Jobba hos oss i vinter!

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

Vill du uppleva en vinter utöver det vanliga, tillsammans med nya vänner? Ingå i ett lag med god gemenskap i vinterparadiset Sälen? Gillar du utmaningar? Har du ett brinnande intresse och passion för service? Då vill vi ha dig, ansök nu!

Vi på Jonas i Sälen söker nu medarbetare till vintersäsongen 2018/2019. Jonas i Sälen är ett familjeföretag som driver en rad olika verksamheter i Sälenfjällen. I Jonas i Sälen ingår: Tandådalens Wärdshus, Wärdshuset fjällbageri, Café Pulsen i Östra Tandådalen, Järnet, Bakfickan, TD Lounge, Wärsan Nightclub, O’Learys Tandådalen, Sälenaktiviteter med bad och skotersafari, Lindalens Fäbod, Östfjällets Fäbod, Lindvallens Fäbod, Olarsgården hotell & restaurang, I Sälen Tvätt & Städ och Sälen Business Center med bl.a kontor och produktionskök för vår catering, eventverksamhet samt Gattar storstuga.

Förra säsongen var händelserik. Vi öppnade Sälens nyaste nattklubb Wärsan Nightclub och mycket mer. Kommande säsong kommer fler nyheter.

På bilden ovan ser du till vänster: Elin Gaustad som bl.a ansvarar för Olarsgården. Till höger ser vi Fredrik Ekman. Fredrik är chef för O’Learys Tandådalen och TD Lounge och är en av oss med längst erfarenhet från säsongsjobb och personalfrågor. Hatten är Jonas Persson’s, Jonas även känd som Jonas i Sälen. Till höger i bilden ovan: Från senaste säsongens introduktionsdagar i november där vi bor på Olarsgården tillsammans, lär känna varandra och där vi varvar teoripass med olika aktiviteter. Bl.a brukar vi boka en buss som kör alla nyanställda säsongare på rundtur för att få en bild av Sälen och vår verksamhet Jonas i Sälen. Lite snö hade redan kommit i november förra året, i bilden är vi på väg ned från O’Learys och TD Lounge till Tandådalens Wärdshus med bl.a Wärsan Nightclub, Järnet och Bakfickan.

Du skall gilla att jobba. Du är en lagspelare som brinner för att ge service till dina kunder, alltid med ett leende på läpparna. Vi behöver en rad olika yrkeskompetenser till våra olika enheter. Det krävs olika erfarenhet, anlag och talang för ett jobb på Tandådalens Wärdshus där du har flera medarbetare runtom dig till t.ex att själv ansvara för caféet ute i Lindalens Fäbod eller på Lindvallens Fäbod. Välj den enhet du är intresserad av och välj tjänst. Tillsammans vid intervju hittar vi rätt plats om vi fattar tycke för varandra.

Tandådalens Wärdshus söker kökschef, kock, bagare, restaurangchef, kypare, restaurangbiträde, bartender, roddare, runner, DJ och vaktmästare.

ANSÖKAN TANDÅDALENS WÄRDSHUS

O’Learys Tandådalen söker kökschef, kock, diskare, hovmästare, kypare/servitör, runner och bartender.

ANSÖKAN O’LEARYS

Olarsgården hotell & restaurang söker kock, kypare och receptionist.

ANSÖKAN OLARSGÅRDEN

TD Lounge söker kypare/servitör, runner, bartender och DJ.

ANSÖKAN TD LOUNGE

Café Pulsen söker restaurangchef, restaurangbiträde, café biträde och kock.

ANSÖKAN PULSEN

Wärsan Nightclub söker bartender, roddare, entrepersonal, vakt och DJ.

ANSÖKAN WÄRSAN

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

Fredrik Ekman, chef och personalansvarig på O’Learys Tandådalen och TD Lounge. Fredrik har jobbat inom Jonas i Sälen i många år och har gedigen erfarenhet. Fredrik kommer du troligtvis få träffa vid intervju eller om du väljer att träffa oss på någon av jobbmässorna vi är med på.

media, social medier, instagram, facebook, marknad, market, Vlogg, blogg, Youtube, wordpress, interaktion, Jonas i Sälen, reklam, grafisk design, marknadsföring, Youtubers, followers, influencers

Ovan, undertecknad, Oscar Wilson, Marknadsansvarig på Jonas i Sälen. Har du erfarenhet av och intresse för marknadsföring, foto/film och Sociala medier utöver den tjänst du söker hos oss så tala om det vid intervjun och i din ansökan. Vi har flera Instagramkonton, en Youtube kanal och mängder av Facebooksidor samt givetvis hemsidor och bloggar som denna. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare har sälj- och marknadsfokus, är utåtriktade, intresserade och lever med den nya informationstekniken. Har du frågor om hur vi jobbar med marknadsföring, bl.a i Social medier, skicka ett mejl.

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen, ski bum, skidåkning, parkåkning, skidfilm

Skapa ditt eget drömjobb, return of the skibum i Sälen

Vi söker dig, eller er, som letar nya utmaningar inför vintern. Kanske har du ett påbörjat, fjäll-, skid-, vinterprojekt som du kan utveckla vidare hos oss. Vi söker dig som är uppe och filmar soluppgången, kanske snöskovandrar eller tar en tur med randonee skidor där du fångar nya vinklar vi inte sett förut. Du gör en ”dokumentär” om den febrila aktiviteten i våra kök inför julborden. Diskret följer du en konferensgrupp ut till Lindalens Fäbod för en upplevelelsemiddag med skotertransport ut i vildmarken. Du gör små intervjuer med våra säsongsanställda och du gör längre intervjuer med våra afterskiband och artister. Du gör även reportage om våra hyresgäster på Sälen Business Center. Du missar inte ett norrsken. Sköter du vår video blogg eller skall vi göra på något annat sätt?

Vi förutsätter att du både har längdskidor, snowboard och kanske skoter körkort. Du känner dig lika hemma i Snow parken som i vallaboden, vid bardisken, som med filmredigering, att skriva på engelska… har du en drönare? Fiskar du? Jakt licens? Du måste ha körkort och bör ha egen bil,,, eller jeep,,, eller kanske en buss?

Vi kan hjälpa dig/er att hitta boende, vi kan erbjuda en co-working plats på Sälen Business Center, personalförmåner mm och du/ni blir självklart en del av vårt lag i vinter men vi tror att det krävs att du/ni har ett projekt att ta med er till Sälen vid sidan av, att ni har erfarenhet av att söka sponsring, nätverka mm. Ni brinner för skidåkning, vinter, nöjesliv, företagande, ny teknik, Sociala medier, service, kundfokus, storytelling, innovation. Ni blir en del av Jonas i Sälen och tipsar Oscar på marknad när det behövs nya affischer här och där, bollar idéer…

Vi vet inte riktigt vilka ni är, vi vet att Tandådalen och Jonas i Sälen alltid ligger lite före, Vi är en motor i nöjesvärlden i fjällen, vi jobbar långsiktigt med lokal förankring och vi startar upp en rad nya verksamheter och företelser inför varje säsong. Besöknäringen utvecklas i ett rasande tempo, inte minst i Sälen, där en ny flygplats är på gång. Vi levererar minnesvärda upplevelser och vi vill möta besökarnas ökade och nya krav och önskemål. Kanske har ni en idé från Alperna eller Amerika som ni tror funkar i Sälen? Låt oss boka ett möte!

Är ni intresserade? Skicka ett mejl.

 

 

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

Jonas i Sälen är ett familjeföretag i Sälen med en rad verksamheter och många omtyckta små och stora ställen i Sälen: Tandådalens Wärdshus, Pulsen, Järnet, Bakfickan, Lindalens Fäbod, O’Learys Tandådalen, TD Lounge, Wärsan Nightclub, Olarsgården Hotell & Restaurang, Lindvallens Fäbod, Sälen Business Center, I Sälen Tvätt & Städ m.fl. I takt med att vår verksamhet växer och utvecklas skapas fler året runt tjänster

ANSVARIG TVÄTT

Vi söker en ansvarig för vårt tvätteri. I Sälen Business Center, nybyggda lokaler i Lindvallen, ligger vårt toppmoderna tvätteri. Vi söker en erfaren, resultatorienterad tvättansvarig. Här finns stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten, rekrytering och bemanning, planering, arbetsledning och drift, införsäljning både mot B2B kunder och privatpersoner. Vi tror att du har fullt upp i en liknande tjänst idag men söker nya utmaningar. Ring kontorstid 9-17, måndag-fredag till Jonas: 070 – 553 38 88 eller skicka ett mejl med kort beskrivning/CV till jonas@isalen.se

EXTRAJOBB STÄD

Vill du jobba extra, framförallt torsdagar och söndagar i vinter? Vår städverksamhet behöver fler positiva medarbetare som gillar att samarbeta, är flexibla och som gillar att ”ta i” när det behövs. Vi städar lägenheter och stugor över hela Sälenfjällen. Skicka ett mejl med kort beskrivning/CV till stad@isalen.se

Ha det gott och lev väl!

Konferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter