällen. Ni äter gott, sover gott och fylls av ny energi och frisk fjälluft.

LÄS MER & BOKA RUM

Olarsgården Hotell & Restaurang AB
Olarsvägen 21 / Box 6
780 67 Sälen
Telefon: 0280 – 210 29
Mail: info@olarsgarden.se

Receptionen är öppen för bokningar 08.00 – 21.00, övrig tid skicka ett mejl.

www.olarsgarden.se

Olarsgården, Olarsgården hotell och restaurang, hotell sälen, mässa hotell, restaurang mässa, Billy Opel, Jonas i Sälen Game Fair, jaktmässa sälen, Gyttorp, Norma, Leupold, Geco, Merkel, jaga i sälen, jaktmässa, skytte, Dalarna, fiskemässa, fiskemässa sälen, gamefair 2018, Gyttorp ammunition, Geco Optics, Jonas i Sälen, skytte sälen, skyttmässa, Lindvallens Fäbod, outdoor, Outdoor Summer Market

Boka ert föreningsmöte, studentmottagning, 50-års middag, 70-års middag, jaktlagsträff, företagskonferens, möhippa, återföreingsträff, kundevent, kick-off, svensexa, avdelningsmöte, klubbträff eller vad än kan vara hos oss på Olarsgården. Kanske behöver ni boka hela hotellet? Kanske finner vi tillsammans att ni skall boka vår storstuga Gattar med 24 bäddar, vår lappkåta på Lindvallens Fäbod, unika Östfjällets Fäbod eller konferenslokal och kanske rentav kontorsplatser på vårt nya Sälen Business Center. Fyll i ett enkelt formulär så kontaktar vi er.

KONTAKTA OSS

HITTA HIT

Från Stockholm åker man enklast via Gävle och Falun.
För er som kommer från Göteborg och Malmö så tar ni motorvägen upp till Uddevalla och fortsätter sedan till Åmål, Sunne och Malung innan ni kommer fram till Sälen.
Väl framme i Sälen tar ni vänster i rondellen och fortsätter upp på fjället tills ni kommer till CirkleK-macken. I den rondellen tar ni vänster och i den direkt påföljande rondellen tar ni höger mot Sälfjällstorget. Fortsätt sedan vägen förbi Sälfjällstorget och efter knappt 100 meter så ser ni vår skylt med Olarsgården. Där svänger ni för sista gången till höger och rullar ner för backen och parkerar.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter