Träffa oss på fjällmässan i Göteborg!

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

Vill du jobba i fjällen i vinter? Vi finns på plats på Fjällmässan i Göteborg på måndag 27 augusti på Arbetsförmedlingen Centrum i Göteborg. Att jobba säsong i fjällvärlden ger dig både yrkeserfarenhet och ett minne för livet. Läs mer om Fjällmässan på Arbetsförmedlingens sida här.

Vill du uppleva en vinter utöver det vanliga, tillsammans med nya vänner? Ingå i ett lag med god gemenskap i vinterparadiset Sälen? Gillar du utmaningar? Har du ett brinnande intresse och passion för service? Då vill vi ha dig!

ANSÖK NU

Vi på Jonas i Sälen söker nu medarbetare till vintersäsongen 2018/2019. Jonas i Sälen är ett familjeföretag som driver en rad olika verksamheter i Sälenfjällen. I Jonas i Sälen ingår: Tandådalens Wärdshus, Wärdshuset fjällbageri, Café Pulsen i Östra Tandådalen, Järnet, Bakfickan, TD Lounge, Wärsan Nightclub, O’Learys Tandådalen, Sälenaktiviteter med bad och skotersafari, Lindalens Fäbod, Östfjällets Fäbod, Lindvallens Fäbod, Olarsgården hotell & restaurang, I Sälen Tvätt & Städ och Sälen Business Center med bl.a kontor och produktionskök för vår catering, eventverksamhet samt Gattar storstuga.

Du skall gilla att jobba. Du är en lagspelare som brinner för att ge service till dina kunder, alltid med ett leende på läpparna. Vi behöver en rad olika yrkeskompetenser till våra olika enheter. Det krävs olika erfarenhet, anlag och talang för ett jobb på Tandådalens Wärdshus där du har flera medarbetare runtom dig till t.ex att själv ansvara för caféet ute i Lindalens Fäbod eller på Lindvallens Fäbod. Välj den enhet du är intresserad av och välj tjänst. Tillsammans vid intervju hittar vi rätt plats om vi fattar tycke för varandra.

Tandådalens Wärdshus söker kökschef, kock, bagare, restaurangchef, kypare, restaurangbiträde, bartender, roddare, runner, DJ och vaktmästare.

ANSÖKAN TANDÅDALENS WÄRDSHUS

O’Learys Tandådalen söker kökschef, kock, diskare, hovmästare, kypare/servitör, runner och bartender.

ANSÖKAN O’LEARYS

Olarsgården hotell & restaurang söker kock, kypare och receptionist.

ANSÖKAN OLARSGÅRDEN

TD Lounge söker kypare/servitör, runner, bartender och DJ.

ANSÖKAN TD LOUNGE

Café Pulsen söker restaurangchef, restaurangbiträde, café biträde och kock.

ANSÖKAN PULSEN

Wärsan Nightclub söker bartender, roddare, entrepersonal, vakt och DJ.

ANSÖKAN WÄRSAN

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

Fredrik Ekman, chef och personalansvarig på O’Learys Tandådalen och TD Lounge. Fredrik har jobbat inom Jonas i Sälen i många år och har gedigen erfarenhet. Fredrik kommer du troligtvis få träffa vid intervju eller om du väljer att träffa oss på någon av jobbmässorna vi är med på.

media, social medier, instagram, facebook, marknad, market, Vlogg, blogg, Youtube, wordpress, interaktion, Jonas i Sälen, reklam, grafisk design, marknadsföring, Youtubers, followers, influencers

Ovan, undertecknad, Oscar Wilson, Marknadsansvarig på Jonas i Sälen. Har du erfarenhet av och intresse för marknadsföring, foto/film och Sociala medier utöver den tjänst du söker hos oss så tala om det vid intervjun och i din ansökan. Vi har flera Instagramkonton, en Youtube kanal och mängder av Facebooksidor samt givetvis hemsidor och bloggar som denna. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare har sälj- och marknadsfokus, är utåtriktade, intresserade och lever med den nya informationstekniken. Har du frågor om hur vi jobbar med marknadsföring, bl.a i Social medier, skicka ett mejl.

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen, ski bum, skidåkning, parkåkning, skidfilm

Skapa ditt eget drömjobb, return of the skibum i Sälen

Vi söker dig, eller er, som letar nya utmaningar inför vintern. Kanske har du ett påbörjat, fjäll-, skid-, vinterprojekt som du kan utveckla vidare hos oss. Vi söker dig som är uppe och filmar soluppgången, kanske snöskovandrar eller tar en tur med randonee skidor där du fångar nya vinklar vi inte sett förut. Du gör en ”dokumentär” om den febrila aktiviteten i våra kök inför julborden. Diskret följer du en konferensgrupp ut till Lindalens Fäbod för en upplevelelsemiddag med skotertransport ut i vildmarken. Du gör små intervjuer med våra säsongsanställda och du gör längre intervjuer med våra afterskiband och artister. Du gör även reportage om våra hyresgäster på Sälen Business Center. Du missar inte ett norrsken. Sköter du vår video blogg eller skall vi göra på något annat sätt?

Vi förutsätter att du både har längdskidor, snowboard och kanske skoter körkort. Du känner dig lika hemma i Snow parken som i vallaboden, vid bardisken, som med filmredigering, att skriva på engelska… har du en drönare? Fiskar du? Jakt licens? Du måste ha körkort och bör ha egen bil,,, eller jeep,,, eller kanske en buss?

Vi kan hjälpa dig/er att hitta boende, vi kan erbjuda en co-working plats på Sälen Business Center, personalförmåner mm och du/ni blir självklart en del av vårt lag i vinter men vi tror att det krävs att du/ni har ett projekt att ta med er till Sälen vid sidan av, att ni har erfarenhet av att söka sponsring, nätverka mm. Ni brinner för skidåkning, vinter, nöjesliv, företagande, ny teknik, Sociala medier, service, kundfokus, storytelling, innovation. Ni blir en del av Jonas i Sälen och tipsar Oscar på marknad när det behövs nya affischer här och där, bollar idéer…

Vi vet inte riktigt vilka ni är, vi vet att Tandådalen och Jonas i Sälen alltid ligger lite före, Vi är en motor i nöjesvärlden i fjällen, vi jobbar långsiktigt med lokal förankring och vi startar upp en rad nya verksamheter och företelser inför varje säsong. Besöknäringen utvecklas i ett rasande tempo, inte minst i Sälen, där en ny flygplats är på gång. Vi levererar minnesvärda upplevelser och vi vill möta besökarnas ökade och nya krav och önskemål. Kanske har ni en idé från Alperna eller Amerika som ni tror funkar i Sälen? Låt oss boka ett möte!

Är ni intresserade? Skicka ett mejl.

 

 

jobb, lediga jobb, säsongsjobb, jobba i sälen, personal sälen, säsongsjobb sälen, säsongsjobb fjällen, restaurang, kock, bagare, bartender, serveringspersonal, diskare, hotell, hotellpersonal, Jonas i Sälen, Olarsgården, O'Learys, Tandådalens Wärdshus, TD Lounge, Pulsen

Jonas i Sälen är ett familjeföretag i Sälen med en rad verksamheter och många omtyckta små och stora ställen i Sälen: Tandådalens Wärdshus, Pulsen, Järnet, Bakfickan, Lindalens Fäbod, O’Learys Tandådalen, TD Lounge, Wärsan Nightclub, Olarsgården Hotell & Restaurang, Lindvallens Fäbod, Sälen Business Center, I Sälen Tvätt & Städ m.fl. I takt med att vår verksamhet växer och utvecklas skapas fler året runt tjänster

ANSVARIG TVÄTT

Vi söker en ansvarig för vårt tvätteri. I Sälen Business Center, nybyggda lokaler i Lindvallen, ligger vårt toppmoderna tvätteri. Vi söker en erfaren, resultatorienterad tvättansvarig. Här finns stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten, rekrytering och bemanning, planering, arbetsledning och drift, införsäljning både mot B2B kunder och privatpersoner. Vi tror att du har fullt upp i en liknande tjänst idag men söker nya utmaningar. Ring kontorstid 9-17, måndag-fredag till Jonas: 070 – 553 38 88 eller skicka ett mejl med kort beskrivning/CV till jonas@isalen.se

EXTRAJOBB STÄD

Vill du jobba extra, framförallt torsdagar och söndagar i vinter? Vår städverksamhet behöver fler positiva medarbetare som gillar att samarbeta, är flexibla och som gillar att ”ta i” när det behövs. Vi städar lägenheter och stugor över hela Sälenfjällen. Skicka ett mejl med kort beskrivning/CV till stad@isalen.se

Ha det gott och lev väl!

FJÄLLVÄRLDENS MODERNASTE TVÄTT

tvätt, tvätteri, kemtvätt, Jonas i Sälen, tvätt sälen, tvätter i Sälen, tvätteri Dalarna, I Sälen Tvätt och Städ, Sälen Business Center, matt tvätt, Lindvallen, Sälen

Vårt tvätteri i de nybyggda lokalerna på Sälen Business Center är det modernaste tvätteriet i fjällen. Vi har bl.a kemtvätt anpassad efter de nya miljökraven i EU. Den andra installationen i Sverige med ny teknik gjordes hos oss i Lindvallen.

tvätt, tvätteri, kemtvätt, Jonas i Sälen, tvätt sälen, tvätter i Sälen, tvätteri Dalarna, I Sälen Tvätt och Städ, Sälen Business Center, matt tvätt, Lindvallen, Sälen

Vår tvätt är ny och verksamheten under uppbyggnad. Hos oss har du stor möjlighet att påverka och vara med och utveckla affärsområdet tvätt.

tvätt, tvätteri, kemtvätt, Jonas i Sälen, tvätt sälen, tvätter i Sälen, tvätteri Dalarna, I Sälen Tvätt och Städ, Sälen Business Center, matt tvätt, Lindvallen, Sälen

Vi tvättar både åt företag som hotell och stugbyar liksom till privatpersoner. Kommande säsong kommer vi lansera våra tjänster bl.a kemtvätt till privatpersoner.

Är du intresserad? Ring kontorstid 9-17, måndag-fredag till Jonas: 070 – 553 38 88 eller 0280 – 333 30 eller skicka ett mejl med kort beskrivning/CV till jonas@isalen.se

Konferens, kock i stugan, storstuga, Gattar, fjällkonferens, Jonas i Sälen

Nytt tvätteri med ett EU-stöd från Landsbygdsprogrammet. Investering i modern tvätteriutrustning mm.

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter