Aktiv höst i Sälen

aktiviteter höst, höst sälen, Explore Sälen, femkamp, 5 kamp, mitt i prick, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, möhippa, svensexa, konferens, företag, tomahawk, slangbella, yxkastning, kick off, teambuilding, teanbuildingaktiviteter, Sälen, fjäll, Dalafjällen

Yxkastning, knivkastning, luftgevärsskytte, tomehawkkastning, slangbella, blåsrör, pilbågsskytte i härlig fjäll och fäbodmiljö tillsammans med Explore Sälen. Lindvallens Fäbod café är stängt för sommarsäsongen och nu planerar vi som bäst för att öppna vintersäsongen torsdag den 27:e december. MEN Lindvallens Fäbod är alltid öppen för bokningar, t.ex kan ni boka fäboden eller lappkåtan för privata fester som bröllop, företagskonferenser och evenemang. På Lindvallens Fäbod finns även Explore Sälens 5 kampsbana.

aktiviteter höst, höst sälen, Explore Sälen, femkamp, 5 kamp, mitt i prick, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, möhippa, svensexa, konferens, företag, tomahawk, slangbella, yxkastning, kick off, teambuilding, teanbuildingaktiviteter, Sälen, fjäll, Dalafjällen

Mitt i prick – traditionell 5-kamp

Hur träffsäkra är ni? Sätt det på prov i vår roliga och helt träffsäkra 5-kamps aktivitet Mitt i Prick på Lindvallens Fäbod, mitt i hjärtat av Lindvallen.  I genuin fäbomiljö får ni tävla mot varandra i flera olika grenar som till exempel yx- eller Tomahawk kastning, knivkastning, luftgevärsskytte, slangbella eller blåsrör, ni väljer vilka grenar som passar er.  Vågar ni? Aktiviteten kan göras antingen som individuell tävling eller som lagtävling det väljer ni själva. Givetvis finns en eld att värma sig vid, skulle ni även vilja kombinera den här aktiviteten med lunch eller middag så passar det perfekt på Lindvallens Fäbod, det finns även tillgång till konferensanläggning i form av en jätte stort tältkåta med alla bekvämligheter.

  • Flera olika grenar att välja mellan
  • Genuin och inspirerande Fäbomiljö
  • Perfekt att kombinera med lunch eller middag på Fäboden.
  • Styrka är inte viktigast i någon av grenarna – alla kan vara med

Mitt i Prick kan genomföras både sommar och vinter här i Sälen.

Läs mer och boka aktiviteten hos Explore Sälen här. Ni kan även såklart välja till aktiviteten till er konferens, familjehögtid eller vad det än kan vara.

KONTAKTA OSS

aktiviteter höst, höst sälen, Explore Sälen, femkamp, 5 kamp, mitt i prick, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, möhippa, svensexa, konferens, företag, tomahawk, slangbella, yxkastning, kick off, teambuilding, teanbuildingaktiviteter, Sälen, fjäll, Dalafjällen

Kombinera er aktivitet med en lunch eller middag på Lindvallens Fäbod.

aktiviteter höst, höst sälen, Explore Sälen, femkamp, 5 kamp, mitt i prick, Lindvallens Fäbod, Jonas i Sälen, möhippa, svensexa, konferens, företag, tomahawk, slangbella, yxkastning, kick off, teambuilding, teanbuildingaktiviteter, Sälen, fjäll, Dalafjällen

Läs mer om Explore Sälen här.

fest, event, högtid, jubileum, bröllop, Jonas i Sälen, festlokal, konferns, konferens i sälen, högtid, bar, Jonas i Sälen, boka lokal, supé, Sälen

Vi skräddarsyr en lösning som passar dina önskemål. Välj boende på hotell eller i storstuga. Teambuilding aktiviteter året runt. Mat och dryck på fäbod och fjäll. Nybyggda konferenslokaler i Sälen Business Center. Välj Sveriges närmaste fjäll, Sälenfjällen. Avstånd från Borlänge 200 km. Karlstad 260 km. Oslo 270 km. Stockholm 410 km. Göteborg 460 km. Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i och skicka en enkel offertförfrågan.

KONTAKTA OSS

Jonas i Sälen, Sälenfjällen, Sälen, konferens, boende, fiske, jakt, fäbodar, skoter